*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (151)*
Raspunsuri - Pagina 6
Ellenuta spune:
mitsu iti dai seama ca sterilizez tot! dar nu stiu dak sa ii mai dau lapticul odata ce-l incalzesc .. hmm .. cred ca o sa intreb doctorul, to be sure ..
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
jelimoni spune:
salutare mamici!am intrat si eu dupa atata timp de chiul si-mi cer scuze da pur si simplu nu mi-am gasit timpul...grasunu meu m-o solicitat la maxim zi noapte, iar cand am gasit vreo ora 2 pt mine am avut de lucru pt sotu...deh treb sa-l ajut nu-l pot lasa balta...
m-am ingrozit ca primul lucru ce l-am citit o fost vestea despre gatta, ma gandesc la ea si la fetita ei sa se faca bine, da doamne!!nu-mi pot imagina ce e in sufletul ei, simona suntem alaturi de tine, asteptam vesti buneeee!!
in rest ce sa va zic..iesim cat de mult putem afara ca au fost niste zile superbe si am stat ba in curte ba in parc...iar domnu doarme n-are treaba!!-asta afara..in casa imediat se trezeste
numa bine m-ai fac si eu miscare ca nu-0mi strica, am dat 17 kg jos...da nu va zic cu cate am mai ramas ...inca 13
am terminat si cu sesiunea, am resit sa merg la 5 din 7 examene, bine ca le-am luat cu bine, am mai scapat de-o grija...acum ar fi cazul sa ma apuc sa invat pt licenta!!off sin-am nici un chef
de piticu meu ce sa va zic eun grasun de aproape 6 kg(5800)am pus poze noi.peste o saptamana facem si noi 2 luni iupiii.am avut o problema la putulica i se umflase putin ca o besica in varf si avea ceva alt...doc zis ca=i o ciupercuta, a zis ca e normal la baietei.. si mi-o dat o crema biazol sa=i dau...vad ca i-o trecut..ma tot gandesc de la ce naiba ciupercuta??mai e careva care a patit asa cu baietelul??
am apucat sa-o vad pe sara ioana a lui stoisor, o minunatieeee de fetita!!sa-ti traiasca alina!
va pup si sper sa reusesc sa intru mai des, va pup
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
www.lilypie.com/first_birthday_mini.php?r=74088" target="_blank">ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Mai, icterul trece in medie pe la 3 saptamani... Eu ma tem de o anemie d'aia severa cum are bb de raca... Ca niciodata nu m-a dat fierul afara din casa si bb are urechile paaaaalide... Nu se explica, totusi, galbenul din ochi. Somnolent nu e, as vrea eu... Uf, nu stiu daca sa ma alarmez sau nu, o sa intreb si de treaba asta la pedi'.
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
mitsule l-am vazut si pe conrad, e pur si simplu mortal!!!mai ales in poza in care e gata de plimbare!!pup minunea de mitsu!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
www.lilypie.com/first_birthday_mini.php?r=74088" target="_blank">ce mare am crescut!!
danybv spune:
miri sa-ti traiasca bebe BRUNO sa fie sanatos si sa va bucure fiecare zi din viata :LA MULTI ANI !!!
Pentru Gatta sa dea Dumnezeu sa treceti cu bine peste aceste greutati si sa fie bebelusa Sarra bine si sa veniti cat mai repede acasa
nataliaS sa-ti traiasca bebelusa si La mai multe lunute iar voua va urez La multi ani !!!
Elena78 LA MULTI ANI !!!! SA FII FERICTA
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria
Andrei cu familia
FILMULET CU ANDREI !!!
docdecap spune:
buna fetele,
ooofff, ce vesti despre Simona mai aveti?? pupam mami sa fie tare!!
Miri, cred ca eu intai il mananc pe Bruno, apoi rontai un pic la falcutele lui Sacha si doar intr-un final, daca mai incape, ma bag si la un pic de tort!! Ce sa-i fac, daca nu poftesc dulce
sa-i traiasca spiridusul mare-mare si cuminte-cumnite, ca frumos se vede treaba ca e!
Stoisor, ma bucur sa auzim vesti de la tine!! si ca shlapu' meu a ajuns pana la tine si te-a tinut in priza!! Ai vazut mami ca se aranjeaza treburile?? fetele!
fetele, eu ma imbarc la alta treaba. vaz eu ca ne mutam acus-acus la scutece, si cam expira link-urile d epe prima pagina. eu am gasit, cautand infrigurata rezolvare la pb. mele, multe link-uri utile, pe care cred ca ar trebui sa le punem la inceput: despre alaptare, dezvoltare bebelusi, etc. etc. Ma apuc acum (daca nu se trezeste ingineru') sa le adun sa le pun.
opa! bazaie, deci mai incolo! da' va pup oricum
a, si Tinna, capitole ne faci da' de povestit nimica??
Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'
Ereena spune:
LA MULTI ANI BEBE DE MAMI MIRI !!!!!!! SA AI PARTE DE MULAT FERICIRE SI SANATATE , FERICIRE SI BUCURII SIGUR VEI AVEA INTR-O FAMILIE ASA MINUNATA !!!!
miri, cand intri poate vezi mesajul meu , ai spus ca daca bb se trezeste la 30 min-1ore sa nu sar pe el sa il iau in brate ca e in somn paradoxal sa il las sa planga,pai intrebarea etse pana cand ?ca el plange si 30 de min si nu prea cred ca mai e in somn pareadoxal dupa 30 min de plans
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
ramonab spune:
Ma alatur si eu voua cu gandurile de bine catre Gatta si fetita ei si ma rog sa se faca bine cat mai repede. Chiar daca am scris mai rar, sunt alaturi de fiecare dintre voi.Sper sa ma reprimiti intre voi si ca nu sunteti suparate pe mine ca am lipsit asa mult.Am scris si la inceputul acestui capitol, poate ca nu ati observat, sau nu ati avut timp sa cititi, va inteleg, dar sper totusi sa ma reprimiti intre voi.
MAmi de Razvan, 7 sapt
http://good-times.webshots.com/album/562622931EnvRDd
Ellenuta spune:
ramonici desigur ca te primim si nu suntem suparate .. cum sa fim suparate pe tine. am vazut pozutele cu bb razvanelu care e un scump si un frumos. ce nume frumos are .. asa imi place. daca as mai face un bb baietel, mi-ar placea sa-i spun razvan. asa il cheama si pe sotul meu dar el zice ca lumea ar spune ca nu avem inspiratie. dar e un nume superr!
si eu tot cezariana am facut .. a fost greu primele zile, lapticu a venit dupa vreo 5-6 zile dar acum suntem bine, papam numai la san si crestem mari si frumoase. numai ca bebe nu e chiar cuminte .. plange aiurea etc ..
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Tinna S. spune:
Fetelor stiu ca sunt cam dezertoare... Nu ma dati disparuta, dar bebelinul nu vrea sa ma lase deloc... Azi facem 2 saptamani...
Las' ca o sa crestem si noi maricei...
L-am cantarit si mi se pare ca a crescut bine... A avut 3 kg la nastere, a mai scazut in maternitate (2800g), iar acum are deja 3400 g... Cred ca e binisor, nu?
Am mai pus si cateva poze in album...
Va pup si merg sa mai citesc din urma putin...
Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
ramonab spune:
Ellenuta ma bucur ca iti place numele bebicului meu, am mai vazut pe aici un Razvanel, si un Matei (si Matei il cheama) se pare ca sunt nume preferate de multi.
Bebica ta o sase cuminteasca nu ai tu grija, trebuie doar sa ai rabdare.Al meu are si el zilele lui, cand se miorlaie si nu vrea sa doarma, si o tine intr-un ras cu plans asa vreo 4-5 ore, si cand a obosit adoarme singur.Atata am noroc cu el ca noaptea nu am treaba cu el, se trezeste o data, papa, si il pun in patutz si adoarme singur dupa ce se foieste vreo 10 min.
Daca incepe sa planga eu il las asa vreo 15 min, daca stiu ca nu are motiv adica e papat, schimbat, se linisteste intr-un final.
ACuma de exemplu sta de vreo doua ore in patutz treaza, rade singur, dar nu plange, mai atipeste.
Eu il linistesc cu muzica daca incepe sa planga, incercati si voi poate ii place si Evei.
MAmi de Razvan, 7 sapt
http://good-times.webshots.com/album/562622931EnvRDd