*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (151)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mitsu panikardu, icterul trece la cei alaptati la san in 6-8 saptamani. inca sahca maia re ochii galbeni. si parca e bronzat:)))

honey, un sfat, ca sa-ti faci viata mai usoara: pe timpul zilei trage draperia sa intre lumina la bebe in camera; asta daca ai tendinta sa-i faci intuneric sa doarma. si iti spun de ce, pt ca daca e intuneric nu invata "fiziologic" cand e zi si cand e noapte. si cu cat se invata mai repee, cu atat ai o viata mai usoara mai incolo:)

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

honey, multumesc de nr, am trimis un mesaj.

dati-mi o idee... s aornez tortul acuma sau... dimineata?
doamne ce emotii am. ca de iesit a iesit, e tseapan ca betonul, acu sa fie si frumos. ca eu vreau sa fie grozav de frumos!:)
dar n-as vrea sa se pleoshteasca frisca:(

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

miri, yeeey! Ce bine, chiar ma intrebam cum e cu ochii... Si bebe are fata piersicoasa... Io zic sa ornezi tortul maine, ca daca il tii in frigi prinde frisca miros de papa. Plus ca se vede cand e putin "uscata" si cand e proaspata... Si nu cred ca iti ia mult ornatu'. Felicitari pentru tortulets! As vrea sa fac si eu unul... Dar la cat dulce am bagat in mine zilele astea... Au au!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

LA MULTI ANI,BRUNO!!! SA FII SANATOS SI LA PUNGA GROS!!

Miri, sa-ti traiasca baiatul!!!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

SIMONA, SUNTEM ALATURI DE TINE SI DE SARA!! SA DEA DUMNEZEU SA NE DAI VESTI BUNE CURAND!!!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_es spune:

buna seara,zuzici

am intrat si noi sa va salutam si tocmai am vazut ce a patit Gatta.Ne rugam si noi pt fetita ei si sa dea D-zeu sa se faca bine cat mai repede.
Noi suntem bine,suntem in casa de joi la pranz,am stat in spital doar 48 de ore de la nastere.Incercam sa ne acomodam cu iubita noastra,am trecut cu brio de furia laptelui(zic eu) si acum incerc sa o alaptez cat mai bine si mai mult.Despre nastere va pot spune ca a fost destul de dureros,dar noroc cu epidurala,ca altfel nu stiu zau ce ar fi fost.Trebuie sa mentionez si ca sotul meu a avut o contributie imensa la toata aceasta experienta.A fost foarte greu si lung,dar acum suntem fericiti toti 3 acasa.
Fetele,am si eu o intrebare:de ce plange iubita mea atat de tere cand trebuie sa o schimb?O fi durand-o ceva,i-o fi frig sau nu stiu eu sa o "manevrez"cum trebuie?In rest se comporta destul de bine,sa-i tina D-zeu naravul.

Miri,La Multi Ani! pt iubitul tau Bruno,sa fie sanatos,sa va bucure in orice moment si sa fiti cu totii cei mai fericiti din lume!!!!

Felicit si eu fetele care au mai nascut si toti bebeii si nu mai nominalizez,asa nu uit pe nimeni.pupic special pt Raluca Sandor,careia i-am trimis msg cand mi s-a rupt apa,dar era si ea la spital.
Alinaatudor si Alexia28

Nicole,mami de Alessia Luciana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Mai fetelor...intru si eu dupa 100 ani sa scriu...si vad vestile despre micuta Sara si bb Rares...uffffffffff m-am dezumflat ca un balon...sunt tare trista!

pentru bb Sara si iubita de Gatta - sa se faca printesica bine cat de repede posibil - Simonico - incearca sa te linistesti! trebuie sa pastrezi lapticul pentru printzesica!!!! la mamica si bebitza!

Miri - ornezi tortul? Pupici multi si LA MULTI ANI !!! Bruno mic si frumos! sa cresti mare, sanatos si norocos si sa-i faci fericiti pe mami, tati si bb Sacha!

Noi am fost la mama vreo 10 zile si a fost tare bine...eram disperata cu colicile Stefanitzei si crizele de isterie ale Anei, dar lucrurile s-au mai calmat itre timp si am revenit acasa. Am incetat sa-i mai dau tot felul de chestii anticolici si ii dau cate un pliculet de Biotics/zi care se pare ca-i face bine.

Am facut si noi 2 luni - raportam 5100 g si 60 cm - a crescut fata lu'mama ; gangureste de ti-e mai mare dragul, vorbeste cu ursuletii de pe lenjeria de pat :), zambeste cu toata guritza, dar nu e asa de darnica cu zambetele ca si sor'-sa, se intoarce de pe spate pe burta si cam atat...si am uitat sa spun ca nu mai pot de dragul ei :))) de la sine inteles:)

Noi ne pregatim de botez - sambata, de 1 Martie, cand facem si 5 ani de marriage oficial si vreo 10 de cand suntem impreuna:)I-am cumparat niste hainitze tare dragutze si abia astept sa o vad imbracata cu el...pun maine poze noi...

fug ca s-a trezit si tre'sa-i dau papa.

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

mitsu, prea tarziu, l-am ornat. am pus poze. si-acu zic io, ca icnorantu... nu e de expozitie, asa ca pt copii la gradi e bun. oricum dimineata n-am timp cu bruno si sacha dupa mine. si... daca ai sti cat mi-a luat...

nicole-uelcom. asa fac ei cand sunt mici mici. incearca sa vezi daca nu cumva ii e rece sau daca e prea mare dif de temp intre cum e ea calduts imbracata si unde o schimbi.

fetelor, va pumpizez pt felicitari! sunt al naibii d emandra d ebaietii mei! hihihihi! deci...

acu la somn sa refacem laptele!

poze:

www.webshots.com/user/mirimik (paginile 10-11) din albumul sacha

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Ehhh, mai miri, sa fie cu noroc! Da' sa stii ca e de expozitie, tare bine mai arata, imi curg balele deja! Nu o sa am rabdare sa fac unul, cred ca ma duc direct si cumpar maineeee!!! Frumos pull-overashul ala... Pufos asa... Sa il poarte Bruno sanatos. Mi-a placut si parcul ala de atractii, cum ii spui tu, la noi nu am vazut asa ceva... Numai paturici d'alea cu arcade in X, boring... Da' o sa ii iau si eu una, daca n-oi primi Si acum, cireasa de pe tort - ma uit la Sacha (btw, si tortul pentru el era foarte artistic, yummyyyyyyy!!!) ... Si cand cred ca mai mare de atat nu se mai poate face.. Mai pui poze cu el si mai falcos, si mai "desfasurat" hihihi... mare grasan mai e!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna dimineata fetelor,

azi sper sa nu mai avem vesti proaste, toti bebeii sa fie sanatosi iar mamicile sa aiba laptic.

am citit in urma si vreau sa ii spun la multi ani frumosului de Bruno, sa creasca mare si sanatos si nazdravan, sa isi bucure parintii ca si pana acum

Nicole_es...bine ai veniot acasa, sa va acomodati repede

raportam si noi aceleasi lucruiri...dormit pe sponci (desi mai bine ca la inceput), colici care ne-au chinuit vreo 2 zile si 2 nopti dar care au trecut miraculos cu debridat...i-a luat durerea instantaneu, pe cunvant.
cat despre schimbatul scutecului..si noi stam pana se umple..adik..ma rog..nu la refuz..dar pitikania nu plange, nu zice nimik daca are curu kkat...:D
aa...de ceva vreme suntem tare active, urmarim caruselul, ascultam muzic=uta, urmarim ce ne spune tati..suntem foarte receptive..vai..asa ce imi creste inima cand o vad...
si am crescut..si ne vin si hainutele..ba chiar avem unele care au ramas mici...:D

eu am o singura intrebare, daca ma puteti ajuta...nu stiu daca va mai aduceti aminte ca ziceam ca fata vomita si regurgiteaza mult, cam la fiecare masa...am pus salteluta patului la 45 de grade..e ok acum..voma nu a disparut dar nu mai icneste...sa zicem ca e mai mult regurgitatie...e ..si din cauza asta evident ca ne udam bluzele pe la gat/..si trebuie sa o schimb...nu pot sa o las uda asa...ce sa fac eu la masa de 2-3 noaptea...pt ca daca o schimb devine treaza...offf..si binenteles ca..nu mai adoarme repede si stam asa cu ochii pe pereti pana pe la 4...:(...azi noapte de somn si oboseala am lasat-o treaza in pat..si m-am culcat..nu am mai auzit nimik..nici partzuri, scancete, scremete..nimik..dar nu mi se intampla mereu...la voi cum e masa din mijlocul noptii..va treziti de-a binelea sau cum..pliiiz help...

in seara asta mergem in excursie..plecam la ploiesti la parinti..sa vezi rasfat..abia astept...
dar trebuie sa iau toata casa cu mine...nu-i asa...asa faceti si vi cand plecati cu bb? ca eu nu am mai plecat...

aa..mi-am adus aminte..La multi ani..mai bine zis..la multe luni, Stefi ...Natalia sa iti traiasca minunea, abia astept poze:)

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput