*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (151)*
Raspunsuri - Pagina 14
LaLa_20 spune:
alina023 multumim de raspuns....acum vad ca a adormit singura dupa baita si papa...si doarme de o ora jumate
...
miri...si eu la urama mai ratacita la multi ani pt bruno si multa sanatate k e mai buna decat toate![]()
...si asteptam sa sari cu un raspuns si pt noi la cele 2 intrebari![]()
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
UN COPIL ITI DA SENS VIETII!!!
miri_mik spune:
dragele mele! suntem niste rasfatati! pe bune! atatea felicitari si atatea ganduri bune adunate la un loc pentru puii mei nu cred sa ai primesc vreodata in viata! imi sunteti grozav de dragi si de aproape!
am sa raspund in viteza (ma doare spatele, ma ard eitnre omoplati si io tot pe net in cele 5 minute libere care le am inainte s ama scufund in vana cu un pahar d elacrima lui ovidiu, cadou d ela o pretena adus din ro)
alina, in mine a dats trechea, nu dorm, dar toata ziua strang, facu curat, fac mancare, procarii car enu le-am facut de cand ma stiu cu atata abnegatie.
lala20: reeducarea e cam ce ti-a explicat alina. o lasi sa planga (5 minute cu ochii pe ceas sunt ifnernal de lungi, nu trisa), nu o iei in brate la fiecare scancet. stiu ca doarme o orasi pe urma plange. e in somn paradoxal. in general plansetele trec dupa 10-15 min. daca in timpul zilei plang emai mult cand o lasi sa se ocupe singura, are o pb. seara e dresaj dinainte de culcare si poate dura. cu mancarea, nu mai devreme de 3 ore intre mese. nu vrea s amanance atunci cand s esmiorcaie. dandu-i sa manance ii faci o evolutie in stomac. pacaleste-o cu suzeta, cu degetul... cu ce vrei tu, dar nu mai devreme de 3 ore urmatoareamasa.
fetelor, poze de la sarbatoarea de acasa
www.webshots.com/user/mirimik, de la pagina 13 incolo, cred:)pozele de la gradi n-au ajuns pe mail inca. le pun cum apar:)
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah!
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
LaLa_20 spune:
alina023 o o scupik printesa ta...si intr-o poza pozi sa juri k e Bibi e mea![]()
Laura
de
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
LaLa_20 spune:
miri multumim de raspuns....da o prob in ce sens ca o doare ceva?ca are ceva si eu nu-mi dau seama?pai chestia asta tine de ceva timp...timp in care o vazut-o medicii la contoale...si eu nu i-am intrebat nimik...pt ca am zis ca am razgaiat-o noi...la cel mai mic scnacet hop pe ea...ea doarme in pat cu mine....fug sa ma uit la poze...

Laura
de
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
miri_mik spune:
lala, n-o doare nimic. creste, evolueaza.
erata: pozele le gasiti la Bruno 2 ans
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Mitsu-bishu spune:
Na, ca mi-am pus si eu DN. Ca daca tot am spus numele lui bb...
miri, am vazut pozicile!!! Frumos mai e Bruno, i-a crescut iar perisorul... Si tare bine ii mai sta lui in pulloverul ala pufos!!! Iar tu... Arati asa de bine!!! Ai slabiiit!
Sunteti niste frumosi toti!
Sacha seamana cu "domnul sotz", are pana si sprancenele imbinate
, cred ca nu mai poate ta-su' de fericire!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
Mitsu-bishu spune:
Da' chiar, mai fetelor, de miky_mamica ce se mai aude?? Stie cineva ceva?
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
Tinna S. spune:
Fetelor sunt rupta de oboseala, da' tot am intrat putin sa vad ce-ati mai facut.
Miri am vazut si eu pozele!!! Mai ce familie frumoasa sunteti! (cred ca ti-am mai spus-o
)
M-am mai uitat si pe o multime de poze cu clontzopei de-ai nostri, frumosi foc toti! Nu mai stau sa nominalizez acum ce bebici am vazut, ca sigur uit sa scriu pe cineva... E obosit rau neuronu' meu...
Da' cred ca m-am uitat azi pe toate pozicile zuzicilor care au postat in capitolul asta!
Tinna, mami de doua minuni
Alexandru Luca (14 feb. 2008) si
Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
roli25 spune:
pentru Sara, sa fie puternica si sa treaca necazul asta. Gatta mult curaj, sa te intareasca Dumnezeu, o sa fie bine micutza ta.
Miri sa-ti traiasca feciorul, sa fie sanatos si sa aveti impreuna o viata frumoasa. Ai facut o frumusete de tort, cred ca Bruno a fost tare incantat.
Noi alergam dintr-un capat in celalalt al Bucurestiului, la bunici unde sta Marc momentan, ca ne e dor de el si mai trebuie sa stam cu el cand mama mai are de facut drumuri si nu-l poate lua cu ea, iar taica-meu nu se descurca singur cu el.
Evident cu bebe dupa mine si il tin saracu' in masina cate 1-2 ore ca atat faci prin traficul asta infernal
.
Anca Diana da, tu esti mai aproape de Herastrau, e stau dincolo de Domenii spre Chibrit, dar m-as aventura la o plimbare intr-o zi calda, dar sa termin alergaturile pe care le am ca zilele astea ma agit si cu botezul care va fi pe 8 Martie. Iti trimit PM.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
Tinna S. spune:
Fetelor eu nu l-am scos pana acum deloc pe Luca mic din casa. Iar la noi e o vreme de primavara-vara... Cred ca e timpul sa-mi iau si eu un carutz, nu (ca nu am luat pana acum)?
Bebe are 2 saptamani deja, e oare prea devreme sa-l scot?
Pe Andrei imi amintesc ca l-am scos afara dupa 3-4 saptamani, ca era frig rau afara si eram panicoasa rau pe vremea aia...![]()
Tinna, mami de doua minuni
Alexandru Luca (14 feb. 2008) si
Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu