Gravidute si mamici de Constanta (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

avem poze noi http://www.flickr.com/photos/22025950@N06/

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

pupam baiatul zambaret ...mai dar ce gropitza aveti... si noi avem dar mai mica

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

La multi ani, mamicilor si viitoarelor mamici!
Sa va bucurati din plin de primavara si sa fiti cele mai fericite femei!

Mada, ma bucur ca iti place dna dr! si noi o sa mergem la ea marti, ca nu l-a mai vazut pe Filip de 2 luni!
Kris, sanatate sotului tau! si pt Pupi cel dragalas!
Roxx, sa-ti traiasca bebe Luca ! dulce foc!
Elena, felicitari pt vestile bune! cat despre plans si adormit, asculta-ma pe mine, si mai ai rabdare cam 1 luna, maxim 2 , si trece! o sa se calmeze si o sa-si faca singur programul!
Jojo-miha, mi-e greu sa-mi inchipui prin ce ai trecut si ce tristete ti-a ramas in suflet! e normal sa simti ceea ce spui si totodata sunt sigura ca e greu pt multi sa inteleaga; cred ca fiecare persoana reactioneaza diferit la lucruri grave, iar unii dintre ei, pur si simplu nu stiu cum, si prefera sa fuga decat sa-ti fie alaturi! e dureros..si eu am trecut prin asa ceva , si am ramas cu un gust amar, desi ma chinui sa inteleg reactiile unora. Important e ca acum ai o fetita sanatoasa si frumoasa, care iti bucura si iti lumineaza viata, iar scopul tau de acum incolo este sa-i fii Mama, restul, se vindeca cu timpul, asa cred!
si La multi ani, Mamico!

Eu am primit primele flori in calitate de de la puiul meu, cu ajutorul lui tati, bineinteles! M-a emotionat la lacrimi! azi toata lumea m-a felicitat de Ziua Mamei! ...parca ma simt alt om!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Salut fetelor!

La multi ani tuturor mamicilor si gravidutzelor de Constanta!
(inca e 8 martie...)

...Eu nu mai reusesc sa scriu prea des, ca nu ma lasa bebe , dar am intrat cand am putut si am mai citit de ati mai facut... Sper ca sunteti bine toate!

Ieri am reusit si eu in sfarsit sa ies putin cu sotul meu si i-am luat lui bebe carutz (pana acum nu aveam), asa ca de-acum speram sa iesim si noi mai des, si poate ne mai vedem prin parc cu copiii!

Mav, am citit despre vestea buna pe care ne-ai dat-o, sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina asa cum iti doresti si sa iti tii bebelusul sanatos in brate! Ma bucur din suflet pentru tine!

Pup toate fetele,

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Eu maine voi fi la Sf Mina la 10.30,voi fi cu carutul,de fapt ma stiti din poze.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
TEOla5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

scrisesem un mesaj si l-am pierdut

acuma fac rezumat: babysittingul a iesit bine, cat de bine poate iesi cu 3 adolescenti si o sticla de sampanie (asta nu stiam inainte sa plec!), oricum acum e schimbat, mancat, adormit (doar partea cu adormitul imi apartine, restul a fost cred ceva de filmat cu camera ascunsa...pacat ca n-am lasat ceva inregistrand acasa, cred ca a fost ca in desenele animate)

angi, sper ca tati e mai bine!! (apropo, sms mi-ai dat mie, nu madalutei, ala e nr. meu de vodafone) no pb, eu n-am sunat-o pe madaluta ca sa dau de fapt de bisous? (incurcasem si eu numerele in agenda)

madaluta, am uitat sa-ti dau suzeta! oricum, saru' mana.
ca sa vedeti ce pulsiuni orale are cupchilu' meu, s-a tot foit si agitat pana a primit ceva de supt... rezultatul se vede aici: http://www.flickr.com/photos/monicu/2318804193/in/set-72157600515391346/

adriana, ai o Biencuta superba, de s-o mananci, normal!
da' si pe Luca l-as pupa pe obrajorii lui rotunjori!! are o poza de baron local deja -asta: http://www.flickr.com/photos/22025950@N06/2299207813/

va pupic si ma culc, vad ca junioru' n-are de gand sa manance, nu-l mai astept treaza!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Aratam si aici pozele cu zambetul, ca taaaare suntem mandre de ele
http://www.flickr.com/photos/adryana_4u/2317791441/in/photostream/

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, fetele, tati se simte mai bine dar in schimb cred ca mi-a dat mie, am inceput de ieri sa tusesc si aseara aveam frisoane.

Roxx, suuuper dulcel Luca, bine, eu m-am convins de asta si live, dar sunt super pozele.

Doc, ai fost mortala cand ai povestit de Serban cu cei trei adolescenti, chiar ca era faza de urmarit... Asadar sms-ul meu a ajuns la tine. dar i-ai spus tu lui Mada, nu? Dar pana la urma cum a fost la intalnire ca nu ati povestit nici una. Doar nu sunt asa de ametita sa imi fi scapat???

Tinna, chiar ma gandeam la tine

Adryana, super dulce Biencutza cum rade ea cu gurita pana la urechi!

Celelalte fete care nu au dat raportul ce fac?? Denis, ai fugit iar??

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

La multi ani, dragutelor!
Tinna, multumesc!
Angi, imi pare rau ca esti bolnavioara... Nu am povestit nimic pt ca intalnirea de vineri a fost... restransa, doar eu si Moni am fost la Mada, cu baietii desigur. A fost super distractie pt Darius si Sebi, Serban cauta de zor suzeta pe care mami o uitase acasa, da' bine ca l-a rezolvat mama-gazda... In continuare, imi place de Serban de mooor (e frumos, cuminte si... bunut, asa cum era Seb cand era bb)!
Azi in schimb, a fost o intalnire superba, de la care pacat ca ati lipsit... toti copiii sunt mai frumosi in realitate decat in poze! Am cateva foto, dar eu le voi trimite fiecareia si cine doreste, le arata. Au participat, impreuna cu taticii si copilasii din dotare: jojo, Cami, Monica, bisous, Ina si noi desigur.

Va pup, sa petreceti frumos si azi, ca e tot sarbatoare!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen79i spune:

La multi ani pt 8 Martie tuturor mamicilor si gravidutelor!!!
Multi pupici din partea noastra si speram ca v-ati distrat!

Madaluta multumesc pt raspuns....o sa incerc...o sa vad eu daca a fost o decizie buna sau nu.

pupici si floricele de la amandoi...ellen + Bogdanel

Mergi la inceput