Timisoara, Impreuna ! ( 91 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Laura ce de mancarici,dar ce am papat eu deja la masa acasa,zupa d-aia super concentrata da cocos,pita alba ca-n Banat ce n-o gasesti niciunde,sarme ca a lui mama nu gasesti niciunde si acuma sa beau o cafa din America ce a adus Alina si Claudiu,curiozitate mare cum cauta afara,are un miros dubios de ceai de fructe.Plecam la Mall sa bag actele,dupa masa mi-a facut deja vara-mea program,ne auzim pe seara.Pusi

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

www.onetruemedia.com/shared?p=4bf033b6a71fda03f8a6fa&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Timisoara

1000 de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

bey laura, m-ai rupt cu bunatatile alea!!!!
a mincat al meu robi de parca n-ar fi mincat de o saptamina, asa ceva io inca n-am vazut: o pulpa de sus mare de tot cu o farfurie de spanac dupa ce a mincat citiva biscuiti pina am ajuns acasa de la euro. cind se trezeste va papa supitza ca acu inca n-a fost gata

Mergi la inceput

claudia, spor la "treaba"!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Laura imi place da cine-i cainele ca nu-i ,alu mama is mai bune bunatati ,katik a trecut gripa la copiii si tie,si eu vreau la euro dupa jucarele ptr copii,abia astept sa trag o raita pe acolo,daca vezi fete de mese sa-mi spui .
Sa traiasca Maya ,La multi nisori inainte.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

www.onetruemedia.com/shared?p=4bf033b6a71fda03f8a6fa&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Timisoara

1000 de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Mey Kati io merg pana pe Branco mai tarziu si cand ma intorc acasa ma voi opri la gelateria aia Zanoni de pe Porumbescu.
Au aia o inghetata imi iau o caserola si o savurez cand ajung home.
Imi ploua in gura de la banana/babana split din poza

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

quote:
Originally posted by claudia74

Laura ..........alu mama is mai bune bunatati Sa traiasca Maya ,La multi anisori inainte.

Meeyyyyy Clau si ale lu' mama is mai bune mancaricile decat ale lu' oricine ca la mama acasa,nu-i nicaieri.
Senchiu de urare,sper ca macar o gura de sampanie baushi

Poze cu noi

Mergi la inceput

claudia, ai mei stau mai bine cu raceala, la fata aproape i-a trecut de tot, robi aproape ca nu mai are muci deloc, a inceput sa manince bine, la mine ce a mai ramas, io ma lupt cu ea de o saptamina si tot degeaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

quote:
Originally posted by gonghy

No ajuns si fata home.
Beeeeeyyyyyyy gagicele azi va dau de mancare si de baut virtual ca face mea 1 an si 6 lunisoare ....
No haidatz' la pileala si haleala:

1.Aperitiv rece

2.Ciorba de burta

3.Fripturica

4.Salata

5.Suc natural de porto,Salata de fructe si Inghetzata

6.La final o cupa de sampanie

Poze cu noi

vai de steaua mea ....ma scurg pe tastatura....
sa-ti traiasca sanatoasa bubulina mica si scuma!!

...cum ziceam...vai de steaua mea...

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Clau, ce acte faci fratele meu la Mall? te muti aici?
...13-14...haida!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput