Timisoara, Impreuna ! ( 91 )
Raspunsuri - Pagina 17
gonghy spune:
Io am plecat fuga pana la judeteana sa scot o hartie pentru soacra-mea 

asa nu suport sa-mi f**a astia programu' meu ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O trebuit sa o chem pe maica-mea la mine sa stea acum cu bubulina si la ea in casa ii santier curat.
Alta treaba nici ca aveam de dimineata,plec ca mi-s un car de nervi ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
Mariaa spune:

...abureste, incalzeste, benzineste...
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
claudia74 spune:
Am ajuns acasa fetele,ACASA,ACASA,na,na,na,(oare cati ai am)Doamne ce obositor a fost drumul,vad dublu de oboseala,ieri la 12 am plecat de acasa,acu vreau sa dorm putin si merg dupa masa la Mall sa bag actele,am papact un darab de CASSS,oua umplute si CEAPA VERDE 

,ce bine e acasa,Doamne,Doamne,Andi ma sunat ieri seara si plangea la tel de numa,ca vrea sa vina la mine la lucru,el credea ca lucrez saracu copil,cand iam spus ca sunt in bus si merg in Ro nu cred ca la mai oprit nimeni din plans,vai de viata mea ce situatie idioata.Na hai ca nu cunosc tastatura asta si nu scriu corect,sper sa pot dormi putin ca altfel is zombi.Va pupez si abia astept sa ne intalnim.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.onetruemedia.com/shared?p=4bf033b6a71fda03f8a6fa&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Timisoara
1000 de ganduri
katik spune:
claudia, bine ai ajuns acasa!!!!!!!!pupam pe andi!!!!!!
de-abia astept sa te cunosc!!!!! ce face deni?
Mariaa spune:
UELLLLCAAAAMMMMMM , Claudiaaaaa !!!!!!! 

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
Mariaa spune:
quote:
Originally posted by katik

nu radea...
pentru Emmawww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna