Timisoara, Impreuna ! ( 91 )
Raspunsuri - Pagina 18
lore03 spune:
Maria dar in ce secol esti de circuli cu locomotiva cu aburi???Tu ai schimbat si tara si secolul in care traiesti????
Totusi dupa postari as zice ca mergi mai degraba ca sageata albastra..![]()
katik spune:
io ma impachetez si ma duc la euro sa caut chestii de iepuras, ca a facut fata o lista cit casa![]()
![]()
![]()
, de la fairytopii, la bucatarie de papusi, baie de papusi, camera de papusi etc.....
noroc ca vor veni doi iepurasi si asa se mai impart![]()
![]()
![]()
![]()
Mariaa spune:
quote:
Originally posted by lore03
Maria dar in ce secol esti de circuli cu locomotiva cu aburi???Tu ai schimbat si tara si secolul in care traiesti????

...as vrea si io sa stiu, belive mi
Katik,ejti ipuritza cumva ????

pentru Emmawww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Ana68 spune:
Hai saliu,
Dorisake,bafta maxima,draga me...si sunt convinsa ca o vei da gata pe noua doamna din comisie,iar eu ard de nerabdare sa vad copacii si romales si tot ce vei mai cocaii tu azi!Ceva cu rosu...????
Silvana,anul trecut a fost o intalneala super meseriasa la Iasi,organizata de Toyota Iasi.Eu nu am participat,din pacate,desi aveam intentia asta,pentru ca a trebuit sa plimb americanii pe meleagurile romanesti.Asa ca am ratat-o....dar p-asta...
Mihi...nu te mai panica atata...calmo si va fi bine.Ai indoieli?Da o fuga la doftor!E cel mai corect.Sa aveti un Paste fericit!
Lormi,saru-mana!Si cand te gandesti ca locurile astea superbe sunt in Romania.....
Ela,esti educatoare?
Anda....te manca schinarea?
Gilda,m-ai dat pe spate,pe bune!!!!
No commet....ca nush ce sa raspund....sa mor de nu m-as baga,pentru bani....da' in toamna bag de-un 40 si nu cred ca ma mai tin bracinarii....ufaaaa!
Kati,saru-mana...intradevar superb!
Laura,mancare super gustoasa,ieftina,locurile ca rupte din rai,iar podoaba capilara a pletosului e 100% naturala.
Claudia...bun venit!
Gagix,ce misto ca o iesit soarele...ma bucur!Hai va pup si vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
lore03 spune:
Mai, Gilda nu prea ne-ai nimerit la capitolul asta.La noi aici este nevoie de bebelusi ......
Vad ca Ana s-ar baga
dar cred ca doar glumeste .
Si nici nu cred ca este legal la noi in Romania ,asa ca tu ori glumesti ,ori esti disperata.
Mariaa spune:
bei...e asa grav la mine?!?!?!
cine-i Ghilda?? cu cine vorbiti voi?? 
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
Mariaa spune:
quote:
Originally posted by gilda_w
Buna tuturor!
Care mamica mar putea ajuta si pe mine sau cunoaste pe cineva care ar vrea sa ma ajute? Eu sint tot din Timisoara si imi doresc foarte mult un copil, dar din pacate nu pot purta sarcina. De aceea caut o mama purtatoare / surogat. Conditiile ar fi foarte avantajoase, seriozitatea garantata!
ok, gasit, deci nu-i asa grav...
jiuuu! prima postare, direct la subekt!
Gilda, poate ne povestesti de ce nu poti pastra sarcina? ce s-a intamplat?
pentru Emmawww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
katik spune:
si io ca si mariaa![]()
![]()
![]()
, ca n-am vazut postarea![]()
gilda, bine ai venit la noi! imi pare rau ca ai probleme, dar esti sigura de asta? ca ai si pe aici dovezi destule ca se intimpla minuni!
mariaa, da, sunt iepuritza azi si inca, citeva zile de acu incolo, poate chiar o luna, ca noi ne avem bine cu toti iepurasii!
.gasit baie de papusa, adica o vanitza cu burete, piaptan, prosopel si olitza. deci, pun fata la treaba
. mai am cite ceva pe lista pt ea iar pt robi mai multe ca nu stiu ce sa-i cumpar
claudia74 spune:
Is mai lula ca si cand m/am culcat,aici suna telefoanele ca la gara,acu merg sa manc si plec in oras,bine ca e vreme frumoasa,super fain,io iara nu pricep ce si despre ce vb,Lormi ma bucur ca s/a dizolvat chistul,Mihi linisteste/te sunt apucaturi materne,cred ca toate am simtit asa ceva,ca nu misca,ca nu se aude inima,etc,stai linistita,mai am de recuperat poze de la Dani si toyotiste,sa/mi dau cu pareri.Doris de maine ta bazai,se poate,vb pe mes dimineata,pusi la toate.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.onetruemedia.com/shared?p=4bf033b6a71fda03f8a6fa&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Timisoara
1000 de ganduri
gonghy spune:
No ajuns si fata home.
Am condus ca Shumi ![]()
![]()
![]()
ca mama trebuia sa ajunga sa le puna masa la mesteri,Maya doarme deja....io mis asa de ametita de cap de la vremea asta....de dimineata voiam sa-mi iau cizmele,geaca aia groasa 
daca le luam crapam in masina de cald.
Asa timp inselator dimineata o inghetat acum cald,acum frig,cand soare,cand niste nori de zici ca acum se rupe ceru'.
Beeeeeyyyyyyy gagicele azi va dau de mancare si de baut virtual ca face
mea 1 an si 6 lunisoare ![]()
voiam sa trag o fuga si pana pe Branco da nu mai apucai,daaaa cand vine Clau ii las fata in grija si merg sa-i cumpar un cadou la
mea.
No haidatz' la pileala si haleala:
1.Aperitiv rece
2.Ciorba de burta
3.Fripturica
4.Salata
5.Suc natural de porto,Salata de fructe si Inghetzata
6.La final o cupa de sampanie
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi