*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (151)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Fetelor..opinia mea despre vaccinuri..:

in curand se va introduce si la noi acel vaccin unic...ca in toata lumea civilizata..nu se stie daca e pantaxim sau infanrix..oricum..acestea 2 contin acelasi lucru numai ca producatorii sunt diferiti ..primul Aventis al doilea Smithkline..ambii producatori sunt lideri mondiali in piata ..asa ca dpdv al producatorului nu sunt dubii de calitate...acum...
de ce unul de cumparat si nu cel de la stat:..pentru ca cel cumparat are si haemophillus si in zilele noastre copii circula international..si trebuie imunizati asemanator tuturor copiilor din vest..iar daca circula in alta parte vor face profilaxie specifica inainte de plecarea din tara...
nu stiu sa va sfatuiesc care din cele 2 variante de cumparat sa alegeti, nici noi nu ne-am hotarat..dar un lucru stiu sigur...eu as alege unul de cumparat in locul schemei de la stat..iar faza cu medicii de familie traditionalisti..am mai auzit-o..si..sa stiti ca nu tot ce e vechi si testat e si bun..pe vremea noastra nu se facea anti hepatita...si asta nu inseamna ca era mai bine..deci..daca tehnologia si medicina avanseaza nu inseamna ca noi trebuie sa ramanem cramponati in trecut..numai pentru ca e verificat...
cat despre efectre adverse..nu acestea trebuie sa ne sperie..pentru ca trec..ci efectul log term..e cel mai important...haideti sa ne intrebam de ce tara noastra are o mare probmela cu sanatatea publica si suntem pe primul loc la bolile transmisibile cum este cu TBC-ul..pentru ca avem scheme de vaccinare si imunizare a populatiei bune..nu cred...

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Ereena...eu o sa comand pe bebelusultau..iar acolo scria ca vine in 24 h..deci...poate iti dau un raspuns despre cum arata si cum este..acum..eu o sa pun pitkania in pat in centrul ala de activitati..nu o las pe jos ca mi se pare curent...asa ca..nu vreau cine stie ce grosime la paturica...
mi se par super si cele care se pot umfla un pic..nu stiu ce sa zic..oricum...am prospectat si eu piata pt asa ceva si asta mi s-a parut cel mai frumu

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

Ce bine ca Sara se simte mai bine!

Ereena
, eu am luat de la "bebelusul tau" centrul 'loveste si canta' si mandra este foarte incantata de el (bine, deocamdata lovesc eu si ea asculta zgomotele ); eu nu l-am vazut 'pe viu' initial - am mers la risc si este ok; este o salteluta (mai subtine) facuta dintr-un material moale (ma refer la tesatura).

Si eu am mai ochit ceva pe site-ul lor; astept alocatia

Multumesc Lala_D; la tine am auzit/vazut ca bebe este incanta de astfel de centru .

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

multumiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim! pt toate gandurile bune si pentur felicitari! mi s-a facut sufletul cat o varza grasuna de toamna! sunt mandra, ce mai!

ereena, vreo 10 minute cu plansul. p-orma s-ar putea sa fie o pb - in timpul zilei, seara, la culcare, in perioada de dresaj ajungi si la ore intregi de urlete, dar aia e alta poveste! citit mesajul cu dermatita atopica... daca ati sti voi cat costa o cura dintr-aia...

mitsu, e dodolots sacha, dar nu prea mai ia in greutate; dar hainele de 3 luni raman in urma.

ellenutsa, plecaciuni! in sectiune nu am cum sa ti-l arat. sper doar sa fie bun. am emotii ca dreaq ca s eocupa tanti chantal la gradi de el.

tinna, cresteti bine! foarte bine! si buricul, cade el cand ii e lumea mai draga!

alinatudor, danybv muuuuah!

doc, mai bine ca nu-ti place dulce, dar rau ca-ti place pufos!:))) glumesc. aduna linkurile ca-s utile, iar unii (eu adik) sunt icnorant:)

muuuuuuuuuuuah! sara de gatta, stiam eu ca e spre bine! nu se poate altfel. iar cu vinovatiile... sa le ia dreaq pe alea din spital, javrele.

jelimoni, uelcom bec, te daduseram disparuta! ca si pe GINA de altfel!

fetelor am citit in diagonala... sorry

dar parcul de distractii de le tinylove vi-l recomand cu caldura. o sa le placa la nebunie. si bruno a avut!.

pusi, revin mai incolo

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Am pus si eu cateva poze noi cu bubulina (albumul se numeste "fetze de buburuza").

Cui ii face placere....

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk.m spune:

am citit un pic pe net, cred ca vom opta pt infanrix hexa, care are si anti hepatita b. nu conteaza cat costa, caci sanatatea puiului meu e mai presus de orice...cred ca toate gandim asa, iar daca sunt si posibilitati financiare, cu atat mai mult. multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Doamne ce bubulina frumusica ai!
Cred ca esti mandra tare de ea, tare-s frumusele fetitele!
Urmatorul neaparat trebuie sa il fac fetita, ca la cate frumuseti am vazut aici vreau si eu cat de repede o printesuca pe langa printisorul meu.

MAmi de Razvan, 7 sapt

http://good-times.webshots.com/album/562622931EnvRDd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

multumiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim! pt toate gandurile bune si pentur felicitari! mi s-a facut sufletul cat o varza grasuna de toamna! sunt mandra, ce mai!

ereena, vreo 10 minute cu plansul. p-orma s-ar putea sa fie o pb - in timpul zilei, seara, la culcare, in perioada de dresaj ajungi si la ore intregi de urlete, dar aia e alta poveste! citit mesajul cu dermatita atopica... daca ati sti voi cat costa o cura dintr-aia...

mitsu, e dodolots sacha, dar nu prea mai ia in greutate; dar hainele de 3 luni raman in urma.

ellenutsa, plecaciuni! in sectiune nu am cum sa ti-l arat. sper doar sa fie bun. am emotii ca dreaq ca s eocupa tanti chantal la gradi de el.

tinna, cresteti bine! foarte bine! si buricul, cade el cand ii e lumea mai draga!

alinatudor, danybv muuuuah!

doc, mai bine ca nu-ti place dulce, dar rau ca-ti place pufos!:))) glumesc. aduna linkurile ca-s utile, iar unii (eu adik) sunt icnorant:)

muuuuuuuuuuuah! sara de gatta, stiam eu ca e spre bine! nu se poate altfel. iar cu vinovatiile... sa le ia dreaq pe alea din spital, javrele.

jelimoni, uelcom bec, te daduseram disparuta! ca si pe GINA de altfel!

fetelor am citit in diagonala... sorry

dar parcul de distractii de le tinylove vi-l recomand cu caldura. o sa le placa la nebunie. si bruno a avut!.

pusi, revin mai incolo

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

miri am vazut si pozele tale cu sasha s bruno, intradevar ai de ce sa fi mandra!!!ai 2 baieti minunati!!LA MULTI ANI bruno, sa cresti mare si sanatos, si sa ai grija de fratior!

apropo fetelor am citit ca rares al irinoukai este mai bine...ce-a patit??

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

www.lilypie.com/first_birthday_mini.php?r=74088" target="_blank">ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramonab

Doamne ce bubulina frumusica ai!
Cred ca esti mandra tare de ea, tare-s frumusele fetitele!
Urmatorul neaparat trebuie sa il fac fetita, ca la cate frumuseti am vazut aici vreau si eu cat de repede o printesuca pe langa printisorul meu.

MAmi de Razvan, 7 sapt

http://good-times.webshots.com/album/562622931EnvRDd

Multumesc Ramona

Nici mandretea de Razvanel nu-i mai prejos; baiatul frumos!

Succes la "conceptie" (da' cred ca mai astepti putin, nu?!)

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello zuzici!

Ma bucur ca micuta Sara e mai bine. Doamne ajuta!

Roxana, e oscumpa Adela buburuza grasunica!

Miri
, La Multi Ani cu sanatate si mult noroc lui Bruno cel frumos si scump!

Noi am facut alataieri 2 luni si ieri vaccinul aferent (Infanrix hexa). Piticul s-a comportat super, a plans putin pret de 2 sec., cat a durat 'injectarea' propriu zisa. De remarcat ca vaccinul asta are acul de la seringa extrem de finut si scurt, asistenta zicea ca toti copiii care-l fac plang foarte putin sau aproape deloc. Plus ca eu voie sa manance imediat (Mathias chiar a facut-o, ca era mort de foame, puiu mamii, si si-a baut sticluta acolo, la dr.)
N-am avut treaba dupa, doar azi dimineata o sub-febrilitate (adica 37,8 intrarectal), i-am pus 1/2 de supozitor Paracetamol asa, just in case. Avem voie si sa mergem afara, daca dorim.
In rest, binisor, ne chinuie inca refluxul ala nenorocit, are unele zile tare rele, cand ii vine inapoi tare mult laptic si se chinuie toata ziulica, desi ia in continuare Metoclopramid....sa speram ca va trece cu timpul....
Ah, avem si noi niste pozici de la 2 luni.

Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!

Mergi la inceput