Gravidute si mamici de Constanta (19)
Raspunsuri - Pagina 2
AngeliquedeS spune:
Avem poze noi : http://good-times.webshots.com/photo/2730245520065968642oFHQCy
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
madaluta spune:
aha..se contureaza listuta vad..deci: Angi,Doc,Roxana, Mav....haideti care se mai inscrie maine...?
Ora o hotarati voi. dc 17 vi se pare prea devreme nu e o pb...va astept cand doriti...
Madalina
29
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
jojo_miha spune:
Mav sunt de acord sa ne intalnim,eu stau la casa de cultura(pt inca vreo 2-3 luni) dar pot veni la orice biserica ca ma va aduce sotul cu masina.Zi tu unde vrei si la ce ora.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
[URL=http://good-times.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=56]TEOla5luni[/url]
jojo_miha spune:
Oare de ce nu mi-a iesit,ca batuta in cap nu sunt,e Teo mai rusinoasa si nu vrea sa fie vazuta?dar e o ranjita si-ti vine s-o mananci.
[URL=http://good-times.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=56]TEOla5luni[/url]
roxanalucia spune:
mav, felicitari pentru vestile bune si sa ai o sarcina cat mai usoara
sa ai noroc muuuult!
roxana,
38+ 
nunta
croatia voiaj de nunta
Ingerash_M spune:
Data trecuta n-am nimerit-o
poate a 2a oara e cu noroc - la poze ma refer
Mihaela
15s+
poze cu noi
mav spune:
Sunt si azi cu greata in gat... Si tre sa ma adun cumva, ca Seb are azi lectie deschisa la gradi si nu pot sa lipsesc, ar fi tare suparat... br / b jojo /b , nu ti-a iesit pt ca ai scris url cu majuscule si ai uitat sa pui link-ul intre ghilimele. Uite, scrii asa, dar fara pauze si fara italic, eu nu puteam sa-ti arat altfel : [ url = http://good-times.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=56" target="_blank">TEOla5luni si o sa iasa TEOla5luni (manca-o-as eu pe ea de ochioasa zambareata!!!)
Ne intalnim unde iti este tie mai usor, poate vii si cu bb Teo? Si noi vom fi cu masina, asa ca mi-a indiferent. Ori la Catedrala, ori la biserica de la Tomis, ori chiar pe malul lacului, abia ne plimbam copiii prin parc dupa, daca o fi vreme buna. Si ora... pai cred ca macar 10, noi ne trezim foarte devreme de obicei, dar eu abia ma tin pe picioare zilele astea...
...Si poate se mai anunta cineva?
IngerasM, poate nu ti-ai facut publice pozele si de aceea nu se vad... Se vede doar profilul, am citit ca ai terminat chimia la Ovidius, in ce an, poate ne cunoastem, ca din poza nu-mi dau seama?!
Mada, daca vin si baietii mei si se plimbaresc cu ai tai, e ok? Ca altfel, parca-i vad ca or sa stea amandoi calare pe calculator...
Angi, sunt super baietii tai!
Cum o sta tati izolat, vai de el fara bb....?! Insanatosire grabnica!
Ma duc sa-l pregatesc pe Seb pt gradi... azi am fost nevoita sa-mi iau "liber" de la munca fortat, ca ora deschisa e de la 9,30 si doamnele (din toata gradinita) s-au gandit sa ne luam copii acasa de la ora 12,30... Probabil ca sarbatoresc si ele 8 Martie mai devreme... Chestia e ca eu va trebui sa recuperez ziua asta de munca... intr-un we...
Si nu-i deloc corect!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
docdecap spune:
of, ieri dupa-masa nu mi-a mers netu', aveam doar msgr functional...
jojo si mav, daca veniti pe malul lacului si va si plimbati dup-aia vin si eu, doar stau in zona, si oricum vroiam sa merg sa aprind o lumanare. daca si cand va hotarati, si nu e pb., ma bag si eu.
Fetelor, la noi la odisee s-a dat zvon si acum am luat si eu si urmaresc filmele cu tipa care a descifrat limbajul bebelusilor (ADICA VENEAU CU MANUAL DE INSTRUCTIUNI!!!!) Roxana si Madaluta, gravidutele de la intalnirea din seara asta, va fac un CD, ceva, sau va dau cum sa-l luati de pe DC++?? Sau Angi? Aseara am probat descifrarea si a functionat, adica lui chiar nu-i era foame, desi mancare acum 2 ore ultima oara, mai mult s-a facut ca mananca si dup-aia a dormit 6h!! Adica sunetele ca i-e somn erau pe bune!! Tat-su s-a pacalit ca cauta cu gurita, si a zis ca i-e foame. eu, de colo, nu cred! adevarul e ca cauta suzeta, ca ritualul de culcare e mufa, scutecelul pe fata si noapte buna!
Mai stau cu urechea pe el, sa va spun cum merge treaba.
E, si daca dau momeli din astea, poate vine mai multa lume la intalniri
Sa stiti ca il pot trimite si pe yahoo messenger, dar e mai misto fata in fata ![]()
pupici,
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
Ontica Camelia spune:
quote:
Originally posted by jojo_miha
Oare de ce nu mi-a iesit,ca batuta in cap nu sunt,e Teo mai rusinoasa si nu vrea sa fie vazuta?dar e o ranjita si-ti vine s-o mananci.
Scrie URL cu litere mici si iti va ramane doar "TEOla5luni", eu iti facusem la pagina precedenta cu "poze Teodora Ioana".
Sunteti frumoase foc in poze.poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
andicu spune:
Helloo!
AM vazut poze super de Pupi si Theo! 
Pupi e un dulceee , sa-i mananci piciorusul ala golut care se vede acolo!! ![]()

Jojo_miha, m-am indragostit! 
adica in numele lui Filip!
ai o scumpete de fata! si are niste ochii...sunteti niste frumoase! 
Eu iar sunt amarata saptamana asta!
ca n-am ajutor deloc prin prezenta bunicilor, iar al meu sot e la munca azi,si vrea sa mergem la shopping cand vine, cu tot cu bebe, normal, asa ca nu cred ca ajung iar! Vir mi-a zis ca ma lasa maine sa umblu creanga unde vreau eu, dar maine e prea tarziu!
Asa ca, petrecere frumoasa iar, si poate saptamana viitoare ajung si eu, ca-si reintra mama in drepturi , vinerea.
Andicu mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi