*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (150)*
Raspunsuri - Pagina 20
remiclea spune:
Lala ce mi se pare mie ciudat este ca a facut vaccinul la 4 zile si are deja 7 saptamani. asa de mult sa dureze?
Stancutza si eu alaptez tot in pozitiile pe care le-a descris Mitshu. mai intai culcata, cu Ada langa mine, apoi o pun pe picioare, pe o perina moale si o sprijin cu mana. sper ca ai inteles ceva![]()
Alina023 la botez, pe Ada am sa o tin putin cu noi la restaurant dupa care va merge acasa cu strabunica si eu voi face ture restaurant-casa, dar stam aproape de restaurant.
Ereena imi place tare mult ideea ta cu marturiile, iar poza mi se pare super.
Anca.Diana si eu o curat in gurita tot cu glicerina boraxata, cu compresa sterila infasurata pe deget, iar dictorita mi-a spus ca pot sa folosesc si ceai de musetel la curatat limbuta.
Stoisor Sara-Ioana este o scumpete de fetita. sa creasca mare, ca frumoasa este deja, si sa te faca fericita
mami de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
www.flickr.com/photos/23559686@N03/" target="_blank">poze Ada
cat am crescut...
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
ooooooooooooooooooce zambet are Patri! irlandeza, sa stii ca m-a izbit, pt mine semeni cu julia roberts! ti-a mai spus cineva?
Da, e o scumpa cand zambeste. Si nu mi-a mai zis nimeni ca seaman cu Julia Roberts. Am sa ma uit mai atent la poze sa vad si eu....
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 7 sapt. si 5 zile de viata 03.IAN.2008
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Ereena
AJUTORRRRRRRRRR :-) e de bine nu va speriati :-)
am editat poza cu zambariciul meu , pt marturii de botez ....va place?????????? http://good-times.webshots.com/photo/2138241110102332184NHnuzT
Super fain.Sa aveti un botez frumos.
Poze de tot felul
Ellenuta spune:
quote:
Originally posted by remiclea
neatza fetelor. noi am avut probleme cu netul asa ca, obligat fortat am luat o pauza de "forumit" cum ii zice sotul.
ieri a plans Ada de mi s-a rupt sufletul. locul unde i-au facut vaccinul de la 4 zile ia puroiat si dupa ce i-am facut baita i s-a spar asa ca, la sfatul doctoritei i-am stors tot puroiul care a curs si m-am speriat ce mult puroi a putut sa curgadoctorita a spus ca e ceva normal, dar dupa atata timp sa tot aiba probleme din cauza vaccinului? voi ati patit asa?
mami de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
www.flickr.com/photos/23559686@N03/" target="_blank">poze Ada
cat am crescut...
remiclea .. stai linistita .. lui bitzi i-a copt la o luna de la vaccinare .. doamne cat de mare era buboiul ala si plin cu puroi! eu m-am speriat tare rau .. am sunat la dr si mi-a spus sa nu cumva sa-l storc .. si nici sa nu-i dau cu nimik .. sa-l las sa se usuce el .. acum are o gaura acolo dar i se va inchide in timp ..
Elena
de
Eva MariaCRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
stancutza spune:
quote:
Originally posted by Ereena
spuneti-mi si mie cum se manifesta nenorocirea de dermatita astazi am vazut in zona sprancenelor ,pilicica cu cruste dar nu se descuameaza, nu sunt albe ci usor galbui si aspre .pe fata avem de vreo sapt cateva bubuline rosiatice, micute dar foarte usor, unele sunt cu cap galbui dar trec d ep eo zi pe alta ........Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
Ereena, si eu am remarcat la Sofia o zona mai galbena, mai aspra si cu ceva cruste, fix intre sprancene. Dr mi-a zis ca e dermatita seboreica si, cum scriam mai devreme, mi-a recomandat sa o tamponez cu Eau Thermale de laAvene (e sub forma de spray si destul de scumpa, pp ca exista si alte tratamente). Mi-a zis sa nu o mai dau acolo cu ser, si nici cu fasa sterlia ca sunt prea aspre, ci cu apa asta termala pusa pe dischete demachiante.
Eu as fi curioasa, cand se intoarce Irinouka pe forum, cum a fost la ei de s-a supra-infectat dermatita. Altfel, eu nu imi fac griji, doctorita parea f relaxata cu privire la asta. Dar vorbeste si cu dr tau eventual.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
loremunteanu spune:
Neata!
Felicitari mamicutelor si nastere usoara burtioaselor care au mai ramas (cred ca sunt putine)! Sa va bucurati de puiutii vostrii, sa creasca mari si sa fie sanatosi!
Dau buzna peste voi, sa va cer ajutorul. O prietena urmeaza sa nasca la Elias, luna viitoare si as avea nevoie de niste preturi. Ma puteti ajuta careva cu un PM? E vreo mamica de-a domnului dr Tutunaru? (as fi mai aproape de sursa).
Va pupic si sa aveti grija de voi si de puiutii vostri! 
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007 
godzila spune:
Doamne ce tastarnitza aveti...abia reusesc sa citesc.
Stancutza mie mi se pare tare complicat palnul tau. Si zic asta pt. ca si eu am fost sfatuita sa fac la fel...Pitica mea a luat in primele 3 luni in jur de 300 de grame, more or less, toata lumea imi zicea sa ii dau completare, mai ales med. de fam. ("minunatii si pregatitii" med. de fam.) in schimb pediatrul meu -un adevarat profesionist- mi-a spus sa stau calma si sa continui cu alaptatul pt. ca totii copii sunt unici si iau in greutate diferit...unii mai activi altii mai "moi". L-am ascultat, de atunci nu m-am mai stresat si acum am o mandrete de fata...fara probleme de sanatate...Mie mi se pare ca totusi bb tau a luat multumitor in greutate, nu a scazut, deci e ok. Cred ca obezitatea e mult mai periculoasa decat sa fi "slim"
Cat despre kk si spalatul cu apa...eu m-am sters cu servetelele umede la f... si e o senzatie tare nasoala. Cand il sterg cu servetzele pe bb pe funduletzul iritat plange f rau...nu atat de rau ca atunci cand il spal...deci nu stiu ce sa zic. Eu cred ca iritatia e legata de felul in care se prezinta kk. Daca e verde si cu mucilagii, irita, daca e galbui ca mustarul e ok. Deci e legata cumva de digestie...De ce apare kk verde?...e o enigma, speculatiile oscileaza intre mancatul peste masura sau prea putin...ramane de vazut.
Fug cxa plange bb
Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
irlandeza spune:
Creata, e frumusica Mariuca, da vad ca nu-i prea place la baita.
Poze de tot felul
miri_mik spune:
ereena, daca mucisorii ii auzi in gat n-are łotiv sa respire pe nas. dca sunt in nas, insista cu batista. las-o tu pe aia cu polipii. ca oricum nu poti interveni pe tema aia. si cu calm. mucisorii sunt ceva frecvent pana la 2 ani cand invata sa-si sufle nasul.
stoisor, uelcom back!
ramonaB asisjderea!
si ca veni vprba.... unde e jelimoni????
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Ereena spune:
stancutza, doc mi-a zis sa spal cu ceai de galbenele si vata si sa aplic vit.A .sincer eu as mai lasa asa pana maine ,fara sa dau nimic ,pt ca azi e prima zi in care au aparut, s avad ce se intampla
ma bucur ca v-a placut ideea mea cu poza-marturie,le-am printat acum ,sunt tare dragute
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA