Gravidute si mamici de Constanta (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Gata a inteles si toanta.
Mav e bine si la Sf.Mina dar eu zic la 10.30,duminica e singura zi libera a lui tati si doarme pana mai tarziu,si e ca o mireasa pana se gateste, vin cu toata trupa,tatic si bebic,tati ne lasa si pleaca,eu nu am permis,nu m-a pasionat masina.
Referitor la intalnirile care au loc si nu am venit,Teo e argint viu,afara si in masina e cel mai cuminte copil.dar in casa e o "terorista" asa o alintam,are o energie ceva de speriat.Sper sa se mai cuminteasca si pana atunci ne mutam la noua casa unde avem o camera de zi mare si vom incapea cat mai multe.Eu nu sunt o persoana care sa am incredere in oameni,am fost dezamagita si tradata si m-am izolat mult dupa moartea Amaliei.A fost o perioada foarte grea pt mine,uram sa ies pe strada si sa ma intalnesc cu lumea si sa se faca ca nu s-a intamplat nimic.Mi s-a intamplat cu multe cunostinte si "prieteni" sa ma intalnesc si sa se comporte ciudat si in momentul in care plecau imi trimeteau msg prin care isi cereau scuze pt comportamnt dar nu stiau cum sa reactioneze.Am o familie minunata dar mama mea a suferit un soc cand am anuntat-o ca Amy a murit nu puteam sa-mi pling fetita asa cum imi doream,bunica mea e batrana ,sotul nu m-a lasat singura 2 luni,imi aducea mereu pe cineva in casa.Nu plingeam pt a nu-i face pe cei de langa mine sa sufere si mai mult, si toata durerea coclea in sufletul meu.O singura prietena mai venea pe la mine si ma suna,in rest toti ma ocoleau pe motiv ca nu stiau ce sa-mi zica.Cand am ramas insarcinata cu Teo toata lumea era ferm convinsa ca nu voi reusi ,mai ales ca organismul nu si-a revenit si toti ziceau ca voi innebuni de data asta,Cristurean nu mi-a dat mari sperante,dar cand vedeam toate astea si mai mult ma abitionam si imi doream sa am si eu familia mea,familia e cel mai bun prieten ,e singura care e langa tine, motiv pt care voi incerca sa mai fac un bebe,la anul.
Monica imi pare rau ca micutul Teo e bolnavior.Insanatosire grabnica!Vai nici nu vreau sa ma gandesc ce simti cand ai copilul bolnav,eu am avut-o infundata si eram panicata.Unde ne-am chinuit atat s-o aveam uneori mi se pare un vis ca e cu noi,ca suntem o familie (mereu ii ziceam sotului ca noi nu suntem o familie,ca familia inseamna mama ,tata si copii).Ii voi multumi in fiecare zi lui Dumnezeu ca ne-a dat acest dar(Teodora).Toata dragostea pt ingerasii nostri se revarsa catre Teo.
Azi e ziua noastra a mamelor,iar eu sunt cea mai fericita mamica din Univers.Mi-am vazut visul implinit,am o familie si una chiar foarte fericita,un sot cum doresc tuturor fetelor care se gandesc la maritis si un copil perfect.
La multi ani tuturor mamicilor!

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
TEOla5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Cum as putea sa intru si eu in posesia filmuletului despre limbajul bebeilor? merci
Angelique, modifici si la mine in listuta, te rog, ca astept baietel?nume...Alexandru...deocamdata...mai caut un nume de sfant
Vazut poze cu bebei frumosi, sa va traisca si sa fie fericiti.
fug inapoi la nani...
cica ma trezisem sa merg la toaleta

MADALINA 17+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

pana la urma ne-am hotarat si noi la nume ne place Victor ... deci va fi Victor Costin. chiar daca sunt prea multi victorasi, nu mai strica unul

roxana, 38+

nunta
croatia voiaj de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

quote:
Originally posted by Fiquelle

Cum as putea sa intru si eu in posesia filmuletului despre limbajul bebeilor? merci
Angelique, modifici si la mine in listuta, te rog, ca astept baietel?nume...Alexandru...deocamdata...mai caut un nume de sfant
Vazut poze cu bebei frumosi, sa va traisca si sa fie fericiti.
fug inapoi la nani...
cica ma trezisem sa merg la toaleta

MADALINA 17+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

mada, Alexandru este nume sfant, vara se serbeaza de vreo 3 ori.

