Gravidute si mamici de Constanta (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Madaluta, scuze dar exprimarea mea te-a bagat in ceata la cat de rea a fost.In primul rand, alocatia oricarui copil pana la 2 ani este de 200 roni, dupa 2 ani se trece automat la 32 roni.Deci Darius va lua pana in decembrie 200 si apoi 32roni.Acum cu indemnizatia, eu stiu ca trebuie sa depui dosarul din nou cam la fel cu cel depus la Darius si in termen de 60 de zile de la nasterea celei mici.Cred ca o sa trebuiasca sa mergi la inspectorat sa-ti suspende inca o data contractul de munca cu perioada aferenta nasterii celei mici.In orice caz, trebuie sa mergi unde ai depus dosarul pentru Darius si te vor lamuri mai bine cele de acolo.La mine e si mai incurcat caci trebuie sa intru si in concediu de sarcina si lauzie, caci mi se termina CIC sper eu inainte sa nasc.Cand o sa ma lamuresc eu si mai bine iti mai povestesc din ce trebuie sa faci.

Bisous, sa-ti traiasca printesa si petrecere frumoasa!

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Yannia, acum trebuie sa asculti de doctor si sa stai.Lasa ca o sa vezi ca vie bebelina la timp.

Luca si Maria sunteti niste frumosi!

Adriana, Eris sa va traiasca micii crestini!

www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Angelique...am citit la un alt subiect ca bebe al tau are intoleranta la lactoza. Cum ai descoperit? Cum se manifesta?

Pupicei la bebei!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

multumim de aprecieri
creem, aici sunt romani, colegi de'ai sotului, iar la doi dintre ei le vin acum nevestele cu copii...un baietel de 1 an si cateva luni si o fetita de 6 luni...

andicu, ma gandeam la asta...intr-o seara veneam din oras si eram in taxi si nea taximetristu' asculta stirile coreene...sa-l fi vazut pe al meu ce atent era...radeam cu florin(sotzu')si ii spuneam lu' luca sa ne spuna si noua ce zice ala la stiri ca dadea semne cum ca ar intelege

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by creem

Angelique...am citit la un alt subiect ca bebe al tau are intoleranta la lactoza. Cum ai descoperit? Cum se manifesta?

Pupicei la bebei!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Din fericire nu e ff grav nu am ajuns la reactiiurate - convulsii, sufocri, dar e alergic la laptele de vaca si se umple de bubite. prima data diagnosticul a fost dermatita atopica dar e alergie la lactoza. Si smantana dc mananc pateste la fel, doar iaurt si branzeturi e ok dc mananc. Am depistat pur si simplu scotand laptele din alimentatie la sfatul dnei Dumbrava.

Bisous, La multi ani!!!

Andicu, tb sa facem cumva sa ne intalnim sa iti dau pompa ca imi sta pe cap!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Angi, stai calma, ca nu imi trebuie!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Salut fetele ce faceti??noi ne-am trezit dupa seara de ieri cand totul a fost superb exact cum ne-am dorit.
Dupa cum stiti ieri ne-am crestinat si noi si vreau sa spun k Iannis a fost foarte cuminte nu a plans aproape deloc decat la sfarsit cand deja trecusera 3 ore de la ultima masa.Si seara la petrecere nu a putut lipsi a venit si el normal si a dansat cu toata lumea...era asa incantat. Dupa ce a adormit a mers acasa si noi am chefuit in numele lui pana la ora 3...de la 19. ce sa zic a fost superb noua ne-a placut foarte mult.

Asa k sa vedeti si voi putin am pus cateva poze facute de noi k restu o sa le primim de la fotograf joi. Am pus pozele pe primul linck de la semnatura.

Va pupicesc pe toate si asteptam impresii

Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa?vhost=community&start=12
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

am o problema.. toata sarcina nu am avut nici o problema cu constipatia, acum am.. ce pot face? maica-mea are ceai de brusture, care ei ii face bine. aveti idee daca e bun cand alaptez? sau aveti alte idei? merci..

roxana, mami de bebe Victor Costin

nunta
croatia voiaj de nunta

bebe Victor

Mergi la inceput

Roxana, eu am folosit supozitoare cu glicerina.Si pentru reglare am mancat cereale cu lapte in fiecare dimineata.De ceai nu stiu.Succes!

Mergi la inceput

Eris, ma bucur ca a fost frumos!Salutari Dorinei si lui Consuel de la mine.Sper ca nu am gresit, ei sunt nasii lui Iannis.

Mergi la inceput