*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (151)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

jelimoni.linkul trebuia sa duca direct la produs..oricum .in stanga Präparate ,Bauchmassage,Bäuchlein-Salbe Babynos

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna seara zuzici!

Of ce zi busy a fost aici pe forum...iar eu am lipsit...dar incerc sa recuperez:

Gatta, uf! Ce usurare ca au descoperit ce are micuta...acum tratamentul va da roade si o sa va externeze repede-repede! Si ce bine ca ii dai laptic de la tine! Dar ce incercare...curaj, greul a trecut!

Miri , cam la spartul targului vin si eu cu urari de "Spiridus sanatos, voios si destept ca mami" sa fie Bruno! Torul arata demential, iar puloverul...wow...e tare frumusel...eu cred ca nu am mai pus mana pe andrele de la orele de lucru manual! Iar Sacha...dragul de el, bursucelul scump!

Ereena, am vazut articolul peste care ai dat. Singura diferenta este ca pediatra care a vazut-o pe Sofia i-a recomandat Eau d'Avene pentru dermatita seboreica nu atopica, si nu e o cura ci doar aplicare locala. Dar ma gandesc eu...oare apa noastra de Herculane nu o fi si ea buna la asa ceva? Asta amintintdu-mi si ce zicea Isidora...ca nici un medic nu o sa-ti recomande cele mai ieftin tratament...

Godzila, am vazut ce ai postat in capitolul trecut. Deocamdata suntem intr-o saptamana de monitorizare a greutatii si urmarit sa manace aceeasi cantitate de mancare in fiecare zi (600 ml). Nu am fortat lucrurile, doar am fost mai organizata. De cele mai multe ori, cantarul arata cei 90 ml necesari la o masa doar dupa suptul la san. Te admir ca ai avut curajul sa accepti o crestere lunara de 300 de grame la fetita ta...eu nu stiu, nu ma simt asa curajoasa! Vreau mai intai sa ma conving ca putem depasi pragul de 3.600 si ceva, si ca nu e o problema de asimilare, si dupa aia o sa revin la alimentatia naturala, fara stresul cantaritului.

Mitsu, Darene, Remiclea, multumesc pentru raspunsul la intrebarea mea cu pozitiile de alaptat...am mai incercat azi, dar vorba ta Mitsule, cand ai ragade nu prea te avantajeaza nici una

Revin mai tarziu, gazuta e nervoasa dupa plimbarea de azi si o bagam la baita sa se linisteasca...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Fetelor, uitasem sa ma vait putin. Nu mai am chef de nimiiiiiic.... Am devenit o lenesa la capitolul curatenie, gatit, spalat, calcat, etc. Timp as avea, slava Domnului. Ana e o cumintica si doarme bine. Dar eu nu fac aproape nimic. Nici macar nu dorm, dar nici treaba in casa nu fac. La mine in casa pare ca a explodat bomba de la Hiroshima. Zau!!!! Mai am doua zile pana la botez iar eu nu fac decat sa ma tin de plimbari. Ce-o fi cu mine???

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

alina il testez si iti spun daca e bun ,oricum e ceva din plante dar are si alcool ,nu stiu daca e indicat . doc mi-a zis ca bb al meu nu are colici, el nu plange doar se incovoaie sa traga parturi ,
contine anison ulei , ulei de chimen,vaselina, si altele care nu stiu ce inseamna caprylic caprric tryglicerided, lanolin alcohol, cetearyl alcohol , d-limonene,linalool

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

La Multi Ani!!! Bruno scump. Sa cresti mare ,sanatos si sa-i bucuri pe parinti. Pupam dulce si pe Sacha bursucel.
Simona offff...prin ce ti-e dat sa treci. Bine ca s-a descoperit ce si cum...si ca tratamentulmerge. Ne rugam in continuare.
Pupapm si pe Irinouka cu Rarasel.

Am vazut pozici de bebici...dulci foc toti... muuaaahhh muaaahhh pentru fiecare-n parte.