LA MULTI ANI MAMICI SI VIITOARE MAMICI! Multa sanatate, fericire si putere pt a ne creste copii!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_M spune:

La multi ani tuturor mamicilor, burticilor si femeilor!!!
MAV, am terminat Chimia in 2006. Poti sa-mi spui, te rog cum sa fac pozele din private publice? Sau trebuie sa le uploadez din nou?
As dori si eu daca se poate filmuletul acela despre limbajul bebeilor.
Distractie placuta de 8 martie!
Va poop pe toate!

Mihaela
15s+
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

LA MULTI ANI!! SA TRAIM DE ZIUA NOASTRA!!!

quote:
Originally posted by denise1301

Buna fetelor! Plonjez pe acest forum precum in marile concerte rock, asa cum imi spunea Doc odata. Sunt Denis mami de dulce Jasmin (9 luni jumate).
Ne-am nascut pe 20 mai la Medgidia, natural dupa 13 ore de travaliu cu 3700g, Apgar 9.
Doctori...pana la 7 luni de sarcina pe dr. Daduianu care este o finuta si un medic f bun iar apoi m-am mutat la dr Balasa (pt ca am vrut sa nasc la Medgidia) - medic bun dar...a lipsit la nastere.

Acum suntem maaaari. (as vrea sa pun niste poze si nu prea reusesc -sfat?). Mergem (chiar si alergam) de manuta, jucam fotbal, facem la olita, si stim sa zicem "gata" iar "mama" numai in cazuri de maxima necesitate.
Va pup pe toate, va urez o primavara superba cu bebici sanatosi tun, tocmai buni de plimbat prin parc - ca de abia astept sa va (re)intalnesc.

Mamy von Jasmin

Ma bucur tare mult ca ti-ai facut curaj sa scrii, cred ca stii ca primele 10 mesaje sunt moderate si apar mai tarziu.

V-am trecut pe listuta, si pe Fiquelle de asemenea.

jojo_miha, m-a impresionat nespus ce ai scris.

Imi pare rau ca am ratat intalnirea, iubitul meu tot rau se simte, ia antibiotic si mai rau e ca am inceput si eu sa tusesc...

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

he-he-heeei!!
Denis mamy von Jasmin, bine ai venit!!
pt. poze, mergi pe un site care se ocupa de asta, pe flickr de exemplu, www.flickr.com, intri cu ID-ul de yahoo si dai upload la poze!! ei au si un soft pe care-l instalezi si e mai usor, o sa caut sa-ti dau link-ul, dar mai pe seara, acuma sunt pe fuga.

Madalina (fiquelle), ori ne intalnim o data, ori iti dau pe PM ID-ul de mess. zici si tu cum te aranjeaza...te mai bagi la hainute de gravi ??

jojo_miha, vin si eu maine, desi nu am inca voie sa intru in biserica (nu am facut molifta de 40 zile). si te inteleg tare bine cu pierderea ta, de multe ori omenii nu sunt lasati sa isi planga durerea, si asta nu e deloc de ajutor!

si La multi ani si de la mine pt noi, doamnelor si mamelor, copilu' meu mi-a facut un cadou de neuitat, m-a lasat sa dorm azi-noapte, s-a trezit doar o data la 5!! si m-am trezit dimineata cand mi-a ajuns somnul! micul dejun nu l-am mai apucat, dar deja am pretentii!!

va pupic, mai pe seara!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena81 spune:

LLA MULTI ANI! atat pentru mamici cat si pentru cele viitoare si nu numai.va doresc o primavara bogata in realizari si bucurii alaturi de cei dragi.
in sfarsit am si eu un pic de pauza si pot sa mai scriu si eu....sper ca nu ne-ati uitat.noi ieri am implinit o luna si 5300gr.totul e k numai ca ma solicita la maxim.cand planga nu poate sa-l linisteasca nimeni in afara de mine....
nu prea dormim noptea,se trezeste din ora-n ora asa ca sunt zombii
oricum....eu va pup pe toate si sper sa intru mai des.
Elena sisebastian-alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

la multi ani dragi mamici si viitoare mamici! fericire, sanatate si numai bucurii!

doar ce am ajuns si noi aks, m-au scos baietii in oras...ne-am plimbat, i-am mai luat lui luca o caciulitza k deh, la ultimul costumas cumparat nu avem caciulitza asortata....ta'su se pregateste de gratar si eu cu luca p'aici asteptam sa fie gata masa...
va pupam

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Uitati-l pe zambaretul meu iubit: http://good-times.webshots.com/photo/2941274450065968642JwBRVI

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput