*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (151)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Acum am citit de Gatta si de micutza Sara... Offff, parca scria zilele trecute ca Sara e mai bine...

Da Doamne sa se faca bine cat mai repede si Gatta sa nu-si piarda lapticul!

Fetelor cand mai aveti vesti de la ele, sa ni le scrieti si noua!
Astept cu sufletul la gura vesti bune!

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Irinouka , ce ma bucur ca Rareselul tau e mai bine!
Ce bine ca nu mai stati in spital, sa dea DD sa va faceti bine bine de tot cat mai repede!

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ramona am incercat cu de toate .. leganat, plimbat, suzi, cantat, muzica .. cand vrea sa urle,, urla nene .. nu gluma .. sper sa se potoleasca cand o mai creste .. o tine langa asa si cate 2 h cu plansul ..

off .. iar a inceput .. am fugit ..

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

La multi ani MIRI pentru spiridushul tau BRUNO!!! Sa fie fericit si iubit, langa mamica, taticul, si fratiorul lui!!!

Mai dar talentata esti, pe bune, ce tort frumos ai facut! Si presupun ca e si f f f bun!!! (vreau si eu reteta... hihi...)

Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Fetelor, bebelinul meu face azi 2 saptamani si inca nu i-a cazut buricutzul... Chiar pare ca se mai tine destul de bine acolo...
O fi vreo pb? Imi amintesc ca lui Andrei i-a cazut la 8 zile...

Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by docdecap

a, si Tinna, capitole ne faci da' de povestit nimica??

Monica , toata ziua am vrut ieri sa scriu cate ceva pe forum... Si cum ma asezam la comp, cum bazaia piticutzul... E inca micutz tare si nu-l las sa planga prea mult... Nu am inceput inca dresajul ...

Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Mai fetelor, aseara dupa ce am scris mesajul despre Gatta am vb eu cu ea..situatia era buna..era pe antibiotice insa nu stia nimik in plus..astepta rezultatele tuturor analizelor de sange..plus ca astepta sa vada cum se mai simte peste noapte...a zis ca a facut si frisoane sau convulsii..nu erau siguri ca semanau...oricum..au hiodratat-o si i-au dat 2 antibiotice...era stabilizata..
Gatta era trista evident..si mai rau..era ca cei din spital o ivinovateau ca a venit cu copilu tarziu..ca a stat acasa mult cu febra..eu am incurajat-o dar va dati seama..oricum o mamica se invinovateste pentru orice i se intampla puiului ei....iar aia..chir tampiti..in loc sa ii ofere si sprijin moral..mai rau faceau..cretini...

am dat bip acum..dar probabil dorm...i-am zis ca daca poate vb sa imi dea bip innpoi..mai incerc mai tarziu

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetele .. am primit mesaj de la simonika

"sara este mai bine, raspunde bine la antibiotic si papa tzitzi de la mami! pupa toate fetele din partea mea si spune-le ca le multumesc din suflet pentru grija si urari."

zuzici .. afara e super .. ies cu bitzi, poate mai face si ea nanika ..

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Mitsu..mersi de pont cu bagajul..sincer eu in general nu sunt genu care cara casa in spinare..iau strictul neceras..dar cu pitikania parca imi e teama sa nu imi trebuiasca ceva..nu stam mult ..vreo 4-5 zile..ma rog..dar ..oricum...vedem..acu ma apuc de facut bagajul..sa vedem ce o iesi. si vroiam sa iti soun ca mi-a venit pachetul de la redoute..al doilea..pe care mi l-au trimis in schimbul celui ratacit atunci in noiembrie decembrie...io zic sa incerci sa le scrii..cine stie..poate poate

cat despre dresaj....offff..ce nu stiu daca sunt in stare...
pai la noi e jale...adormitul nu e greu tare daca e obosita..adoarme si singura..pusa in patut..dar daca nu..trebuie bibilita..cantata, leganata...si sincer..nu cred ca imi iasa faza cu plansu zeci de minute..caci tati este plutash si nu o lasa sa plange nici 3 secunde..iar noi stam intr-o singura camera...
poate da Dumnezeu si nu e nevoie de urlete si plansete...pana acum..ii place in patut..nu mai doarme deloc la noi in pat..doar adoarme asa...pe tati sau pe mami..si o tramsferam in patut...si peste zi sta in patut...se uita la carusel...sse screme se foieste dar nu plange...
am sesizat ca plange numai cand oi derajneaza ceva..o doare burtica sau...ii e foame..desi si cu foamea asta am o mare dilema...ea mananca chiar si la o ora..si sincer nu se joaca ..mananca..deci..eu am inteles ca ii e foame..iar mie laptele imi curge siroie apoi..va dati seama ..stimularea naibii toata ziua buna ziua cu cu suptull....nu ma vait..dar incep si eu ca Doc..nu mai suport tricoul ud pe mine...si mirosul de lapte..cred ca mi s-a impregnat in creier...

ma gandeam ca tare ciudata meseria asta de mamica..:D..pai de unde sa stim sigur ca ce facem facem corect..ca nu exista o reteta valabila tuturor bebilor...si atunci..eu de unde stiu ...biiine..ma uit la ea..si cand o vad fericita imi dau seama ca e bine..dar pentru long time...zic...pentru ca sunt unele chestii care nu se vad acum...
offff...sper sa nu fac nu tic verbal din off asta

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Pupici pt Sara mica si luptatoare

pentru cele care vor centru de activitate pt bebelusi, am gasit unele absolut grozave pe www.toyz.ro ......grozaveeeeeeee.singura mea problema este ca nu au magazin , eu vreau sa vad, sa ating , sa vad materialul .....uffffffff.daca a luat cineva din magazin un centru dragut sa imi spuna si mie .sapt viitoare merg la control lla buc(la minunatul meu doc) si mergem sa luam carucior si centru de activitate . nu ma lasati sa colind de nebuna prin magazine cu bb dupa mine
va pup

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA

Mergi la inceput