Timisoara, Impreuna! ( 89 )
Raspunsuri - Pagina 6
Ana68 spune:
quote:
Originally posted by Mariaaquote:
Originally posted by deya
Mariaa :biiippppppppppppppppppp! sa tzii loc acolo
Ana am citit si incerc sa bag la cap..stiu ca vrea libertatea si ca am fost cam stresanta...sper sa se trezeasca candva
Anda multumesc unde zici k vazusi masculi aia stai sa ma linistesc acu si dupa mai plec in cautare...
o zi buna v-am pupat
deya
bei!!! era vorba de gainile batrane!!! tu peste vreo 10 ani poti te ceri la Vaca' !!! pana atunci corzo e al tau!!
tu esti tanara frumoasa, devreme si cu boii acasa...noi nu mai avem nici o sansa...suntem pierdute cu pluta, biscuitele, eclerele si sarmele cu tot!
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
Da' recunosti ca fierbem greu si facem o ciorbaaaaaa...tzatza de matza?!Eeeee???????
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Mariaa spune:
Andule...poi uita-te si matale ashea, mai elegant
Ana...jur ca fix la asta m-am gandit
cand incep a fierbe gainile astea batraneee....uuuuu, vulvan iasa nu alta...pardon vulcan!
bei, io cu cine votez
biiiippp, Marie tine-mi rand...ca ma scap!!
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
Ana68 spune:
quote:
Originally posted by Mariaa
Andule...poi uita-te si matale ashea, mai elegant
Ana...jur ca fix la asta m-am gandit
cand incep a fierbe gainile astea batraneee....uuuuu, vulvan iasa nu alta...pardon vulcan!
bei, io cu cine votez
biiiippp, Marie tine-mi rand...ca ma scap!!
pentru Emma
noi, impreuna
Baaaayyyyyy,iara am ras cu lacrimi....esti totala,ce mai?!Asa-i,vulvanul sa traisca si noi sa izbucnim ca el.....iupiiii!
Ana68 spune:
Bey...si totusi : de unde vine treaba asta cu "Biiiipppp"...adicatelea ce iseamna?Care-i smecheria....???Ziceti si la mine ca rade si gura mea!
Mariaa spune:
se contureaza concluzia sokectului 'timisoara impreuna, la azil' si anume:
-sarmale explodate
-eclere la tava tzatza de matza
-cas si zabrele cu batistan-n coltu gurii
-ciorba 'a la vulvan' cu lava incinsa
-ochi de gaini bete scosi din orbite la protzap
haideti mai repede! huh,e frig afara, mai tin mult rand?!
pentru Emma
noi, impreuna
Mariaa spune:
quote:
Originally posted by Mariaaquote:
Originally posted by anda
...umbla liberi prin oras alti masculi belea de belea, am vazut eu (si ce folos...i'm so married).
as mai adauga numa' pe lista: sarmale explodate si eclere tzatza de matza.
io ma duc la poarta la Vaca' sa tin rand. dati bip cand veniti!
pentru Emma
noi, impreuna
katik spune:
trai pe vatrai, dom'le, nu altceva p-acilea!!!!!
mi se arse mazarea cit am tot citit p-aci
deya, adevar grait-a-u fetele aici, deci, ia aminte!!!! nu degeaba au trecut prin viata pina acu!
bey, mi-ati facut o pofta cu eclerele alea, si cind am auzit-o pe fii-mea aseara (cind eram ingropata in bucatarie): mama, cind imi faci un munte de clatite, am
Mariaa spune:
Katik adicalea tu citesti, arzi mazarea cum s-ar spune, da nu te bagi la'nghesuiala, ha?!
bei, io am intalnire cu un client, am plecat!
ma duc mai intai sa-mi dau doo palme sa imi iasa din cap eclerele, sarmele, baietii buni si vulvanele
ma duc sa-mi refac machiaju' , huh!
see iu later aligator!
pentru Emma
noi, impreuna
katik spune:
mariaa, no spor la machiaj si la intilnirea importanta cu clientul important!!!!
nu apuc mai sa ma bag la inghesuialaca m-as baga io.
las ca vedem deseara, este meci, deci s-ar putea sa ma uit la meci. nu stiu ce program are omu de stiinta, din cite stiu miine are curs cu studentii, saracii copii asa ca vad deseaara cum stam!
o zi faina sa aveti in continuare!
beyyy laura, pe unde umbli dom'le, pe la crese?????? sper ca nu te-ai suparat pe mine, io stiu mai multe lucruri de pe acolo decit niste patuturi care arata cum arata, pe mine asta nu ma impiedica deloc sa iau decizii