Noi aseara am facut prima baita... asa, mai.... rapid...si cu putina apica in cadita. Nu ne-a placut... ne-am tot foit si-am plans.
Desi la "uleiat" inainte de baita, am fost ingerashi..am stat nemiscati.
Peste noapte ne-am trezit tot la 2 ore, papat ,schimbat si adormit la loc.

Acum am papat si dormim...de vreo 2 ore aproape.
Mami fuge sa faca un dush.... pana una alta.
Pupam dulce si-apasat.

Pozici de tot felu'
Poze Andrew
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hello, hello, jelimoni, acum am vazut sms , nu-ti mai dau ca e prea cu intarziere... Si eu m-am uitat la bb Roby, e un grasun si jumatate si nasucul ala dulce se incapataneaza sa ramana carn, hihihi! La gurita e bucatica rupta din tine, dar in rest mi-e ca seamana cu taticul!

Am mai vazut poze proaspete de Ven, Ginnette, ramonab, sa va traiasca puiutii, fetelor, ca ati facut niste minuni!!! raca, iar m-am uitat la grasunelul tau, cum se intinde el, alinaatudor, ce mare se face Stefania, infloreste pe zi ce trece!!!
[red]Shoseeee, te dadusem disparuta, tu nu mai pui pozici cu printsezuca?! Ne-ai lasat cu alea 4 de la maternitate? Sa ne lingem pe bot?

Ma bucur si eu ca Gatta s-a mai linistit si ca Sara mica si dulce e mai bine... Saracuta... Sper ca infectia asta sa nu ii dea vreo colica renala, ca e criminala, nu ma pricep...

Ooof, bine ca i-au dat drumul Irinoukai... Eu am fost o varza si nu i-am dat sms, am amanat si nu voiam sa cred ca de la niste bubite pe fatsuca se poate ajunge la perfuzii... Si asa de rau imi pare ca nu am fost si eu langa ea cu sufletul... Tocmai Palugelul[/b] cel frumos, dupa care suspina toate mamicile de fetite, s-a potcovit cu asa ceva... Mai, mai!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Sa vedeti ce mi se intampla mie... Eu zic ca nu e adevarat, sper sa fie o coincidenta. De trei zile-ncoace, Conrad si-a mai bagat o masa noaptea si acum mai are o masa ziua dupa care nu adoarme, adica si-a lungit programul de "veghe" din timpul zilei... Daca inainte era de la 17:00 pana la baitsa (21 - 21:30), acum e de la 13 - 14:00, cu o mica pauza de o jumate de ora exact inainte de baie (asa a adormit si ieri, asa si acum). Daca nu il scot afara nu am nicio sansa cu el, numai in brate ar sta, ca sunt orele lui de scos gaze.... Si face ca toate alea, nimic nu il multumeste, in afara de ursuletul pe care il srangi de burta si canta, care azi a cedat si el nervos (i s-au dus bateriile...). Pai eu ce sa mai inteleg?!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Am pus si noi pozici noi aici:
http://s210.photobucket.com/albums/bb9/lucalina78/Februarie%202008/

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Stancutza si noi avem aceeasi problema cu luatul in greutate, adica neluatul. Eu i-am maid at din cand in cand si cu biberonul, maine seara implinim si noi o luna si facem cantarirea oficiala. Sambata avea 3500(nascuta cu 3250), slabe sanse sa se apropie de 4000.
Irlandeza vazut pozici, are Pati un zambet…eu inca nu am reusit sa-I fac poza cand zambeste.
Honey, Andrew este un dolofan si un frumos si cred ca seamana cu mami
Creata, multumim pentru urare, si Mariuca ta la cat mai multe.
Ereena, mai aveti putin pana la botez, sunteti in focuri acum. Imi place mult ideea cu poza pt.invitati, chiar ma gandeam si eu sa fac la fel, doar ca nu imi trecuse prin cap sa o si editez.
Bruno la multi ani! Sa cresti mare si sanatos alaturi de fratiorul tau sis a va bucurati parintii

Mari de Daria Maria

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Alina T, ce mari v-ati facut sunt cateva poze in care seamana Stefi perfect cu tine . si am tot uitat sa va spun ca imi plac tere mult cercelusii vostri de unde i-ati luat?

Mari de Daria Maria

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput