Timisoara, Impreuna! ( 89 )
Raspunsuri - Pagina 8
Mariaa spune:
trebe' sa incepem sa strangem bani la ciorap pentru azil, ca la cat putem duce nu ne sponzorizeaza nimeni
suntem scumpe rau de tot ...
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
Doris-Alina spune:
Maria, striga tare cu mine:
avem valoare...avem echipa...
care mai striga cu noi?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
anda spune:
mama doris ii obsedata cu azilu ala, n-o bagati in seama, noi ne strangem bani si ne facem club de striptiiizzz cu dinaia de umbla liberi pe strazi....yamm yamm....
si in cor...cine nu sareeee, cine nu sareeee....
ia priviti si va distrati:
www.youtube.com/watch?v=FQt-h753jHI&feature=related" target="_blank">keeen liiiii
www.trilulilu.ro/klaud30/108df8c7fcc915" target="_blank">sport extrem
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Mariaa spune:
quote:
Originally posted by anda
mama doris ii obsedata cu azilu ala, n-o bagati in seama, noi ne strangem bani si ne facem club de striptiiizzz cu dinaia de umbla liberi pe strazi....yamm yamm....
si in cor...cine nu sareeee, cine nu sareeee....
ia priviti si va distrati:
www.trilulilu.ro/klaud30/108df8c7fcc915" target="_blank">sport extrem
...io nu ma risc, daca trege careva piscina? si pune nisipu?! huh...vai de cocoasa mea...ma duc sa tricotez, ii mai simplu si mai putin periculos!!
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
Doris-Alina spune:
Keeen liiii.... beton, fenomenala, rad ca nebuna si acuma...si radu e pe jos, Anda mai ada din astea, de scos stresu...bestiala...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Mariaa spune:
Andule, nooo, stramgem bani de azil si de striptizzzz ii chemam pe aia in fiecare seara la program
pentru Emma
noi, impreuna
Doris-Alina spune:
Io cred ca chemati ambulanta sa ne ridice de pe la fizioterapie...
POZE CU NOI
anda spune:
io de la febra bre, da voi? voi ce scuza aveti?? huh? keen liiiii
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
silvana75 spune:
Mai are rost sa agaug ceva??
Bey io de dimineata vroiam sa dau bipppp ca vin la Vaca nu stiu ce puii mei n-ati inteles ... io din toata lista vreau masculi de se plimba pe strada, restu tineti voi nu-mi trebe
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mariaa spune:
mie de la www.magicland.ro/natura/images/vulcan3.jpg" target="_blank">astia mi se trage...Ano ce-ti dau... numar zilele sa treaca rusu'
Silvana biiipppp lung mei ...vai de capu' meu cat v-am asteptat la rand
Deya...ca sa vezi unde poti ajunge la o varsta
Scoate fum maica si fugi de te distreaza!! io ma duc sa-mi iau ace de tricotat
pentru Emma
noi, impreuna