Gravidute si mamici de Constanta (19)
Raspunsuri - Pagina 7
mav spune:
jojo, am scris amandoua in acelasi timp...
madaluta, m-ai facut sa lacrimez... sunt asa emotiva in perioada asta...
jojo_miha spune:
Mav mai vreau si eu poze daca mai ai.
Of se vede ca sunt obosita,nici sa scriu nu mai stiu.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
TEOla5luni
intalnire09.03
denise1301 spune:
Buna fetelor!
Tocmai ne-am facut programare la doamna Dumbrava azi la ora 18.E prima data cand mergem si am niste intrebari legate de Vigantol, pt ca am impresia ca fontanela nu se inchide destul de repede.
Si ca veni vorba de Vigantol...voi cate picaturi dati bebeilor? In mod constant acelasi nr. de picaturi sau variati in functie de sezon? Eu nu sunt lamurita deloc.
Angi va doresc insanatosire grabnica.Sa stii ca la mine leacurile babesti fac minuni. Miere cu zeama de lamaie, ceai, ceai si iar ceai iar pt tuse cel mai bun e siropul de patlagina.
Doc ai fost ff curajoasa cu babysittingul. Si pe mine ma tenteaza cateodata agentia Casanda mai ales ca e chiar aici langa mine dar parca totusi mi-e teama sa las dadaca singura in casa cu copilul.
Pup toate fetele si toti bebeii scumpi si dragi ca ma uit la poze mereu si ma topesc de dragul lor.
ina78 spune:
AM trecut si noi ptin tara piticilor si din pacate a trebuirt sa plecam repede. Am vazut insa numai bbiti superbi si mamici frumoase.
Ne inscriem iin club si speram sa ne revedem curind. PEntru noi e f aproape parcul... asa ca ... strigati cind mai veniti. Duminica mai mereu mergem al bisericutza si apoi scurta plimbare.
Fetelor... bebe a inceput sa se miste cu burtica cu tot. Seara avem program de vizionare. Sintem... incintati, cind bb ne raspunde si misca burtica.
Va pupam... ca de obicei din fuga calului, pe toate fara exceptie.
Bun venit noilor fete. Fara ginduri nerge in sarcina... e loc numai de bucurie... 
eu - Ina
- puiutul meu
creem spune:
Jojo_Miha...sa iti traiasca frumusetea! Nu am recunoscut-o ca a mai crescut, eu am vazut poze cu ea cand era mai micutza!
Mada, Andicu...si eu m-am simtit la fel de minunat tocmai pentru ca este primul an in care serbez 8 Marie ca mamica!
Ina...sarcina usoara in continuare si bucura-te de burtica in fiecare clipa! Este minunat sa fii gravida, cu toate "problemele" sarcinii. Dar sa vezi ce frumos e si dupa....
Pupicei la bebei, mamici si gravidutze!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
Ingerash_M spune:
Fetelor, ajutati-ma si pe mine!
Vreau sa va arat poze cu noi dar nu reusesc! Cum trec pozele de la profil privat la public?
Ca eu cu neuronu meu gravid, nu am gasit pe nicaieri cum sa fac asta, sau cum sa fac orice cu pozele, de exp sa le sterg!
Mihaela
16s+
poze cu noi
mav spune:
Neatza!
IngerasM, se vad pozele, esti foarte draguta si ai o burticuta... sa-ti traiasca! Nu ne cunoastem, eu ma terminat fizica, cu niste ani inaintea ta...
Eu sunt necajita... la Seb la gradi sunt cazuri de varsat de vant... si eu n-am imunitate, asta imi lipsea mie acum...
Si am mai si racit, am nasul infundat si ma doare in gat...
Cum ziceai Ina, e loc numai de bucurie?
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
madaluta spune:
mav: din cate stiu eu doar rubeola e periculoasa in sarcina...dar totusi nu ar strica sa-ti intrebi mediculce sa faci..
si eu ma gandeam zilele astea la o chestie asemanatoare, caci trebuie sa-i facem lui darius vaccinul antirujeolic, oreion si rubeolic si stiu k poate face o forma a bolii in urma vaccinarii. Din astea eu n-am avut rujeola....si nu stiu cat e de periculoasa in sarcina.. tb sa ne interesem neaparat...
Madalina
29
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
roxanalucia spune:
mocutza, bine ai venit, printre noi. mai scrie mesaje, ca sa treci pragul de 10 si sa vb cu noi in timp real. sarcina usoara!
madaluta, a fost foarte frumos momentul cu florile de 8 martie. nu e minunat ca acum devenim si noi mamici?
eu, dupa cum vedeti, am intrat de zi in ultima saptamana... dar maine merg la dr si sa vedem ce imi mai zice. eu astept sa nasc odata, ca nu mai pot nici sa ma misc. dar, vorba maica-mii, nu nasc pana nu ma vad proprietar de apartament, lucru care sper ca se intampla maine.. si nici nu nasc pana nu ne hotaram la nume, pentru ca iar avem discutii, nu ne putem hotari deloc, parca suntem nebuni
sanatate tuturor, si copiilor si mamicilor si gravidutelor..nu stiu ce sa va spun de rubeola sau de alte chestii asemanatoare, dar cred ca ideal ar fi ca o gravida sa se fereasca totusi, ca nu se stie. better safe than sorry!![]()
roxana,
39+ 
nunta
croatia voiaj de nunta
creem spune:
Madaluta, MAv e bine sa va feriti si va protejati daca stiti ca nu sunteti imunizate la bolile acestea. Amanati vaccinul,nu mai duceti copilul la gradi o perioada (asta daca se poate), dar stiu ca Ei pot fi si purtatori, chiar daca nu fac efectiv boala.
Aveti grija de voi si de burtici!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)