Timisoara, Impreuna! ( 89 )
Raspunsuri - Pagina 7
Ana68 spune:
Bey,gata...am priceput si io in sfarsit ce-i cu bipul ala...mi-a picat fisa,cam tarziu ca era de aluminiu,dar cum e mai bine mai tarziu decat niciodata....nah bun!Deci e treaba aia de acum doua sau trei capitole,cand eu intelegeam de la Laura ca mergem sa stam calare pe o vaca.
Simona...hai succes cu clientu',Kati spor la construit clatite...e o idee pentru cine din as' seara...Deya ai grija si vezi ce ne-ai starnit cu problemu' tau de numai vulvane si gaini bete avem in cap....nah,Silvana,poate ne spui si nou care-i treaba cu "call me"....si restul va pupez.Mai vorbim si maine,ca-s tot la secret-ariat...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
deya spune:
doamne doamne ce valuri am facut...incerc sa ma indepartez...dar nu pot pntru ca a fost frumos nu mi-a facut nimic rau..o iau asa vedem cum o scoatem la capat
v-am pupat...vedeti daca au la vacarescu loc pentru astia mai mici dati si mie un semnal....
aidaciolac spune:
Bey , dar chiar asa. Lipsesc si eu din fata pc-ului intr-o zi si scrieti 4 pagini?
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Ana68
Bay....din cate inteleg io acilea din ce se scrie...estem cam asa:ca pe langa masculi aia beton care umbla dezlegati prin oras(subcriu si eu la i'm so married si adaug so fat),prin acest oras circula si sarmalele explodate ,precum si eclerele tzatza de matza????!!!!!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
fata de adevarat nu reusesti nicicum sa te dezminti
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by anda
tzicnitelor....
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Pai da mey , cand am facut eu nu m-ati crezut. Hm!
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
gonghy spune:
Sal'tare!
Beeeeeeyyyyyyy 7 pagini??? in nici 24 ore??????
Da pe mine de nu m-ati sa vin si eu la Vacarescu? Ma lasa-ti sa ma macin aici si sa ma framant mai rau ca.....cozonacii?
Am lipsit si io o zi si iote fetele fac tatze de matze,le curg balutzele pe strazi dupa macho tinerei dupa mancarici la "nisipe",laptic de cuci....etc
Azi am dormit pana la 9.30,ba cand am vazut cat e ceasul si cat am dormit amandoua "grasele" m-am minunat frate....in sfarsit un somn odihnitor.Apoi dat laptic la bubulina dupa care io mers pana la piata si facut cumparaturile.Venit acasa si facut fasole uscata cu costitza afumata,care o iesit belea de belea..........mancat amandoi adultii ca nebunii,zci ca nu mai mancasem de 2 saptamani la Maya i-am facut sote de morcov din care nici nu a vrut sa guste....
I-am cumparat si capsunele dar nu le vrea asa sa muste din ele sau macar bucatele cum i-a dat si m-am hotarat sa i le blenuiesc cu biscuiti.Asa ca o mancat fata mea 2 capsuni ditamai bucatzoaiele cu 6 biscuiti,tot castronasul
Nu stiu ce am azi da nu mi-a convenit nimic,am tras o tura de cearta si cu Clau ca uneori ma scoate din minti cu idioteniile lui,asa ca nu vorbim,adica el vorbeste cu mine da io nu-l bag in seama.....merg sa-mi fac un ceai,sa iau un Distonocalm ca mis nervoasa de crap.
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
Mariaa spune:
...mai stau mult in strada?!?! dati biiipppp, da nu stiti drumu pana pe Vaca' , ha?!
uite-asa se uita astia 'veseli' la mine deja...
io ma tirez, nu mai stau, nu mai tin rand
...
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
claudia74 spune:
Imi pare rau dar eu numai pricep nimic,cred ca nici pe Vacarescu nu va primesc ,eu abia sa gat treaba am pus toate firangurile si ma terminat ochetzurile,acu sa mai gat mancarea si merg dupa Andi la fotbal,Laura astept sa vb dar nu am mesengerul pe laptop.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.onetruemedia.com/shared?p=4bf033b6a71fda03f8a6fa&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Timisoara
1000 de ganduri
Doris-Alina spune:
Se contureaza concluzia sokectului 'timisoara impreuna, la azil' si anume:
-sarmale explodate
-eclere la tava tzatza de matza
-cas si zabrele cu batistan-n coltu gurii
-ciorba 'a la vulvan' cu lava incinsa
-ochi de gaini bete scosi din orbite la protzap
si coada la Vacarescu, nebune care nu mai ajung la rand, biiip-uri, Silvana care vrea si ea sa fie sunata...io ce sa mai pricep?
Bey, vin si eu linistita ca tot omul, sa vad ce mai faceti si cand colo, ma sparg de ras, ce debitati...
Bey, deci ganditi-va serios la propunerea mea, ca noi la batranete ramanem singure, cred ca ne parasesc si husbanzii si copiii...azil privat Dc scrie la noi pe spate...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI