*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (150)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Fetelor, acum vreo 2 sapt. am facut niste poze la un studio, asa de incercala, vedeti si voi cum am iesit. Poate nu o sa se vada clar, ca n-am avut scaner si am facut poze pozelor primite de la studio.
http://good-times.webshots.com/photo/2664107500102887153LQLKJx

Si cine mai deschide un capitol nou ?

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 7 sapt. si 5 zile de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

Fetelor, acum vreo 2 sapt. am facut niste poze la un studio, asa de incercala, vedeti si voi cum am iesit. Poate nu o sa se vada clar, ca n-am avut scaner si am facut poze pozelor primite de la studio.
http://good-times.webshots.com/photo/2664107500102887153LQLKJx

Si cine mai deschide un capitol nou ?

Poze de tot felul

ce dulceata de copila ,si ce ochi are.....nu degeaba imi doream eu fetita ,sunt asa dragalase

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ereena, lasa ca urmatorul copil v-a fi fetita.

Poze de tot felul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

Ereena, lasa ca urmatorul copil v-a fi fetita.

Poze de tot felul

Sunteti o familie foarte frumoasa!!! Sa fiti sanatosi!!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ptiu ptiu! frumosi mai sunteti irlandeza! m-am topit la poza de la tati din brate... am io ce am cu paternitatea! dar nici tu nu esti mai prejos!

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

quote:
Originally posted by loremunteanu

Neata!
Felicitari mamicutelor si nastere usoara burtioaselor care au mai ramas (cred ca sunt putine)! Sa va bucurati de puiutii vostrii, sa creasca mari si sa fie sanatosi!
Dau buzna peste voi, sa va cer ajutorul. O prietena urmeaza sa nasca la Elias, luna viitoare si as avea nevoie de niste preturi. Ma puteti ajuta careva cu un PM? E vreo mamica de-a domnului dr Tutunaru? (as fi mai aproape de sursa).
Va pupic si sa aveti grija de voi si de puiutii vostri!

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007

Am incercat sa-ti trimit mesaj privat, dar spune ca nu primesti. Scriu aici: Eu am nascut luna trecuta cu dr Tutunaru. Nu accepta nimic. Eu am dat bani numai la anestezist pt ca am facut cezariana si asistentelor de pe acolo. Dr Tutunaru nici nu a vrut sa stea de vorba cu sotul meu despre asa ceva. Ii Doresc nastere usoara prietenei tale si sper ca am fost de ajutor.

Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by anca.b

fetelor, am primit pe mail urmatorul mesaj. poate se gaseste ineva sa-l ajute pe saracul bebe bolnavior:

"Va rog mult dati mai departe, un bebelus de 10 luni foarte bolnav,
internat la spitalul Emilia Irza, are nevoie urgent de transfuzii. Are o
grupa rara, 01, RH negativ. Daca ai aceasta grupa sangvina si vrei sa
ajuti acest sufletel, te rog sa iei legatura cu tatal copilului, Catalin
Lupascu, la nr de telefon: 0723-232.147. Donand putin din sangele tau
daruiesti viata unui bebelus!

Te mai rog sa trimiti mesajul la cat mai
multi prieteni, asa sansele copilului de a gasi donatori vor creste
!!!!!! Multumesc."

Eu as zice sa deschizi subiect la "ajutor umanitar"

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

remiclea nu-ti face griji in privinta reactiei la vaccinul care i-a fost facut lui bebe , si noi am patit la fel si este ceva normal , Mariei i l-a facut la 3 zile in maternitate si la vreo saptamana si ceva i s-a unflat putin , s-a inrosit zona si a facut puroi si evident ca m-am speriat si am vorbit cu dr de familie si mi-a spus ca asa este normal sa se intample desi la Andrei nu am inteles de ce el nu a avut asa ceva la mana si acum imi aduc aminte ca atunci cand l-am dus sa-l inscriu la medic l-a controlat la manuta si el nu avea vaccinul inrosit si i l-au repetat din cauza ca nu se inrosise deci este perfecta reactia .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria

Andrei cu familia

FILMULET CU ANDREI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ereena sar'na pt link. Inca nu m-am hotarat de care sa iau...poate creste fata pana ma hotarasc
Irlandeza e superba Patri Sunteti foarte frumosi impreuna, iar frumusetea cea mica seamana cu tine, bucatica rupta!
Vaccinul Theei nu a copt, e doar ca o cojitza rosie. Oare e nasol? Eu am tot uitat de el si am dat-o cu ulei la masaj si imi spusesera in maternitate sa nu o ung cu nimic acolo
La botez noi am avut si camera luata la hotel (cumetria era la restaurantul hotelului) si am tinut-o la inceput in restaurant in carut sau in port bebe-ul ca o geanta, apoi am dus-o sus si am stat cand eu, cand mama soacra cu ea.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Danybv, vrei sa spui ca daca puiu nu are nici o reactie pe piele nu si-a facut vaccinul efectul? Ca Razvan nu a avut nimic, nici roseata nici puroi.Trebuie sa il repet?

MAmi de Razvan, 7 sapt

http://good-times.webshots.com/album/562622931EnvRDd

Mergi la inceput