Timisoara, Impreuna! ( 89 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

quote:
Originally posted by Mariaa

quote:
Originally posted by deya

Mariaa :biiippppppppppppppppppp! sa tzii loc acolo
Ana am citit si incerc sa bag la cap..stiu ca vrea libertatea si ca am fost cam stresanta...sper sa se trezeasca candva
Anda multumesc unde zici k vazusi masculi aia stai sa ma linistesc acu si dupa mai plec in cautare...
o zi buna v-am pupat
deya

bei!!! era vorba de gainile batrane!!! tu peste vreo 10 ani poti te ceri la Vaca' !!! pana atunci corzo e al tau!!
tu esti tanara frumoasa, devreme si cu boii acasa...noi nu mai avem nici o sansa...suntem pierdute cu pluta, biscuitele, eclerele si sarmele cu tot!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Da' recunosti ca fierbem greu si facem o ciorbaaaaaa...tzatza de matza?!Eeeee???????

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Andule...poi uita-te si matale ashea, mai elegant
Ana...jur ca fix la asta m-am gandit
cand incep a fierbe gainile astea batraneee....uuuuu, vulvan iasa nu alta...pardon vulcan!

bei, io cu cine votez
biiiippp, Marie tine-mi rand...ca ma scap!!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

quote:

Andule...poi uita-te si matale ashea, mai elegant
Ana...jur ca fix la asta m-am gandit
cand incep a fierbe gainile astea batraneee....uuuuu, vulvan iasa nu alta...pardon vulcan!

bei, io cu cine votez
biiiippp, Marie tine-mi rand...ca ma scap!!

pentru Emma

noi, impreuna

Baaaayyyyyy,iara am ras cu lacrimi....esti totala,ce mai?!Asa-i,vulvanul sa traisca si noi sa izbucnim ca el.....iupiiii!

Mergi la inceput

Bey...si totusi : de unde vine treaba asta cu "Biiiipppp"...adicatelea ce iseamna?Care-i smecheria....???Ziceti si la mine ca rade si gura mea!

Mergi la inceput

se contureaza concluzia sokectului 'timisoara impreuna, la azil' si anume:
-sarmale explodate
-eclere la tava tzatza de matza
-cas si zabrele cu batistan-n coltu gurii
-ciorba 'a la vulvan' cu lava incinsa
-ochi de gaini bete scosi din orbite la protzap

haideti mai repede! huh,e frig afara, mai tin mult rand?!

pentru Emma

noi, impreuna

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by anda

...umbla liberi prin oras alti masculi belea de belea, am vazut eu (si ce folos...i'm so married).

as mai adauga numa' pe lista: sarmale explodate si eclere tzatza de matza.
io ma duc la poarta la Vaca' sa tin rand. dati bip cand veniti!

pentru Emma

noi, impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

trai pe vatrai, dom'le, nu altceva p-acilea!!!!!
mi se arse mazarea cit am tot citit p-aci
deya, adevar grait-a-u fetele aici, deci, ia aminte!!!! nu degeaba au trecut prin viata pina acu!
bey, mi-ati facut o pofta cu eclerele alea, si cind am auzit-o pe fii-mea aseara (cind eram ingropata in bucatarie): mama, cind imi faci un munte de clatite, am

Mergi la inceput

deci, da-ti biiiippppppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Katik adicalea tu citesti, arzi mazarea cum s-ar spune, da nu te bagi la'nghesuiala, ha?!

bei, io am intalnire cu un client, am plecat!
ma duc mai intai sa-mi dau doo palme sa imi iasa din cap eclerele, sarmele, baietii buni si vulvanele
ma duc sa-mi refac machiaju' , huh!
see iu later aligator!

pentru Emma

noi, impreuna

Mergi la inceput

mariaa, no spor la machiaj si la intilnirea importanta cu clientul important!!!!
nu apuc mai sa ma bag la inghesuialaca m-as baga io.
las ca vedem deseara, este meci, deci s-ar putea sa ma uit la meci. nu stiu ce program are omu de stiinta, din cite stiu miine are curs cu studentii, saracii copii asa ca vad deseaara cum stam!
o zi faina sa aveti in continuare!
beyyy laura, pe unde umbli dom'le, pe la crese?????? sper ca nu te-ai suparat pe mine, io stiu mai multe lucruri de pe acolo decit niste patuturi care arata cum arata, pe mine asta nu ma impiedica deloc sa iau decizii

Mergi la inceput