*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (150)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Fetelor voi il scoateti pe bebe in fiecare zi la plimbare? Eu il scot in fiecare zi la aer, dar uneori doar pe balcon ca nu am chef tot timpul sa ma plimb pe strazi. Si ma simt cam vinovata de lenea mea...da ma gandesc ca oricum sta la aer, nu?...bine mizeria de aer poluat de Bucuresti...
La mine in cartier nu-i nici un parc, nici o banca si mi-e urat sa tot dau ture pe strazi singura. In week-enduri cand e tati acasa mergem cu maisna pana in parc.
E stau in 1 Mai pe langa Domenii, mai sta cineva pe aproape sa ne intalnim?

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Da Creata ii merge foarte bine Mariei , doarme toata ziua , manaca bine , ii dau si san si pe urma ii dau completare daca mai vrea , nici nu simt ca am bebelusa in casa , multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat 2 copii sanatosi si foarte cuminti .maria este acum un pic racita daca pot sa zic asa , a controlat-o ieri doctorita fiindca stranuta des si mai tuseste din cand in cand dar nu-mi fac griji ca-i trece , mi-a dat nurofen asa cum am scris intr-un mesaj mai sus dar mi-e frica sa-i dau fiindca este interzis sub varsta de 3 luni .Am cumparat si eu batista bebelusului am dat pe ea 42 ron dar tin sa va zic ca sunt foarte multumita de ea , este cea mai tare inventie

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria

Andrei cu familia

FILMULET CU ANDREI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Invatati-ma si pe mine, va rog, cum sa imi pun la semnatura un link care sa arate varsta bebitei, pls...

Adriana S. - mami de puiut BIANCA
[url=http://lilypie.com][/url]
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Da, si eu m-am intrebat acum ceva vreme de ce nu ne-am vazut... Si noi tot acolo am fost, la normoponderali. Dar vineri dimineata am plecat din spital. Tu cand te-ai dus prima oara la alaptat? Zi si ora?

Pe de alta parte, e oarecum normal si firesc, ca eram putin dusa cu capul. Eram in al noualea cer si totul in jurul meu se estompase... nu mai vedeam decat fatuca Mariucai. :)

Pai cand vii in Bucuresti sau cand vin in Giurgiu, cu siguranta ne vedem!

quote:
Originally posted by Ereena

creta , la multe luni si voua !!!
asta noapte o pusesem de o intalnire noi patru :-))) asta probabil pt ca seara m-am gandit ,tu ai nascut la giulesti ?cu o zi inaintea mea ,nastere normala ,de ce nu ne-am vazut la alaptat? erai cumva la nou-nascuti?bebe al meu a fost la normoponderali

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA

Mergi la inceput

Pai ii imbracam la fel! Si eu am uitat sa zic ca nu ii pun caciulita. Mie mi se pare ideal asa! Si vad ca Mariuca nu obiecteaza!

Si afara, cum il imbraci pe Matei?

quote:
Originally posted by Ereena

citeam la creata despre cum imbracati bebeii in casa . eu ii pun fie un body maneca lunga ,deloc gros si pantalon, fie body fara maneca si salopeta , la 23 grade in camera (asta daca nu se trezeste sotul sa dea caloriferul mai tare pe motiv ca e racoare,,,,,ce showuri avem)si fara caciulita decat 1ora dupa baita .....oare e prea subtire?

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA

Mergi la inceput

Sa speram ca nu e nicio forma de dermatita si ca ii va trece! Tinem pumnii!

quote:
Originally posted by roli25

Dr. mi-a zis ca poate fi o forma de dermatita..inca nu stim, dau cu bepanthene si baneocin si vedem in 2 zile. Ma rog la Doamne Doamne sa treaca ca tare m-a speriat experienta lui Rares de Irinouka

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Daca ma inveti cum sa imi fac semnatura si cum sa imi trec link-uri cu nume, cu mare placere!

quote:
Originally posted by miri_mik

fetelor, nu vreti voi sa va treceti toate data nasterii lui bb mik la semnatura? sau macar un ticker, sau nr de saptamani. asa sa stim si noi daca sunt pb cam despre ce varsta e vorba la bebe.

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

La mine e ca si cum as scoate-o pe balcon. Adica e in fata casei, in curte, pe pavaj. O mai iau la o plimbare pana la poarta si inapoi (aproximativ 150 metri), cam de 2 ori pe zi. IN rest, o las cumintica in carut, fara sa o misc.

quote:
Originally posted by roli25

Fetelor voi il scoateti pe bebe in fiecare zi la plimbare? Eu il scot in fiecare zi la aer, dar uneori doar pe balcon ca nu am chef tot timpul sa ma plimb pe strazi. Si ma simt cam vinovata de lenea mea...da ma gandesc ca oricum sta la aer, nu?...bine mizeria de aer poluat de Bucuresti...
La mine in cartier nu-i nici un parc, nici o banca si mi-e urat sa tot dau ture pe strazi singura. In week-enduri cand e tati acasa mergem cu maisna pana in parc.
E stau in 1 Mai pe langa Domenii, mai sta cineva pe aproape sa ne intalnim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Fetele,

daca tot am dat de site-uri cu info utile despre alaptat ... vreau sa impart si cu voi:

deci site-ul este: www.thebirthden.com/Newman.html

Si mi s-au parut tare utile articolele "Colic in the breastfed baby" si "Protocol to increase intake". Le gasiti sub titlul "Articles". Nu va dau link la articole ca n-am cum, se descarca direct.

A! Si avem poze noi de saptamana trecuta, cand pitica a implinit o luna pe calendar! Azi vine pediatra si vedem ce facem cu greutatea...ca nu-i de gluma.

,

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Adryana, Creata, in stanga paginii este "profil personal", click si apoi in stanga jos este Semnatura unde scrieti:
[ url = " linkul " ]NUME[ / URL ] fara nici o pauza

Mergi la inceput