Gravidute si mamici de Constanta (19)
Raspunsuri - Pagina 3
madaluta spune:
Mav: sigur k baietii nostri pot iesi impreuna...cum sa nu...Va asteptam.
Andicu: nu poti veni si tu cu filip si sa va ia tati putin mai tarziu la cumparaturi de aici de la noi?Imi pare tare rau k n-o sa fii si tu...
Doc : vreau si eu un DVD dc poti sa-mi faci...Sa nu uiti de centura...plizzzz...Stii cum sa ajungi la mine? Angi si Mav stiu...Tie cum itit explic..pe PM, la tel, pe mess?Roxana: tie?
Altcineva, cine mai vine?? La ce ora ramane?
Madalina
29
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
docdecap spune:
andicu (si alte fete), da' dac amaine e frumos de ce sa nu iesim in parc? cu sau fara copii, cum puteti si cum va simtiti bine! ma gandesc ca unele fete au retinere in a se invita (desi sunt invitate
)cand ne adunam acasa la cineva, asa in loc public e mai usor.
a, alta intrebare: am gasit pe ne agentia Casanda, pentru babysitting ocazional (maine suntem invitati de niste prieteni la o masa in oras si lacoma cea mica de acasa sub 60 ron pentru 2 ore nici nu discuta, asta dupa ce a coborat pretul de la 1 milion -fata lu' tata!). Pretul scrie pe site ca e 15 ron pe ora. In mod normal as plasa copilul la mama, da' e la bucuresti we asta. si pentru 3 ore, mai ales ca e si asta mica acasa, n-ar fi bai mare. ii las laptic muls, tot ce trebe.
Voi stiti ceva de ei? sau aveti o alta varianta??
multumim si de aprecieri pentru Serban (cami, andicu [pup}, s-au umflat penele pe mama-cioara!! azi cred ca venim amandoi la intalnire, sa-l mai arat si live!
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
mav spune:
A fost reusita si... f. gustoasa lectia deschisa- despre/cu fructe (la final, copii au mancat salata de fructe pregatita de ei
)!
Sunt extraordinare educatoarele lui Seb, jos palaria!!! (Nu degeaba le iubeste fii-miu!)
Moni, vreau si eu materialul, te rog! Vin cu stick-ul....
Cat despre plimbareala de maine, poimaine, noi oricum iesim, macar de-ar fi asa frumos cum e azi, cu soare! Asa ca, da un semnal!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
andicu spune:
Mada, imi pare si mie rau ca nu ne putem vedea, dar Filip doarme acum pana pe la 5, 5.30 apoi trebuie sa manance si se face tarziu...de-aia la ora asta 5-6 nu prea am cum sa ies cu el, trebuie sa-l las acasa cu cineva. 
Andicu mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

madaluta spune:
andicuimi pare tare rau k nu ne vedem nici de data asta...
Vreau sa-ti multumesc pt k mi-ai recomandat dr ta de familie si pediatra. am fost azi sa vedem dc ne primeste si pe noi si m-a incantat de la prima vedere. M-a intrebat cine a recomandat-o si i-am zis k tu, dar si prietena mea carea a nascut saptamana asta( ieri la maternitate mi-am dat seama k si ea e pacienta dansei) si a fost tare incantata cand a auzit de voi. chiar m-a intrebat ce mai face filip, m-a intrebat si dc a nascut prietena mea...si datorita voua, ne-a primit si pe noi...
Deja m-am indragostit de ea si de mentalitatea ei...Multumesc mult si raman datoare.
Madalina
29
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
roxx spune:
doc, vreau si eu materialul, te rog. pe mess se poate?
Roxana
de
Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste 
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze
Mokika spune:
Din pacate noi am ratat si intalnirea asta - pana la urma Theo a facut inca un episod de laringita azi noapte. Noroc ca l-am mirosit de seara ca o sa faca figuri si am apucat sa vb cu dr. Soescu. I-am dat niste doze soc ca sa il scot din noapte si azi dimineata am fost la cabinet la pediatra de acolo (dansa azi este la Bucuresti). Acum este mai bine dar tuseste, iar stridorul este accentuat. Oricum, trag speranta ca la noapte nu voi mai sta sa il pazesc.
si petrecere frumoasa!
Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (6 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze
roxanalucia spune:
nici eu nu am ajuns la intalnire... au venit parintii mei si ne-am plimbat prin magazine, prin port. acum am ajuns acasa si sunt tare obosita.
contractul nu l-am semnat azi ca era o neconcordanta in certificatul funciar... ma rog, cica se rezolva pana marti.
sotul meu mi-a facut deja cadoul de 8 martie, mi-a luat parfumul pe care mi-l doream de multa vreme... sunt tare incantata.
am sunat si la dr, ca mi s-a parut mie ca am ceva scurgeri portocalii... mi-a zis ca e normal, ca daca nu ma doare nimic sa stau linistita ca sunt modificari ale colului... asa ca stau linistita si ma duc la ea miercuri.
doc, o sa vreau si eu materialul acela, desi nu stiu cand ne mai vedem.depinde cand nasc..
distractie palcuta la intalnire si sa vedem poze.
roxana,
38+ 
nunta
croatia voiaj de nunta
denise1301 spune:
Buna fetelor! Plonjez pe acest forum precum in marile concerte rock, asa cum imi spunea Doc odata. Sunt Denis mami de dulce Jasmin (9 luni jumate).
Ne-am nascut pe 20 mai la Medgidia, natural dupa 13 ore de travaliu cu 3700g, Apgar 9.
Doctori...pana la 7 luni de sarcina pe dr. Daduianu care este o finuta si un medic f bun iar apoi m-am mutat la dr Balasa (pt ca am vrut sa nasc la Medgidia) - medic bun dar...a lipsit la nastere.
Acum suntem maaaari. (as vrea sa pun niste poze si nu prea reusesc -sfat?). Mergem (chiar si alergam) de manuta, jucam fotbal, facem la olita, si stim sa zicem "gata" iar "mama" numai in cazuri de maxima necesitate.
Va pup pe toate, va urez o primavara superba cu bebici sanatosi tun, tocmai buni de plimbat prin parc - ca de abia astept sa va (re)intalnesc.