*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (151)*
Raspunsuri - Pagina 5
alinaatudor spune:
Si mai vroiam sa va zic ca noi iesim la plimbare every day...vreo 2 ore poate si mai mult..dam ocol prin cartier..uneori asjungem si in politehnica...ne place si stam treze toata plimbarea..biiine..stam cu ochii inchisi..dar daca se opreste carutul./.wow...stramba din nas si scanceste...
in unele zile am iesit chiar de 2 ori..dim si dupa masa...
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
Ellenuta spune:
LA MULTI ANI, BRUNO SCUMP SI DRAG! SA FII SANATOS, CUMINTE SI NOROCOS, SA-TI ASCULTI PARINTII SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII!! SA TE BUCURI DE ZIUA TA SI SA PRIMESTI CELE MAI FRUMOASE CADOURI DIN LUME!
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Ellenuta spune:
miri ce tort frumos are bruno!!! e superbbbbb!!! sper sa le si placa! cum a fost cand l-ai rasturnat? s-a tinut, nu?
si pofta buna!!
PS: sa-i faci pozuta si taiat, da? sa vaz si eu cum l-ai facut in interior.
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
ancasoare spune:
sta cineva in zona sincai-tineretului? noi ne plimbam in parcul tineretului si ne dorim colegi de plimbare
Bad Dobby!
BB Stefan Cristian http://good-times.webshots.com/album/562200749zlJETz
povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250
Mitsu-bishu spune:
Daaaa, si de la mine pentru Bruno: La multi anisori, Bruno mic si fotomodel , sa te faci mare si la fel de fotomodel si sa nu-ti mai taie mechante mami buclitele hihihi!
Alinaa, si noi am avut cateva zile cu regurgitari intense, nu stiu de la ce, ca am inceput sa ragaim de la o vreme... Ba cateodata iese si singur aerul, fara sa ma stresez eu... Dar eu sa fiu in locul tau i-as pune o bavetica inainte de culcare si i-as lua-o supa masa, ca sa nu stea copila uda la gatutz.
Cat despre excursie, eu am fost de doua ori la Ploiesti cu galushca dupa mine si am luat intr-o geanta d'aia Bertoni (cat una de notebook): 2 - 3 paturici absorbante, vreo 12 scutece, pachetul de serve' umede, niste batistute igienice pentru accidente de genul regurgitatie, samponelul mic (200ml), unguentul de galbenele si crema de poponeatsa. I-am luat 2 perechi de pantalonasi, doua body-tze, o caciulita de interior, un prosopel si un scutec de finet. Eu am stat 2 zile. Acum... Nu stiu cat stai tu. Dar nu e neaparat nevoie sa te cari cu uleiul de masaj sau balansoarul sau ce mai folosesti tu zi cu zi, ca daca stai putin poti sa modifici orarul sau sa il lipsesti de anumite momente cum ar fi masajul dinainte de baie (io l-am dat dupa cu niste unguent; cutia e cat o rola d'aia de hubba bubba ). Daca nu ai probleme cu spatiul - te duci cu masina, that is, poti sa iti cari si casa if it makes u happy
Pupici all!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
Ellenuta spune:
zuzici ..
intrebare intrebatoare .. daca incalzesc lapticul de la mine si bebe nu-l papa pe tot, pot sa-l mai tin ptr o masa viiitoare sau tre' sa-l arunc .. eu mai ma mulg ziua ptr masa de seara caci bb are alergie seara la tzitzi .. dar nu papa tot din bibe .. pot sa-l bag in frigider si sa i-l dau la masa urmatoare?? stiu ca-l pot tine 24 h in frigi si 6 luni in congelator ..
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
alina023 spune:
Bruno mic si drag si scump si baietel de mami Miri, la multi ani, sa cresti mare si sanatos, sa te bucuri de cele mai minunate daruri ale vietii si sa ii multumesti lui Doamne Doamne pentru mamica ta atat de speciala!
Miri, arata excelent tortul! Pai eu care ma cred mare bucatareasa si cofetareasa nu reusesc sa ornez torturile asa de frumos. Felicitari si asteptam impresiile after party.
Fetele, daca vorbiti cu Gatta azi, scrieti aici sa stim si noi ce mai face Sara mica. Eu as suna chiar acum...dar nu stiu daca nu cumva as deranja-o (si sincer...la cat sunt eu de mamaliga, mi-e teama sa nu ma buseasca plansul la telefon si sa-i fac mai mult rau). Oooofff...daca nu suna nimeni in urmatoarea ora, o sa-mi dau doua palme inainte ca sa fiu sigura ca nu plang si o sun. Abia astept vesti de la ele...sa dea Domnul sa fie bune.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Mitsu-bishu spune:
Tot pentru alina: sa nu uiti betisoarele de urechi, Vigantolul si ce mai ia Stefanitsa si eventual batista bebelusului.
Cat despre plimbare... si noi iesim destul de des. Am iesit si de doua ori pe zi - mers la doctor, venit acasa, mancat, schimbat, iesit iar... Si in dimineata asta am iesit, ca a trebuit s-o duc pe Larisa (fetita gazdei) la gradi ca nu era nimeni acasa si bebe chitsaia asa ca l-am luat si pe el, desi cica bantuie o gripa prin gradinita... Acum doarme tun, ptiu, sa nu-l deoki!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
Mitsu-bishu spune:
Ellenuta, si eu stiu ca 24 de h merge tinut lapticul la frigi. Insa daca il incalzesti favorizezi inmultirea rapida a bacteriilor, if any... Zic if any, ca banuiesc ca sterilizezi tot - pompa si bibe inainte de utilizare si speli bine sanul, iar laptele care iese din el e steril... Deci s-ar putea sa mai fie bun, avand in vedere ca bebeii papa des, adica e vorba de 2 - 3 ore, nu? Eu una i-as da Ultima oara cand m-am muls nici nu am mai sterilizat pompa, am spalat-o cu apa fierbinte si detergent de vase obisnuit... Pai puii mei, daca totul e steril, cand o sa invete stomacelul lor sa se lupte cu microbii?! Si, actually, el isi baga pumnisorii in gurita, si nu cred sa fie mai curati ca o pompa proaspat spalata...
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
Mitsu-bishu spune:
Mai fetelor, eu vreau sa il tund pe bebe. Ca ma enerveaza ca e chel in fata si are o creasta in motzul capului... Voi ce ziceti? Trebuie sa astept sa ii iau motul, la 1 anisor? Aaa, ce stiti despre ursitoare? Cand vin ele si ce trebuie pus la geam? Cred ca am mai intrebat...
Povestea nasterii
Ne facem maaari!