Gravidute si mamici de Constanta (20)
Raspunsuri - Pagina 9
mav spune:
Neatza!
Yannia, ce ma bucur ca sunteti ok! Sa stai cumintica! Doamne ajuta sa ajungeti cu bine la termen! 
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Mirela79 spune:
Yannia sa stii ca nu e de joaca cu colul deschis. Sa faci bine si sa stai la pat. Eu am avut colul deschis foarte devreme, am facut cerclaj si am stat aproape toata sarcina la pat. La tine nu mai este cazul de cerclaj pentru ca e sarcina prea mare. Trebuie sa ai grija pentru ca bebe este prea mic ca sa se nasca. Macar daca am fi avut si noi un spital mai dotat. Dar in mizeria asta de spital nu au nici aparatura in caz ca copilul are probleme la nastere. Vorbesc din experienta.
Mirela79 spune:
Roxanalucia sa stii ca alaptatul te ajuta sa slabesti. Nu mai infofoli copilul asa. Eu dupa baita o stergeam bine cu prosopul si dupa aceea o imbracam in body, un pantalonas si o caciulita subtire pe cap.
Am vazut ca s-a tot discutat de pediatri. De pediatra Munteanu Eugenia care este foarte buna ati auzit? Are cabinetul pe Soveja, aproape de Tomis 3, este destul de aglomerata dar eu imi fac tot timpul programare inainte de a ma duce. De multe ori mi-a spus ce sa fac prin telefon, nici nu a mai fost nevoie sa ma deplasez pana acolo.
andicu spune:
Salutare si de la noi!
Yannia, ma bucur ca sunteti bine si bebelina mai sta in burtica! ai grija de tine si stai cumintica! 
Eris, sa fiti sanatosi si petrecere frumoasa azi! 

Roxana, si eu zic la fel: daca ai peste 23 grade in camera, un body cu maneca scurta si o pijamaluta/costumas deasupra e suficient; o paturica subtirica si o caciulita, eventual, pt o ora max dupa baie. Daca e mai cald de 24 grade ,nu e cazul nici de caciulita, parerea mea.
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

La 8 luni

www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

bisous spune:
Buna fetelor,
EU NU MAI AM TIMP DE NIMIC ,TOATA SAPTAMANA AM FOST SUPER STRESATA.Ieri au venit dragii mei socrii la mine ca a fost ziua printesei mele , a facut 3 ani,o sarbatorim maiine la 10 la locul de joaca de pe hasdeu.Alta veste buna e ca sunt soferite,daca ma intilniti prin constanta nu ma injurati prea tare ca asa e la inceput incurci pe toata lumea, am luat carnetul joi.Problema este ca ajungem la divort de la condusul asta ca se urca sotul in dreapta si face ca trenul, urla la mine si pe mine mai mai sa ma pufneasca plansul , ma cert cu el si asa mai departe.
Nu am avut timp sa citesc din urma dar am o scuza cat casa,Socrii.
Va pupic pe toate fara exeptie si va doresc si voua sa fiti asa fericita cum sunt eu acum cand ma uit la comoara mea care a facut trei ani, TREI ANI NU IMI VINE SA CRED.
roxx spune:
bisous , la multi ani, multa sanatate si noroc printesei!
avem poze noi...
Roxana
de
Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste 
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze
creem spune:
Bisous...La multi ani! printesei tale, cu multa sanatate, sa creasca mare si frumoasa!
Roxx...am vazut pozicile, e un ingeras scump foc baietelul tau!
Sa pui poze si in albumul comun de la odisee (cate una pentru fiecare luna)
Chiar ma gandeam la tine..nu ti-e greu asa departe...mai ai pe acolo cunostinte, rude, cu cine sa mai stai de vorba?
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
Mirela79 spune:
Bisous, La multi ani!
http://www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/
Ingerash_M spune:
Fetelor, ati semnat pentru noua lege a mamelor?
www.petitiononline.com/legemame/petition.html
Mihaela
18s+
poze cu noi
andicu spune:
Bisous, LA MULTI ANI!

Sa-ti traiasca mica printesa, sa fie sanatoasa, fericita si cuminte!!! 
Roxx,cat e de scump grasunelul!
te pomenesti ca o sa invete coreeana inaintea voastra! ![]()
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

La 8 luni

www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi