*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (151)*
Raspunsuri - Pagina 8
ramonab spune:
Uite cu ce vesti bune vine Ellenuta.
Rugile noastre au ajuns unde trebuie.
MAmi de Razvan, 7 sapt
http://good-times.webshots.com/album/562622931EnvRDd
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
fetele .. am primit mesaj de la simonika
"sara este mai bine, raspunde bine la antibiotic si papa tzitzi de la mami! pupa toate fetele din partea mea si spune-le ca le multumesc din suflet pentru grija si urari."
zuzici .. afara e super .. ies cu bitzi, poate mai face si ea nanika ..
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Ce vesti bune!!! Sa dea DD sa revina cat mai repede cu bine acasa!!!
Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
alinaatudor spune:
Ereena, mie ca siEllenutsei, mi-a placut "loveste si canta" de la tiny love...nu stiu unde si la ce magazin o gasesti pt a vedea cu ochii tai...eu m-am hotarat sa o comand pe net...am vazut si stiteul lor ..si mi se par grozave jucariile...acum..poate sunt alte fete care au cumparat direct din magazin..m-ar interesa si pe mine..poate pana luni cand vroiam sa dau comanda..vad si unul live...
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
Ereena spune:
alinatudor si eu tot pe loveste si canat am pus ochii .mi se pare absolut fanstastic si bun ca pret . am vazut acum catalogul cora si au super oferte la toate articolele pt copii, valabil pana pe 11 martie . sper sa mai gasesc cand merg si eu la buc .am pus ochii deja pe cateva chestii dar fiind oferta cine stie daca mai gasesc. daca faci comanda luni ar trebui sa ajung pana joi cel tarziu , acolo sp[un 2-3 zile lucratoare .imi dai de veste cum este? ma tot gandesc ca poate e prea subtire, are doar 1 cm grosime
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
raluk.m spune:
Zuzelor dragelor, se pare ca in sfarsit reusim sa ne mai intelegem si noi cu durerile de burtica. Luam Sab Simplex si da, Doamne, azi parca ne e mai bine, ca ieri a fost un chin pt bebe si pt noi, pe langa el! Tot are partzuri, dar parca nu il mai chinuie asa de rau cand le face.
Vreau sa va intreb, voi ce stiti de vaccinul de la 2 luni? Am auzit ca sunt 2 variante, una care e gratuita, iar anti polio se da separat, picaturi, si alta care se cumpara, si le are pe toate incluse. SUnt destul de bulversata, medicul meu de familie zice ca cel clasic e mai bun si verificat in atatia ani, iar pediatrul, care e in conflict profesional, din cate am vazut eu, cu medicul meu de familie, zice ca celalalt vaccin e mai bun. Ce sa fac???
Ereena spune:
raluk.m, noi avem doar o luna ,dar am vazut ca sunt destule fete care au optat pt cel gratuit si nu a fost nici o problema ,probabil l-au ales si pt ca asa au fost sfatuite de medic .eu pe pediatra nu amintrebat-o dar med de fam mi-a spus fara sa intreb sa il cumpar .parerile sunt impartite ,sper sa te lamureasca cineva, si pe mine ma intereseaza
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
ramonab spune:
Raluk daca e vb de Pentaxim, doct meu zice ca acest vaccin se face de foarte multa vreme in toata Europa si in SUA si copiii lor nu stau in spital nici o zi. Acest vaccin contine un virus care e mare balaur, cum zice ea, care provoaca multe neplaceri micutilor, numit Haemophilus influentze tip B care poate cauza boli ca meningita si penumonia.
Cauta pe net despre el si vei vedea ca numai de bine auzi despre el.Eu vaccinul asta il voi face.
MAmi de Razvan, 7 sapt
ramonab spune:
Am uitat sa mentionez ca nu are efecte secundare gen febra si nush ce mai provoaca celelelalte vaccinuri, si se poate adminstra antibiotic daca Doamne fereste are nevoie copilul, nu e interzis ca la vaccinul celalalt la care e interzis administrarea de antibiotic timp de o luna.
MAmi de Razvan, 7 sapt
Ereena spune:
am gasit un articol foarte interesant despre dermatita atopica....stancutza are un medic bun , se pare
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2005-07-24/cura-termala-pentru-bebelusi.html
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by ramonab
Ma alatur si eu voua cu gandurile de bine catre Gatta si fetita ei si ma rog sa se faca bine cat mai repede. Chiar daca am scris mai rar, sunt alaturi de fiecare dintre voi.Sper sa ma reprimiti intre voi si ca nu sunteti suparate pe mine ca am lipsit asa mult.Am scris si la inceputul acestui capitol, poate ca nu ati observat, sau nu ati avut timp sa cititi, va inteleg, dar sper totusi sa ma reprimiti intre voi.
MAmi de Razvan, 7 sapt
ramona stai linistita , sigur toata lumea te intelege!si eu am lipsit de cand am nascut cred ca am mai scris 2 mesaje, desi am mai intrat sa citesc asa pe fuga...mai mult tot ultimele pagini, nu red ca se pune problema de reprimit!suntem mamici si puisorii nostrii ne ocupa tot timpul, e normal!pup fata
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
www.lilypie.com/first_birthday_mini.php?r=74088" target="_blank">ce mare am crescut!!