Gravidute si mamici de Constanta (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

merci, abibrinza, e o idee cu cerealele, dar eu nu suport laptele dulce. o sa incerc cu lapte batut.
o alte problema... avem bubite ca niste cosuri... mici si albe... ce or fi?

si inca ceva.. copilul trebuie inscris la un pediatru sau esuficient un medic de familie? sunt pediatrii care vin acasa daca sunt probleme? macar acum cand e micut?

roxana, mami de bebe Victor Costin

nunta
croatia voiaj de nunta

bebe Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Mav, Mirela, Andicu, Abibrinza, va multumesc dragelor, ca va ganditi la mine! Incerc sa stau cat mai mult in pat dar nu stiu cat rezist. Timpul trece ingrozitor de greu.
Mav, tu cum te mai simti, ce face bebe din burtica? Dar Sebi?
Bisous, felicitari pentru printesa! Multi ani, fericiti ii doresc! Iar tie, rabdare de otel pana pleaca musafirii.
Roxana, nu stiu ce te-ar putea ajuta. Poate niste prune uscate cu apa? Sau pere, daca ai voie. Nu stiu ce sa zic... imi pare rau.

33+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Abibranza multumim pt aprecieri ai fost singura care ai vazut pozele si ne-ai felicitat.multumim. Dap nasii lui Iannis sunt Dorina si Consuel... Dorina a fost prietena mea cea mai buna in facultate si am ramas prieteni buni. Ii cunosti??

Roxana si iannis avea punctuletele acelea albe k niste cosulete dar trec mie doctora mi-a spus sa le las in pace si asa am facut si au trecut.

Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa?vhost=community&start=12
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Roxana, e bun si laptele batut sau iaurtul,Si ce a zis Yannia e bun, dar s-ar putea sa ai probleme cu bebe.Lui Victor al meu nu-i era bine daca mancam eu fructe.Bubitele lasa-le in pace, eventual sterge-le cu apa fiarta si racita si atat.

Eris, Dorina a fost colega cu sotul meu cat a lucrat la Cernavoda.Ne cunoastem de ceva vreme.

Yannia, si pentru cel mai greu lucru e sa stau fara a fi obosita.Si desi sunt patita si acum tot asa ma agit ca la prima sarcina.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

neata!

Eris, nu te supara, in weekend stii ca e slaba miscarea pe forum si de aaceea nu ai primit comentarii despre poze. eu abia acum am vazut si tb sa iti spun ca sunteti o familie minunata, tu radiezi si ai o forma fizica de invidiat iar bebe... ce sa zic, e minunat de frumos. costumasul cel alb de la botez ii vine ca unui ingeras - eu inca oftez ca al meu nu a fost imbracat in alb. iar hainutele de la local au fost mortale - camasuta asortata cu a lui tati.

Doc - sexy mama, cum ai trecut peste majorat?

Roxana, si eu am patit la fel si m-am descurcat cu supozitoare cu glicerina, cam dupa o luna s-a reglat. nu-ti imagina insa ca am folosit zilnic, doar la nevoie. si de astea esti sigura ca nu trece in lapte. Pt bubite sa nu le storci, daca sunt cu cap alb sunt fiziologice, o sa treaca, sterge-le cu ser fiziologic sau apa termala de la Avene (Sensiblu)

Mav, Miruna, suteti bine? Miruna, cand faci urmatorul eco?

Yannia, stai cumintica in patuc ca sa ma stea putin printesa ta in burtica.

Pup toate fetele!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Eris, sa va traiasca micutul crestin! La multi ani cu sanatate si dragoste si bucurii pentru mami! Sunteti niste frumosi!
Adryana, sa va traiasca micuta crestina! Si pe voi v-am admirat in poze, inca de cand ai postat linkul la subiectul cu Biancutele. Aveti o dulceata de fetita! ...Si ce slabaaaa erai inainte....
Roxana, neaparat sa bei un pahar-doua cu apa rece pe stomacul gol si nu uita sa papi mere, pere (una-doua pe zi, nu-i vor face rau lui bb, doar sa nu mananci un kg odata). Vezi ca exista tot felul de laxative din plante, care sunt permise si in sarcina si in timpul alaptarii. Stiu ca eu luam ceva, dar nu-mi amintesc acum denumirea...
Yannia, stiu ca e greu sa stai numai in pat, dar mai aveti asa putin de asteptat! Slava Domnului ca sunteti ok si ca ai sansa s-o mai tii inca pe bebelina in burtica, sa mai creasca!
Noi nu suntem chiar ok... Sebi a facut muci verzi, vascosi (scuze pt amanuntele scarboase), in viata mea n-am mai vazut asa ceva. Cred ca are suprainfectie... Primele bubite au inceput sa se usuce, dar mai are destule cu lichid si cred ca mai apucam inca doua sapt. la izolare. Si eu incerc sa dau de un laborator in Cta care sa faca analize pt determinarea anticorpilor la varicela (teoretic ar trebui sa existe asa ceva), insa n-am reusit sa gasesc inca... si nu pot deloc sa fiu linistita in privinta lui bb...

O saptamana frumoasa va doresc!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Eris cu intarziere pt ieri si scuzele de rigoare

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Eris,Iannis al tau este superb. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
Roxanalucia, cu iaurt activia ai incercat?
Yannia ma bucur ca stai cuminte in pat. Stiu ca e plictisitor, dar ia telecomanda si inroseste-o, citeste o carte, reviste si timpul o sa treaca.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Uraaaaaaaaaa, am si eu poze!

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

multumesc, fetelor, pentru raspunsuri!o sa incerc sa mananc un mar si o para pe zi, si de monet supozitoarele cu glicerina. tot cu ajutorul lui am avut succes dupa cezariana, cand toata lumea ma intreba daca am iesit... le-am zis ca da, si am plecat acasa, si abia acasa m-am linistit. doar nu era sa ma asez pe colacul ala din spital

mirela, cu activia am trecut sarcina cu bine. am mancat foartemult activia de baut cu fibre, dar acum... nu mai are efect, nu stiu de ce. eu o sa mai incerc, oricum.

eris, ati fost niste frumosi la botez!
yannia, stai cumitica in pat, sa stea si bebe cat mai mult unde-i e bine!dar vezi ce manaci, ca si eu am stat in pat ultima luna ca sa stea bebe cuminte, si am pus si eu inca 8 kg, si bebe 1400!

mai aveam intrebarea cu pediatrul sau cu medicul de familie, fetelor.merci.
va pup pe toate

roxana, mami de bebe Victor Costin

nunta
croatia voiaj de nunta

bebe Victor

Mergi la inceput