*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (150)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Scuze, Semnatura e in dreapta jos

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hello, hello! Azi am fost si noi la pediatru si nu ne-am lamurit cine stie ce, ca dr. mea iesea pe usa exact cand era randul nostru... Ne-a vazut un rezident, care stia mai putine decat mine... Mi-a spus ca ii mai bag un supozitor azi, ca au trecut mai bine de 24 de ore si ca bebe era cacacios de felul lui - facea dupa fiecare masa (6 - 7 ori pe zi pana sambata, deci cam brisca tranzitia), dar cred ca intai incetrc schema cu smochinele... Cu candidoza iar nu ne-am lamurit, ca nu stie ce pot lua eu oral sa nu afecteze alaptarea... Ca sigur a ajuns si la mine pe canale...

Acum... Inainte sa deschid subiectul cu laptele meu cel putin, bebe a fost masurat si cantarit... Cred ca era stricat cantarul ca a reiesit ca are 4700 g, s-a nascut cu 2900 si s-a externat cu 2870... Acum 3 saptamani avea 3400g ... Deci e posibil sa ia 1.3 k in 3 saptamani?! Sau o fi de la faptul ca a luat mai mult si in lungime - 7 cm de la nastere si are capsorul maricel - 39 cm in perimetru, la fel si toracele - 42 cm? Mie nu mi se pare gras deloc, la fel a spus si asistenta, ca nu arata a bb de 4.7 kg, .... ma gandesc sa aiba el oasele mai grele? Sau cum? Dar nici la mana nu mi se pare asa de greu... E adevarat, mi se pare muuult mai greu ca la nastere, dar nu cred sa fi luat 1.8 de atunci! Bine, maine face 6 saptamani... 300 g pe sapt nu e asa de mult. Nu e vorba ca nu ma incanta ideea, dar mi-e ca nu era cantarul bun si nu stiu cum stam... Eu sunt multumita de cum arata, dar ce stiu eu?!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

e de foarte bine! nu-l deranja! ce? tu nu vorbsti in somn? suzi nu e de foame, e de liniste sufleteasca:) hai ca inceputul e promitator, dar nu e usor:)

quote:
Originally posted by Ereena

miri , l-am pus pe monstruletul terorist in scoica , a inceput sa planga , l-am lasat , a plans cca 1 min , i-am dat suzi si s-a culcat la loc .din cand in cand mai maraie dar ma abtin sa ma duc la el ........ e de bine?:-)dar trage din suzi de zor, ma gandesc ca ii e foame

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

pai cum aflu linkul?
ca eu nu stiu unde si cum sa fac....
si doar am avut, cu varsta sarcinii, dar tot asa, ma invatase cineva...nu mai tin minte...
pentru varsta copilului unde ma duc sa fac ticker?

Adriana S. - mami de puiut BIANCA

de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Irlandeza help
Ce tratament v-a dat voua pt candidoza?Mie mi-a dat gel oral Daktarin dar abia pot sa-i dau,il scuipa si se inneaca cu toate ca ii frec limbuta cu cate putin o data.
Pupici.

Poze
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Khalid

Povestea nasterei

Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

www. lilypie. com pt ticker, adryana.

mitsu, tu daca n-ai probleme iti faci? pai ce? un rezident n-ar sti sa masoare un copil? sau sa-l cantareasca? sunt convinsa ca si laptele tau si dimensiunile lui bebe sunt perfecte si reale! chiar nu vrei sa te potolesti?

ellenutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, am facut un diplomat. spun unul, ca e d eincercare. danush daca se intareste. ca ingredientele de aici... cel putin la partea cu gelatina sunt in ceatsa. sa vedem, daca se intareste, bine, dacanu... maine pun tot pachetul:)))

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

darene, daktarinul nu e dulce? ca eu asa imi amintesc. incearca sa-ti pui pe sfarcuri, poate ii palce ca sa nu-l mai bazai in gurita. si evita lactatele.

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Danybv, eu nu i-am dat nurofen, am luat de la farma supozitoare cu paracetamol pt sugari si scrie ca sunt ok. azi noapte i.am pus si a scazut febra.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Da Miri e dulce,nu stiu de ce nu-i place,mi-am pus pe sfarcuri mai ales in partea de jos si a supt dar aluneca sfarcul din gurita,asta n-ar fi problema ca i-l tin eu bagat ianuntru dar ramane pe limbuta oare daca suge laptic?Si mi se pare o cantitate enorma cat trebuie sa-i pun,i-am dat cu betigasul de ureche ult oara dar mi-e frica sa-i mai bag inauntru ca ieri s-a innecat rau,doar pe varful limbii il frec.Si asa stau cate o jum de ora sa-i dau cate putin cate putin printre plansete si scurgeri de bale,of of.Si pe prospect scrie ca nu e recomandat copiilor mai mici de 6 luni tocmai pentru ca nu au reflexul inghitului dezvoltat dar mi-a fost dat pe reteta de 2 doctori.
Da,fara lactate,in afara de iaurt cu probioculturi si fara zahar sau produse preparate cu drojdie,am citit pe net azi.

Poze
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Khalid

Povestea nasterei

Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

angi...eu am invatat cand am fost cu Bibi in spital la buc...si in medicii aia eu chiar am incredere....k in situatii de febra se da nurofen si in cazul copiilor mai mici de 3 luni....mai ales in cazul vaccinului...de la 2 luni poti sa-i dai nurofen sau calpol...da nurofenul e mai bun(pt stomac)....si chiar se da o doza de nurofen preventiv pt a nu face febra...eu i-am dat cand a avut febra...acum tu faci cum crezi...dar oricum majoritatea...medicamentelor sunt pt copii de la 3 luni in sus

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
Lucky
camera lui bibi
UN COPIL ITI DA SENS VIETII!!!

Mergi la inceput