Gravidute si mamici de Constanta (20)
Raspunsuri - Pagina 12
mav spune:
Am uitat de sarbatorita lui bisous... sunt cu nervi prastie...
Andreea, sa-ti traiasca printesica! Sa fie sanatoasa si cuminte si fericita alaturi de cei dragi!

Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
andicu spune:
Neata!
Eris, felicitari pt bebe Crestin! e un scump si un frumos! si voi sunteti la fel de frumosi! imi place de el la nebunie ca e asa alb si frumos de cand s-a nascut! sa va traiasca si sa fie sanatos! 
Mirela, ce dulce e Maria!!! sa-ti traiasca, frumoasa foc!! 
Mav, sanatate multa lui Sebi! ai Batista Bebelusului? la mucii aia de care zici tu, face minuni! si cred ca o sa-i placa sa se ocupe singur! tu cum esti? 
Roxana, eu as zice ca e bine sa ai si pediatru la bebe! dr de familie ii poate face vizitele obligatorii si vaccinurile, dar daca nu e si medic pediatru , sfatul meu e sa ai unul pt cazuri mai serioase! noi avem noroc, pt ca dr mea de familie e si medic pediatru.
tuturor!
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

La 8 luni

www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

AndreB spune:
Salutare tuturor fetelor!
In sfarsit si in fata calculatorului! Am avut mutare in apartamentul nou cumparat saptamanile trecute si botezul baietelului.
Tras pe branci, smotru, copil, pregatiri petrecere botez, dar a iesit frumos. Cand mai gasesc niste timp am sa postez si poze de la eveniment (inca mai sunt cutii si saci de desfacut). M-am intors in Constanta (pentru fetele care nu stiau deja eu stateam in Bucuresti temporar la parinti pana se finaliza cu amenajare apartamentului).
Multumesc tuturor care au votat pozele noastre in concurs! care mai sunteti inregistrate sa spuneti sa va votam.
Cine vine astazi in parc? (parcul de la teatru)
ies cu bebe pe la 11, mai iese cineva?
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei
mav spune:
AndreB, bine ati revenit! Inca o mamica manechin si un bebe dolofan si frumooooos!
Mi-a placut mult poza lui Mateias de la dus!
Andicu
, sunt fiarta, fiarta, fiarta.....
O sa explodez de griji... Nu gasesc si eu un lab care sa-mi faca analiza sa-mi zica daca am anticorpi la virusul varicelo-zosterian... La sp. de infectioase cica sa vorbesc intai cu dr de fam., med. de fam. nu-mi raspunde (de fapt mi-a inchis telefonul), la Synevo habar n-au fetele alea daca la ei se poate face analiza respectiva... Nimeni nu stie ceva concret. Toata lumea zice "lasa, ca varicela nu-i asa rea pt sarcina ca rubeola"... dar sincer, asta nu ma incalzeste cu nimic. Daca eram deja in trim. al II-lea, era alta poveste... Asa... tre sa astept pana pe la 18-20 de sapt.... si daca o sa-mi zica atunci sa-l dau afara... o sa innebunesc...![]()
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
docdecap spune:
neata fetele, intai raportul:
majoratul a fost ok, ne-a dat voie fata sa stam si noi acolo, ca era vorba ca noi stam jos, sa nu ii deranjam. da' jos era gol-gol, asa ca am ajuns tot sus, i-am facut gramada de poze. a fost tare fain, e cam ca pe vremea noastra, numai ca acum fetele parca se straduie mai tare sa dea a femei...(rochii straduite tare, machiaje, coafuri, tocuri cui) lasa, ca noi ne straduim sa parem mai tinere, si dam cu toatele undeva pe medie (adica nu faceam nota discordanta...poate doar tati, ca are par alb si asta e!) Cu fosta: distanta regulamentara de minim 2 metri, nu ne-am prezentat, nu ne-am vorbit, m-a masurat de la distanta si asta a fost. ne mai vedem la vreo nunta de-a fetelor, daca nu ne intalnim pana atunci din intamplare in carfur (desi nu ne-am intalnit niciodata 'till now, si sunt in Cta cu sotu' de 4 ani).
in restul weekendului am petrecut niste scrumbii la gratar, mmmmm!!
(scuze gravidutele pofticioase) ieri am stat degeaba si am cafurit un pic, i-am cumparat si eu un cadou fetei cu ocazia asta.
in schimb sunt foarte ingrijorata de Serban. care de 2 saptamani nu mai prea ia in greutate. azi-dimineata, nemancat si gol-golut avea 5,4 kg, cat avea cantarit acasa si acum 2 saptamani nemancat dar imbracat. la dr (alt cantar) avea acum o saptamana 5,420 imbracat si pishulit. Ce nu fac bine? ii dau cand vrea muschiul lui, daca nu cere uneori, nu-l las pauze mai mari de 4 ore decat noaptea (ca sunt chiauna rau de somn intrerupt), nu pleaca niciodata nesatul de la san, eu nu ma abtin la mancare (desi in ultima vreme mi-a cam pierit pofta si bag in mine cam in sila), beau ceaiuri de lactatie si lapte am, ma odihnesc cand pot, ca nu ma da harnicia afara din casa.
o data facea nasoale de lene la san si i-am dat completare bibe cu laptele meu, a mancat vreo 40 ml si mai mult n-a mai vrut (erau 70 ml in bibe). Ce ma sfatuiti?
asa, acum raspunsuri:
eris, frumusel tare iannis la botez, poza asta e preferata mea: http://community.webshots.com/photo/2699281380102897142TQuMJR e un mare jmekerash!!
mav, sanatate multa lui Sebi, despre analize de anticopri varicela nu stiu ce sa-ti spun, sunt pe dinafara. incearca lab. la telefon, sunt care lucreaza cu Bucurestiul, si poate asa te pot ajuta cu analizele.
Yannia, cumintica, incearca un serial la televizor, un sex and the city etc. pupam fetele si sa steie impreuna cat trebuie cu cordon!!
roxana, eu merg la Dr Munteanu (mai spunea cineva mai devreme de bine de d-nei, nu mai stiu cine), la care m-a trimis dr. de familie, care nu ia in evidenta copii -mi-a spus asta de la inceputul sarcinii, si a zis ca-mi face o recomandare buna. pediatrul la care e inscris copilul vine in vizita cand ajungi acasa, apoi la o luna, la 2 luni vine daca vrei/ceri tu, eu am mers la cabinet pentru vaccin.
cu constipatia eu tot cu cupozitoare cu glicerina, mai rarut sa nu-mi lenevesc apoi colonul, eu oricum sunt constipata de fel (sper ca doar fizic!). am mai vrut sa incerc cu prune uscate, dar Serban avea crampe si colici si am zis sa nu-l mai ajut si eu...
Andreb, bine ai re-venit in Cta, eu azi nu ajung, am intrat tarziu, dar in zilele ce urmeaza... mai nasol e ca noi avem program haotic, nu stiu cand mananca, nu plec departe ca sa pot sa-i dau papa des. daca e in parcul de la teatru vin cu masina, sa am unde sa-l alaptez, daca e sa ajung la ora fixa. si n-am uitat placinta de branza... o mananc si in parc daca e nevoie ![]()
mirela, ai o printesa taaare frumusica! (a, si mi-am adus aminte, Yannia e acum peste mari si tari, la land of the free, home of the brave, deci cu serviciile medicale sta muuuult mai bine decat la romanica, constantica...)
miruna??
bisous, la multi ani pentru Cristina!! si nervi de fier cu socrii, sper ca n-au venit si cu animalutzele.. las' ca ne povestesti tu mai incolo, cand te linistesti!
hai ca m-am lungiiiit, va pupic!!
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
ina78 spune:
Roxanalucia ma apropii si eu de 30 kg. Sa vad cum le-oi da jos. Tu poate esti mai inalta dar eu sint ca un dop acum, la 1.60 ...
Legat de intrebarile tale... un sfat aiurea cred(dar nu merge reglata digestia din alimentatie?) - noua si acum in sarcina ne-a umblat putin la regim ca sa evitam constiparea...
Bisous sa-ti traisca printesa. Sa fiti cu totii sanatosi. Cit mai ai pina la plimbareala in Franta? Nu in martie voiai?
Eris la multi ani!!! Sa fii sanatosa si sa ai parte numai de bucurii. Sa-ti traisca micul crestin. Cum ai reusit sa slabesti asa?
Mav multa sanatate. Incerca un telefon la Prodiagnostic. Noi acolo am facut... testele de infectioase, ptr anticorpi.
Angi tu ai intoleranta la lactoza? Eu sint in cauza... ma intreb ce sanse vor fi sa aiba si bb.
Pup pe toata lumea fara exceptie.
eu - Ina
- 6 saptamani pina ne intilnim minunea
eris spune:
Fetele multumim pentru aprecieri si pentru urarile de La multi ani.
Angi nu sunt in forma nu am slabit prea mult io can dam vazut pozele tale de la botezul lui pupi mi-am dorit sa arat si eu asa k tine ai slabit foarte rpd.
Va multumesc la toate si iannis va multumeste. A fost asortat cu tati k altfel nu se putea.
Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa?vhost=community&start=12
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
roxanalucia spune:
ina, eu am 1.58.. asa ca tot ca un dop sunt si eu, mai usor de sarit decat de ocolit....
doc, sa stii ca fetele astea sunt mult mai femei decat eram noi la varsta lor, cel putin eu...
legat de serban, daca e linistit si pare satul, eu zic sa nu te stresezi prea tare de greutate. uneori pot sa si stagneze. daca mai trece inca o spatamana fara sa ia un gram, dar, atunci te ingrijorezi. mie nici nu-mi vine sa-l cantaresc, ca si asta e motiv de stres la mamici.
bisous, la multi ani pt fetita, m-am prins si eu de ce te felicitau fetele![]()
andreB, feicictari pt mutare si sa-l stapanaiti sanatosi! noi am inceput lucrarile de renovare si speram sa ne mutam si noi in 2-3 luni. matei e un scump!
mirela, maria e o frumoasa!are o mutrita foarte smechera!
noi am inceput sa facem ceva nazuri... parca manaca mai putin, adoarme la san, oricat incerc sa-l trezesc... cand adoarme, e lemn! lapte am in sfarsit, nu-i mai dau completare de azi noapte. in afara de bubite, care nu-mi plac mie, suntem bine.
ce nu inteleg eu despre pediatrii... (ma scuzati ca nu incetez subiectul asta, dar am mari discutii cu sotul, care nu intelege de ce trebuie sa-l vada un pediatru, daca copilul esta sanatos
)... trebuie sa meg eu la un pediatru si sa ma inscriu acolo cu baiatul? pediatrii au cabinete sau nu? sau este inscris din maternitate le un pediatru? si daca la maternitate figurez cu adresa din buletin, care nu e adresa unde locuiesc si pediatrul s-a dus acolo? nu stiu ce sa fac. parca imia duc aminte ca m-a intrebat de adresa si am dat adresa din buletin, adica unde m-a luat o prietena in spatiu ca sa am si eu buletin de constanta... dar acolo nu locuieste nimeni...cred ca-l trimit pe sot la spital sa se intereseze de chestia asta... voi ce ziceti? ca ma avem putin si ne batem eu cu sotul
roxana, mami de bebe Victor Costin
nunta
croatia voiaj de nunta
bebe Victor
creem spune:
Roxana...stai linistita ca eu nu cred ca se duce careva la adresa aceea!
Dr de familie vine sa vada copilul in primele zile, dar cerd ca vb cu el cand sa vina, ca doar nu vine asa...neanuntat!
IAr la medic pediatru, daca nu e dr. de familie si pediatru, te poti duce la opricare doresti, cu programare banuiesc. Sunt si medici pediatri care vin acasa daca ii suni (contra cost, normal).
Pupicei si sanatate la bebei!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
madaluta spune:
slutare...
raspund si eu pe fuga pt k am un terosrit pe langa mine...E culmea..cu cat mi-e mie mai greu, cu atat mai nazdravan si mai neastamparat se face el...
Doc: felicitari pt reustia majoratului !
in legatura cu laptele nu pot da sfaturi, dar iti spun k si noi am patit la fel, iar desteapta de pediatra ne-a trecut imediat pe supliment...De fapt supliment i-am dat in prima saptamana caci nu imi venise mie laptele si el nu se satura..cand mi-a venit am renuntat la el, dar nu mai lua darius in greutate...
Nu stiu daca am facut bine sau nu k am asculat-o si i-am dat completare, dar eu stiu k de obicei medicii incurajeaza alaptarea exclusiva...depinde acum si de ce te va sfatui pediatra voastra... stiu k totusi nu e foarte bine k bb sa nu ia deloc in greutate 2 saptamani, dar poate sunt vinovate si cantarele diferite pe care l-ai masurat....
eris: felicitari pentru increstinare... sunteti asa de frumosi cu totii...
si torturile sunt super super...unde le-ati facut?
Mav:pana gasesti tu o clinica sa-ti faci analizele, te vei convinge singura dc ai avut sau nu..A trecut deja o sapt de cand a facut sebi? 2 sapt stiam k e perioada de incubatie...
asa k nu te mai stesa degeaba...oricum ai citit k nu e periculos, nu?
bisous: la multi ani cu intarziere cristinei! cum ati petrecut? asteptam poze...
roxana: dc ai timp citeste cu cateva pagini in urma k s-au facut multe recomandari pt ina, care avea aceeasi dilema cu a ta...poti merge la d-na dumbrava la consultatie contracost, sau la orice alt pediatru. Tot ei pot veni si acasa daca vrei , tot contracost, sau iti poti alege pt micut un medic de familie-pediatru..dar ai grija sa fie bun si sa te poti baza pe el...
Noi de curand ne-am inscris la medicul de familie si pediatra lui Andicu si suntem f multumiti.Are cabinetul la Trocadero. Dc vrei detalii zi-mi ...
yannia: hai putina rabdare k nu mai e mult...
Madalina
31
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )