*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (4)*
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
stancutza spune:
Salutare zuzici huhureze!
Inainte sa se termine ziua...va urez si eu la Multi Ani de Ziua Mamei! Ehehe... a venit si momentul sa sarbatorim aceasta zi in calitate de mame...usor ireal, pentru mine. Maine-poimaine ne vin gagalicile cu felicitarea de 8 martie pregatita de mainile lor micute!
La noi nu a fost o zi speciala...ci doar mai agitata, pentru ca au venit bunicii in vizita - parintii mei, care nu stau in Buc - si au tot dragalit-o pe asta mica, discret ma rog dar mama cel putin i-a vorbit non-stop, de drag si dor...si asta mica dupa ce ca nu dormise astazi decat vreo 2 ore pana la 5 dupa-amiaza, dupa aia neam sa mai doarma! In fine, abia acum am reusit sa o pun in patut, dupa ce m-am asigurat ca a adormit la mine in brate. Nu imi permiteam alta varianta, mai ales ca avand laringita aia nu vreau sa o las as tipe prea mult, sa ramana fara voce din nou.
Kalosalina, La Multi Ani si tie si numai fericire alaturi de puiutul tau!
Doculet, cum esti tu cu Mylene Farmer suntem noi cu cantecelul de leagan din Maria Mirabela...daca vi-l amintiti, cel cu care l-au adormit Maria si Mirabela pe Mos Timp... eeee ce film frumos ... intotdeauna plang la sfarsit, cand fetitele se trezesc dimineata, si se dovedeste ca Zana Padurii era mama, iar Mos Timp tatal lor...si ca visasera toate aventurile...Revenind la cantecel, are succes cantat de mami incetisor la ureche, numai cand plodul nu urla dincolo de a mai auzi ceva
!!! Dragi zuzici - mai ales cele care sunteti de putin timp cu puiutii acasa! Va spun si voua ca pe adresa comuna am trimis acum ceva vreme un material primit in maternitate, cu instructiunile de baza ale ingrijirii nou-nascutului. Se numeste "INSTRUCTIUNI NEONATOLOGIE" si eu zic ca ar raspunde la multe din intrebarile care se pun aici in mod repetat...Eu l-am trimis cu drag si sper sa va ajute, asa cum si mie mi-a fost util!
Stancutza, de
Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
monica bitzi a mea urla azi de mama focului , dadea partzuri si se strangea de burtik .. io nu am vrut s-o stimulez ... soacra-mea a dus-o in camera la ea si i-a bagat supozitor .. din urletele alea, a tacut brusc .. cand m-am dus .. facuse ditamai balega .. eu nu vvreau s-o invat asa .. dar uite ca s-a linistit pitika.
s-o las sa urle si sa se chinuie???
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Ellenuta spune:
hai ca nu e trecut de 12 noapte ..
LA MULTI ANI ZUZICI! SA FITI SANATOASE, FERICITE SI IUBITE, MAMICILOR!!
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
![](images/user_woman.png)
irinouka spune:
vai, stancutza, ce mai plang si eu la maria mirabela!!! nu doar la final, ci aproape tot timpul, mai ales la cantecele, cand imi dau seama ca, dupa atatia ani, le tin minte versurile. iar cantecul de leagan de care zici e...ma emotioneaza teribil...ce ma bucur ca mi-ai amintit de el!
ellenuta, eu nu am stiut de botezul lui bitzi...imi cer scuze ca iti spus abia acum un doamne-ajuta, sunt sigura ca o sa iasa grozav evenimentul! de-abia astept pozucile.
creata, si voua, mult succes si sa fie intr-un ceas bun crestinarea mariucai!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
gattasalvaje spune:
Honey , fain cadou ai primit de 8 Martie !
Si eu ma inscriu in clubul celor uitate de sotz de 8 Martie. Husbandu' meu a plecat la mama-sa la Campulung si m-a lasat singura cu pitika . Mi-a dat telefon sa-mi ureze la multi ani si sa-mi spuna ca ma iubeste si l-am iertat cat ai zice peshte. Abia astept sa se intoarca maine seara.
Am vazut pozici cu Rares si Pupi...doi baietei adorabili , manca-i-ar mama pe ei ! Irinouk si Angi , sa va traiasca flacaii frumushei !
Azi , zuziliciu meu a fost foarte cuminte , n-a mai plans , a dormit bine si a stat cumintzica in scoica ...a redevenit Saratzelul meu iubit...mai ca-mi venea s-o iau din patut asa adormita si s-o dragalesc .. La noi chiar nu e nevoie de dresaj ...dupa ce mananca o pun in patut , ii dau drumul la muzica la CD-urile cu Cutiuta Muzicala si sta cumintica acolo , se uita la jucarelele de la carusel , rade la ele si apoi adoarme singura. Se trezeste si plange atunci cand ii e foame si trebuie sa fiu f. rapida pt ca atunci scoate niste urlete fenomenale , parca mi se infig in creieri.In rest e cumintenia intruchipata , ptiu sa n-o deochi !
Va pup si va doresc somn usor !
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
irinouka spune:
zuzici, va pup si va doresc o noapte cat mai linistita!
pe maineeeeeeeeeeeeee
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Ellenuta spune:
irinuka multumimmmmmmmm!!!
gatta ma bucur ca Sara a revenit la programelul normal!
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Tinna S. spune:
Salut zuzici!
... si LA MULTI ANI!!! Inca e 8 Martie...
Stancutza, eu am primit deja de la Andreiushul meu o felicitare facuta cu manutzele lui la scoala, si scrisa de el (cu litere de mana, nu de tipar ca anul trecut), ca doar e anu' I la Litere...
Bebele meu a fost tare somnoros azi, nu stiu ce-a fost cu el... A papat destul de des, dar in rest a dormit, nu prea a vrut sa stea treaz... Eu in schimb am cam muncit azi, stiu ca trebuia sa fiu rasfatata de 8 martie, dar asta e, aveam la treaba... pe care o tot amanam...
Aaaa, si in sfarsit avem si noi carutz! Am iesit ieri in oras si am cumparat unul!
De-abia acum am apucat sa intru un pic pe net, si am citit putin din urma...
In primul rand, La Multi Ani Kalosalina!!! Sa fii fericita si iubita!
Ellenuta si Creata, asteptam maine pozici de la crestinarea micutelor voastre!
Miri ce bine ca ai iesit azi sa te distrezi!!! Vreau si euuu!!! ...Si multi pupici lui Bruno cel bolnavior, sa se faca bine cat mai rapid!
Mitsule felicitari pentru reusita cu dresajul! Desi cred ca e tare greu... Mie la Andrei nu mi-a reusit deloc... Iar acum la Luca inca nu l-am inceput, ca e prea mic, are de-abia 3 saptamani... Dar sunt hotarata sa-l pun si eu in aplicare... Alinaatudor, nu te da nici tu batuta!
Honey sa stapanesti sanatoasa masinuta! Frumos cadou de 8 martie!
Gatta bine ai revenit cu micuta Sara! Sper ca e mult mai bine acum!
Grati, bine ca te-au convins fetele cu batista bebelusului, ca si pe mine de altfel! Nu stiu ce m-as face fara ea, ca bebele meu are niste muci groaznici saracutzul...
Am apucat sa mai vad si cateva poze... Am vazut poze cu Raresel de Irinouka, Pupi de Angi, Serbanica de Monica-doc si Biencutzele de LaLa20 si Adryana4u. Doamne ce copii frumosi aveti! Si ce au crescut!!!
Promit sa mai vad maine si alte poze cu clopotzei, stiu ca mai am restante la capitolul asta... Si tre' sa mai pun si eu poze noi cu bebeicul meu...
Ufff, mai vroiam sa mai scriu, dar am uitat... Mi-e somn tare si ma duc sa dorm cat mai apuc...
Va pupicesc,
Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si
Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
Tinna S. spune:
Inca ceva inainte sa ma duc la culcus, asta apropos de mamici panikarde, mai fetelor, bebele meu are 23 de zile si inca nu i-a cazut buricul... desi mie mi sa pare ca sta sa cada... O fi vreo pb???
Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si
Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
docdecap spune:
ellenuta, eu eram sigura ca azi aveai botezul (nu mai stiu de ce) si te asteptam sa te intreb cum a fost . si Creata la fel. neuronu'...
si referitor la stimulare de kk, problema e daca se face obicei din asta. (adica il poti ajuta, dar cu moderatie si discernamant). ganditi-va ca si noi, daca ne obisnuim cu supozitoare cu glicerina /clisme sau alte alea prea des riscam o leeeene a colonului! plus ca la un supozitor se mobilizeaza /evacueaza un pic mai mult decat ar fi fost eliminat in mod normal din colon o data, deci apoi urmeaza o pauza mai mare, care sa nu fie interpretata apoi gresit de noi si intram in cerc vicios. Evident, fiecare ia decizia cum crede mai bine pt. copilul sau, de aia am pus acolo doar informatia, nu si interdictie, asta nu poate pune nime.
gatta, felicitari pentru Sara cuminte si din nou acasa! E.coli am avut si eu la un moment dat infectie urinara, naiba stie de unde, e pacatoasa! oricum, bine ca ati trecut cu bine, la fete!
Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete