*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (151)*
Raspunsuri - Pagina 15
Mitsu-bishu spune:
Tinna, go for it!!! Eu v-am mai spus ca l-am scos pe bb C. la 6 zile prima data (in afara de ziua in care l-am adus de la spital...), l-am carat pe tramvai si am stat cu el la coada la dr. ca e foarte ocupata si nu face vizite la domitzil. Apoi l-am scos progresiv, cu intentie, fara carut, cate 5 - 10 minute, pana am ajuns in 10 zile sa il tin o juma' de ora - o ora. Am fost cu el si la Casa Casatoriilor dupa certificat (si nu e foarte aproape...) si la primarie, pentru negatiile de la dosarul pt alocatie... La fel, destul de departe, schimbat 2 mijloace de transport, aglomeratie... Dar am zis ca tre' sa se obisnuiasca. L-am tarat dupa mine prin supermarketuri de la doua saptamani sau mai putin... Si nu are nici pe naiba! Sa speram ca nu il deoki si sa dea DD sa fie asa si de acum inainte! Dar zau ca e pacat sa ratezi chiar si o zi daca e vreme frumoasa! Curaj!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
Tinna S. spune:
Stancutza, intrebai de pozitii de alaptat... Am vrut sa-ti raspund sa-ti spun cum fac eu, da' cum intru cam rar in ultima vreme am uitat...
Eu nu pot sa alaptez culcata in pat... Nu-mi iese... Asa ca alaptez stand pe un scaun, cu copilul in brate intors spre mine. Treaba esentiala e ca scaunul are brate, si pot sa-mi sprijin mainile pe ele. In felul asta nu obosesc deloc (imi ridic si picioarele pe ceva), si pozitia asta e f buna... Mie in maternitate mi-a facut bb niste ragade urate... Acolo n-aveam scaun in camera si alaptam sau intinsa in pat (si v-am zis ca nu imi iese treaba) sau stand in fund, dar tot pe pat.
Cand am ajuns acasa am inceput sa alaptez pe scaunul asta cu manere, m-am dat la greu cu garmastan si in 3 zile nu mai aveam nici urma de ragade (si vreau sa zic ca am avut unele nasoale, niste rani care au facut niste coji de sange uscat de toata "frumusetea")...
Pusesem si la semnatura in album doua poze cu bebe sugand la tzitzi (acolo se vede si scaunul cu manere pe care imi sprijin bratul), dar le-am setat sa nu mai fie publice, ca mi se vedea prea tare sanul si am vrut sa le arat pozele si unor colegi de la mine de la facultate si n-aveam chef sa se uite la sanii mei, ca unii n-au copii si nu inteleg "schema"...![]()
O sa le fac iar publice, dar maine le scot iar de pe net...![]()

Tinna, mami de doua minuni
Alexandru Luca (14 feb. 2008) si
Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
Tinna S. spune:
Zuzici eu ma duc la nani acum cat mai pot, pana se trezeste teroristu' mic
...
Ca sunt treaza de la 5 dimineata, si n-am apucat azi sa dorm deloc deloc... 
Va pupicesc,
Tinna, mami de doua minuni
Alexandru Luca (14 feb. 2008) si
Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
honey79 spune:
Ereena mi-a scris una din fetele din Germania cum ca ti-a dat PM cu ceva informatii despre gelul respectiv. Sa iti verifici mesajele.
Miri wow....wow...wow. Nu incetez sa raman uimita de tine.De femeia , mama, sotia ce esti. Sunteti o familie frumoasa.Bravo.
PS: M-am uitat la pozici si... nu doar la voi..dar si pe fundal si-mi place tare cum ai casuta amenajata.Poate-mi dai si mie ceva idei.
Ufff....citit despre re-educarea lui bebe de Lala20. Ufff...cum adica masa numai la 3 ore?
Adica eu daca ii dau sa pape acum lui Andrew...la 2 ore, dar si la ora sau mai des..la juma' de ora.... nu-i bine???? Ca el saracu cere.Si devine frustrat rau cand nu i se da. Are baietu' lu' mama personalitate...ce mai.
Tina daca e frumos afara , eu zic ca poti sa-l scoti linistita pe bebe pe-afara.
Noi am implinit azi 1 saptamana de viata!!! Crestem,crestem...ne facem mari.
Si bebe deja a fost scos de vreo 2-3 ori... bine..2 plimbari cu masina si o data ne-a scos tati pe terasa.
Mami e mai zapacita...si panicata...din cauza de vant..Altfel, vremea a fost chiar calda... 20 grade...daca nu mai mult.
Pupam.
Pozici de tot felu'
Poze Andrew
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Ven spune:
Vali, Bibi a lui Lala20 bea lapte formula, de aia tre' sa pape la 3 ore. Tu da-i inainte cu alimentatia la cerere 
Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!
grati.ela spune:
Nour, sa-ti traiasca micutza Lulua! azi a implinit o luna...cresc puiutzii!!!!
mami de Ozi si Tudorash
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Eliza spune:
La multi, multi ani si de la noi pt Bruno! Miri ai doi copii superbi sa aiba parte de tot ce e mai bun.
Ne rugam si noi ca micuta Sara sa se faca bine cat mai repede si Simona sa nu piarda lapticul pt ca e f important pt bebe.
Noi am avut o noapte alba din cauza de gazutesi apoi o zi mai calma.Azi mi se pare din nou agitata, sa vedem. Mie mi se pare ca sta f mult la san, cate 1.5 ore timp in care mai schimbam un pempers, mai stam de vorba, mai atipim...voi cum faceti?
Eliza 
Emma
Povestea nasterii
Laura Ioana spune:
La multi ani, Bruno!
La cat mai mare, clopotel frumos!
Honey
felicitari pt prima saptamana de viata a micutului tau
Si eu sunt terorizata de vant si nu am reusit, tocmai din cauza asta, sa scot puiul afara mai mult de 10 minutele
Lulua
Sa cresti mare si fericita!
Am vazut acum pozicile Stefaniei (de AlinaT) si ale Anei (de Alina023)! Fetelor m-am indragostit de ele, sunt niste frumuseti! Sa fie sanatoase si fericite!
Am citit noutatile despre Sara (de Gatta) si ma bucur ca merge spre bine! Doamne ajuta sa iasa cat mai repede sanatoasa din spital
Am comandat si eu azi pe net (pe bebelusul tau) paturica educationala despre care ati tot vorbit, de la tiny love. Abia astept sa vina
Si pe baby comfort am comandat un port bebe cu aparatoare pt vant si ploaie, ca m-a disperat vantul asta: nici pana la coltul blocului nu pot ajunge cu gaza! Si plange mititica daca simte vantul pe fatza! Numai ca la astia tre' sa platesc intai si apoi trimit fax, abia pe urma trimit ei comanda! Sper sa pot ajunge maine la banca.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
stancutza spune:
quote:
Originally posted by ancasoare
sta cineva in zona sincai-tineretului? noi ne plimbam in parcul tineretului si ne dorim colegi de plimbare
Bad Dobby!
BB Stefan Cristian
Anca, si eu dadusem o strigare asemanatoare in capitolul trecut parca. Doar ca eu intru in parc din partea opusa (de la Oraselul Copiilor). Ne putem intalni in zona Salii Polivalente daca vrei si sa continuam plimbarea intr-o zona mai linistita.
Putem vb pe PM deoarece orele de plimbare sunt deocamdata usor imprevizibile...si la voi la fel presupun
Mitsu, daca bb Conrad a hotarat sa adauge o masa noaptea, ei bine, Sofia e hotarata sa scoata una...pe cea de la 1/2. Asa ca aseara a fost cam a treia seara la rand cand a papat la 10 si s-a trezit la 4. Dupa aia la 8! Am dormiiiiit...Noroc ca, desi suntem la cura de ingrasare, doctorita mi-a dat voie sa o las sa doarma noaptea si sase ore daca pofteste! mi-a picat bine, iti inchipui...In cazul vostru, ma gandesc ca bb C. o fi trecand prin pragul de crestere de la 6 saptamani?? Eu ma temeam si inca ma tem de ala, pentru ca asta inseamna o solicitare suplimentara pt niste sani deja "damaged"
Si, ca sa ma laud, DA! Sofia a invatat sa adoarma singura! Zi si noapte! O pun treaza in relax / patut si, dupa cateva minute de scancete, scartaieli si foiala, nu se mai aude nimic...ma rog, mai nimic pt ca uneori cand doarme ii suiera o nara de zici ca, canta din frunza
Deci Miri iarasi ne-ai zis tu bine, ca de obicei...din sapt a 6-a se poate!!!Tinna, multam si tie de raspuns...eu cica am un fotoliu in care alaptez, de fapt l-am cumparat special dar are manerele prea jos pentru a-mi fi de folos. In schimb e comod pentru spate. Eu desi am facut ceza, la maternitate preferam sa alaptez intr-unul din scaunele-fotoliu din camera, tocmai pentru ca aveau manere (patul n-avea)

Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
NataliaS spune:
Mersi de aprecieri fetele!Sunt tare mandra si eu de fetele mele, la fel cum suntem toate de puii nostri...iar cu marturiile - am muncit la ele din greu asa ca ar face bine sa arate minunat!
Alina023 - se pare ca avem botezul in aceeasi zi si se pare ca am impartit si bomba de la Hiroshima :)) si la mine e dezastru si nu stiu cum sa ma organizez mai bine maine sa le fac pe toate cate mi-au ramas...curatenie, cumparaturi, epilat, manichiura...si in plus imi vine si soacra................................................
Am vazut si noi poze cu Stefania de Alina, Ana de Alina, Pipetzica de Shose, Mariuca de Creatza,Bruno si Sacha de Mirimik (btw - frumoasa aniversare si frumoase cadoutze
), Thea de Laura, Mathias si Markus de Ven, Alexandru si Andrei de TinnaS, Andrew de Honey....CE BEBELUSI FRUMOSI AVEM MAI FETELOR...ITI VINE SA-I MANANCI!!!!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw