*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (151)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor, pliz, nr gattei pe PM? pliz pliz?

honey, cu suptul noaptea e normal. si sa suga la fiecar eora, si sa nu dormi nici tu. acum intelegi cum e! da-i sa suga cand cere, cat de des! somnul tau... o sa se regleze cand o sa regleze si al lui. rabdare.

iti scuipa sanul pt ca probabil ii ajunge cat suge. daca laptele vine puternic, s-ar putea sa se inece. cand il scuipa, pune-l pe umar si fa-l sa ragaie. daca nu vrea sa-l mai ia, nu insista, are stomacelul mic, n-ar eunde sa intre nush ce cantitate.

cu pampershii, e normal sa murdareasca atatia. si sa fie doar "urmede frana" in ei. ideea ar fi sa nu-i schimbi foarte des. sau fara motiv evident si clar. adica daca nu e plin. inca e prea mic sa "spuna" ca-l deranjeaza.

gatta, mi-a cazut cerul in cap cand am citit! bine ca sunteti la spital si au gasit de unde vine febra. curaj, sunt clipe grele, dar soarele rasare dimineata si o sa va aduca vesti bune! pupici saarei, sa se faca bine!

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Multumesc de raspuns, fetelor.

Asa ma gandeam si eu cu ... scuipatul..ca-i este de-ajuns. Dar ma intreb..atunci de ce cauta totusi sanul cu o disperare extra? Zici ca e namancat de nu stiu cat timp.

Si.... trebuie insistat dupa fiecare supt.... sa ragaie? Caci... eld aca sa zicem suge 10 minutele la un san, il pun ...ragaie... iar la al doilea imi adoarme si mi-e mila sa-l trezesc...asa ca-l pun in pat....fara sa ragaie. E OK?

Iar de schimbat, daca are acolo..o urma colorata de cacuta... se foieste si da din picioare de n-ai treaba. Nu se potoleste pana nu e schimbat, uscat , curat.

bebe de Honey
Pozici de tot felu'
Poze Andrew

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Ooof, Doamne! Am revenit si eu pentru cateva minute si uite ce vesti...
gatta, suntem alaturi de tine, sa-ti dea Dumnezeu curaj si Sarei sanatate, sa treceti cu bine de incercarea asta!

Irina, mami de

Ileana si
Tudor

Mergi la inceput

Ti-am trimis numarul Simonei pe PM.
O sun si eu maine..caci acum e tarziu la ea.

bebe de Honey
Pozici de tot felu'
Poze Andrew

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

HELLO!

Am citit vestea despre Gatta si Saratzel... Tare trista sunt... Si eu intrasem sa ma plang de un comportament ciudat, cam ce descria virgo pe acolo, de cand am venit de afara (pe la 17:00) pana acum a dat semne ca ii e tare somn, adormea in somn profund, va jur! (il puneam in pat dupa ce ii cadeau mainile pe langa corp si avea capul greu, il suceam cum voiam eu sa ma asigur ca doarme...), ma duceam pana la bucatarie, il auzeam urlaaaand! ca din gura de sarpe, veneam, il mai calmam... Episodul s-a repetat pana la 21:00 cand, in sfarsit a adormit... Voiam sa atipeasca putin sa ma duc sa ii pregatesc baita, dar am adormit si eu cu el, acum m-am trezit si proasta-as fi daca i-as mai face baie!!! Stiu ca dupa aia adoarme la loc, dar am si eu nevoie de o mica pauza Prag de crestere nu cred sa fie, avea mai mult un plans alintat, o serie de strigate, ca si cum "heeeei, ce facem aici?! sa stii ca simt ca mai lasat singur!", daca nu luam pozitie se punea pe un plans d'ala serios. Oricum, l-am rasfatat putin azi, nu stiu de ce, mi-e sa nu fie bolnavior.... Nu are febra, dar unde puneam mana se facea lac de transpiratie. In camera e la fel de cald ca de obicei, aerisit, el e imbracat ca mai mereu... In plus, azi i-au transpirat palmutsele foarte tare... Stie cineva ce inseamna asta?! Cu kk ne-am revenit cat de cat, a facut de vreo 2 ori azi, sa speram ca maine va fi si mai bine! Ieri daca nu ii puneam supozitorul ala (al doilea si ultimul), cred ca bubuia.... Nu am rezistat tentatiei, ca iar avea burtica precum o minge de football, si nu va imaginati ce a putut iesi din el... I-a iesit pe la picioruse si pe la spate din diaper (am vazut si supozitorul care nu a apucat sa se topeasca ), iar cand l-am desfacut nici nu i se mai vedea putza!!! Bietul de el, ce se mai chinuia! In fine, bine ca am trecut de acest capitol si acum facem singurei! Mi-e teama de transpiratia asta, sa nu fie ceva.. Plus ca el are o culoare a fetei putin galbena si mai are albul ochilor un galbui abia perceptibil, ca la icter, dar asa el e vioi, mananca, plange, are ore muuulte cand sta treaz, ia in greutate... Sa aiba ficaciorul slabit, inca? La 6 saptamani?! In fine, iar m-am plans aici cat covorul zburator...

Mai stiti ceva de jelimoni???

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

honey, nu toti bebelusii fac mult kk. Faptul ca face putin inseamna ca asimileaza mai mult.

Irina, mami de

Ileana si
Tudor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by IrinaL

honey, nu toti bebelusii fac mult kk. Faptul ca face putin inseamna ca asimileaza mai mult.

Dea Domnul sa fie asa, Irina... caci eu ma gandesc ca nu papa destul..de-aia nici nu face kk mult.
Desi, lapte este...fara ceaiuri...si de supt, ii dau de cate ori cere. Si cere... nu se-ncurca.

Pupam si noi.

bebe de Honey
Pozici de tot felu'
Poze Andrew

Vali

Mergi la inceput

Mitsule.... nus tiu ce sa zic..dar, ma gandesc si eu...ca transpiratul respectiv o fi.... vreun side-effect al supozitorului???

Cat despre ochii galbiori...si fatza.... asta mi-a spus mie la Spital , in ziua in care am plecat...sa urmaresc... caci ar insemna Icter. Au zis ca...intai incepe la fatza, apoi si pe corp. Deci sa urmarim. Si, eventual, ziua cand e insorit sa lasam jaluzelele deschise in camera lui bebe sa intre razele soarelui.

As dori sa te pot ajuta, dar... nu-s experta.. sorry.

Pupicei si numai bine.

bebe de Honey
Pozici de tot felu'
Poze Andrew

Vali

Mergi la inceput

Honey, nu mai stiu sa iti povestesc despre program, dar stiu ca la inceput si eu eram disperata ca nu are ore fixe si ma "joaca" dupa cum vrea... Dar asta e treaba cu alaptatul la cerere. Apoi a facut icter si eram mai mult decat odihnita.. Daca in timpul zilei are episoade de somn a cate 3 ore dormi odata cu el... Si faci din noapte zi, asta e, pana va obisnuiti unul cu celalalt... De scuipat sanul nu am avut pana acum parte , Doamne ajuta sa nici nu ni se intample, iar despre caca... Asa fac ei la inceput putiiin si des. Eu zic sa nu te mai ambalezi atata cu schimbatul, lasa-l sa se foiasca, pe urma risti ori sa il iriti ori sa il inveti foarte sensibil la acidul din urina/kk si sa nu mai poata rezista un 2 - 3 ore acolo cand il iei la super-market... Am ras de m-am prapadit de Pupi, ca exact asa e si Conrad, imi aduc aminte ca in prima zi cand a incaput pe mainile mele l-am schimbat doar de 2 ori , ca io asa stiam, ca copilul mic urla cand face pe el... Dar bebe C. ... pauza Si in ziua de azi a ramas la fel de imputzitzel si cu unghiutele la fel, jeg sub ele cat casa, nu stiu de unde Doamne iarta-ma il aduna... mai putin cu baia, acolo ne place taaare! Deci... Honey... El se foieste si din alte cauze. Imi aduc aminte ca am fost socata cand am vazut ce somn agitat are Conrad si le intrebam pe asistente daca e normal... De 10 - 12 ori pe zi sa il schimbi ... E exagerat! Cel mai mult am ajuns la 8 cand a facut imprastiat kk de 3 - 4 ori in 3 ore, acum cateva zile... In fine, tu decizi, tu vezi cum reactioneaza pielicica lui.

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Mai, icterul trece in medie pe la 3 saptamani... Eu ma tem de o anemie d'aia severa cum are bb de raca... Ca niciodata nu m-a dat fierul afara din casa si bb are urechile paaaaalide... Nu se explica, totusi, galbenul din ochi. Somnolent nu e, as vrea eu... Uf, nu stiu daca sa ma alarmez sau nu, o sa intreb si de treaba asta la pedi'.

Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput