Gravidute si mamici de Constanta (19)
Raspunsuri - Pagina 6
Ontica Camelia spune:
quote:
Originally posted by mav
Azi in schimb, a fost o intalnire superba, de la care pacat ca ati lipsit... toti copiii sunt mai frumosi in realitate decat in poze! Am cateva foto, dar eu le voi trimite fiecareia si cine doreste, le arata. Au participat, impreuna cu taticii si copilasii din dotare: jojo, Cami, Monica, bisous, Ina si noi desigur.
Salut!
Ma bucur ca azi am mai cunoscut pe cateva dintre voi.
Aveti niste copii frumosi foc
.Alina, eu astept cu nerabdare pozele.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
mocutza spune:
Buna seara ,
Sper sa ma primiti si pe mine langa voi......sunt graviduta in 20 de saptamani .....la dna Lutescu. Am citit weekendul asta cu interes toate capitolele pana am ajuns la 19 si iatama scriind. Felicitari tuturor mamicilor care sunt si f pricepute la scris ....plangand si eu la povestile nasterii pe care leau scris unele dintre voi.Bineinteles ca am nenumarate intrebari pt unele dintre voi .....dar momentan nu stiu cu ce sa incep.....iar astazi ma preocupa in mod special gandul la rezultatele echografiei morfologice pe care o voi face joi(pana in saptamana 35 sotul meu nu este langa mine iar singuratatea te bantuie uneori numai cu ganduri negre )
Ma bucur ca v-am gasit si voi reveni cu vesti!!!!
mocutza
jojo_miha spune:
Buna seara,noi acum am venit de la nasi,sunt ghiftita.
Ma bucur ca am cunoscut o parte din voi.L-am laudat pe Serban la toata lumea,cu ochii lui ,cand ne vom propune sa facem un baiat o sa ma gandesc la el.
Am pus poze,daca nu vreti imi ziceti si le sterg.Ma duc in pat ca sunt franta.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
TEOla5luni
intalnire09.03
creem spune:
Foarte frumoase pozele..de fapt bebeii si mamicile!
Cine e frumoasa cu geaca portocalie?
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by mocutza
Buna seara ,
Sper sa ma primiti si pe mine langa voi......sunt graviduta in 20 de saptamani .....la dna Lutescu. Am citit weekendul asta cu interes toate capitolele pana am ajuns la 19 si iatama scriind. Felicitari tuturor mamicilor care sunt si f pricepute la scris ....plangand si eu la povestile nasterii pe care leau scris unele dintre voi.Bineinteles ca am nenumarate intrebari pt unele dintre voi .....dar momentan nu stiu cu ce sa incep.....iar astazi ma preocupa in mod special gandul la rezultatele echografiei morfologice pe care o voi face joi(pana in saptamana 35 sotul meu nu este langa mine iar singuratatea te bantuie uneori numai cu ganduri negre )
Ma bucur ca v-am gasit si voi reveni cu vesti!!!!
mocutza
Bine ai venit!!!! Daca ai citit si din urma probabil stii ca primele 10 mesaje sunt moderate si apar mult mai tarziu decat le scrii tu, de aceeas-ar putea sa nu le vedem. Nu cumva sa crezi ca esti ignorata, din pacate multe fete au crezut asa si mi-ar parea tare rau. Scrie repede primele 10 mesaje ca sa nu mai ai problema asta!
Si eu am nascut cu doamna Lutescu si Madaluta la fel, eu pur si simplu o ador. oricum se spune ca e ceva normal ca femeile sa se indragosteasca de medicii cu care au nascut
Imi pare rau ca tati nu e langa voi, imi inchipui ce greu poate sa iti fie, dar nu esti singura de aici care a patit asa, vei gasi asadar suport. Ce ai, baietel sau fetita, ca sa te trec si pe listuta de la inceputul paginii. Pup fata!!!!Mai, am vazut pozele de la intalnire, pe Serban il stiu dar pe frumusetea in geaca portocalie nuam recunoscut-o

Eu ma simt super rau, dovada ora la care scriu, tati ne-a dat gripa si imi e frica pt bebe de mor!! Am temperatura. tusesc ca un cal si curg apele pe mine... Il pipaiam pe bebe si mi se parea rece ghetata, l-am trezit pe iubitul meu sa verifice si s-a dovedit ca bb e ok, doar ca eu ard ca focul si de aceea mi se parea ca Pupi e rece.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...
,Mare, Munte, Flori
mocutza spune:
Salut!
multumesc de urari .....ma bucur ca sunt alaturi de voi ......Nu am o certitudine referitoare la sexul copilului.....doamna doctor a fost rezervata explicandu-mi si de ce bineinteles....dar miercuri voi afla cu certitudine ......nu ca ar avea mare importanta pentru noi ....eu si sotul meu.Citind experientele voastre cu doamna doctor Lutescu incep sa cred ca cele mai multe lucruri .....nefavorabile,....care se spun despre ea sunt povesti......
O zi buna!!!
madaluta spune:
Neata si o cafeluta
..
Ce rau imi pare k n-am fost si eu cu voi in parc...
dar acum k tot vine primavara poate se vor repeta mai des aceste intalniri in aer liber...
Noi am fost samabata la Pitici si ma gandeam k voi intalni macar pe cineva din gasca noastra, dar n-am vazut sau n-am recunoscut pe nimeni.
Ieri am fost la aniversarea finututlui nostru care a implinit 3 anisori si care s-a desfasurat la locul de joaca de pe Hasdeu.Eu, in afara de cel din Tomis nu mai fusesem in alte astfel de locuri, dar am fost tare placut impresionata. in primul rand de multitudinea jucariilor si in al doilea de faptul k il pot lasa acolo singur cateva ore, sub supraveghere, timp in care imi pot rezolva din treburile pe care nu le pot face dc e si el...
Nu vreau sa sune a reclama, ci ca o informatie pt fetele care nu stiu: ora de joaca e 5 lei( dc ii supravegheaza un parinte) si 7 lei dc sunt lasati in supravegherea personalului de acolo. dc vrei sa ii lasi mai mult de 3 ore platesti pentru o zi intreaga si costa 20 lei.
Se poate face si abonament lunar de 200 lei, iar programul este 11-18.
Madalina
29
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
jojo_miha spune:
Mocutza bien ai venit.
Chiar asa nu ati recunoscut-o pe fata mea?E Teodora Ioana pui de Jojo_Mha.
Angi imi pare rau ca nu te simti bine.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
TEOla5luni
intalnire09.03
madaluta spune:
mocutza: bun venit in gasca si sarcina usoara!
orice intrebari si nelamuriri vei avea, nu ezita sa ni le adresezi...Daca putem si stim , te ajutam cu drag. Nu cred k ar trebui sa iti faci ganduri negre pentru echo morfo daca pana acum nu a fost niciun semn de intrebare si totul a fost in regula....
andicu:Da, e minunat sa simtim cu adevarat emotiile zilei de 8 martie...pana acum eu n-am simtit niciodata asa ceva....Era o zi oarecare , in care primeam flori si cadou...
Samabata am simtit insa cu adevarat k e ziua mameisi nu doar a femeii si am contientizat k sunt mamica...Am primit si eu primul buchet de flori de la baiatul meu....
Eu aveam meditatie iar baietii erau plecati la plimbare....La un momentdat aud ciocanind la usa si merg sa deschid...In usa era darius la tati in brate , si un buchet imens de flori la darius in brate...El nici nu se mai vedea de flori....Am inceput sa planag instantaneu....M-au emotionat extraordinar
M-au pus sa caut si in buchet o surpriza..si am gasit o pereche de cercelusi..cica un cercelus de la tati si unul de la darius...
Madalina
29
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
mav spune:
Salut!
Fetelor, pt poze, cand sunteti in zona, dati-mi un bip si daca pot si eu, intru pe mess si vi le trimit imediat, nu mai stau sa le atasez pe email, ok?
Frumusica pe care n-ati recunoscut-o este Teo a lui jojo-miha! ...Si in realitate este muuuuult mai frumoasa decat in poze, este superba!

Dar, de fapt, numai bebei super-frumosi avem noi la Cta!![]()
denis si mocutza, bine ati venit!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

, de la care pacat ca ati lipsit... toti copiii sunt mai frumosi in realitate decat in poze! Am cateva foto, dar eu le voi trimite fiecareia si cine doreste, le arata. Au participat, impreuna cu taticii si copilasii din dotare: jojo, Cami, Monica, bisous, Ina si noi desigur.