*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (150)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

quote:
Originally posted by darene

Irlandeza help
Ce tratament v-a dat voua pt candidoza?Mie mi-a dat gel oral Daktarin dar abia pot sa-i dau,il scuipa si se inneaca cu toate ca ii frec limbuta cu cate putin o data.
Pupici.

Poze
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Khalid

Povestea nasterei

Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

eu ii dau cu glicerina boraxata cu nistatin (200 000 de unitati adica 2 tablete pisate). imi dau si pe sfarcuri cand suge. in gurita il dau cu degetul pe care am infasurat compresa sterila. inainte de asta il curat si cu musetel cu bicarbonat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

remiclea noi din cauza prob pe care le-am avut abia acum cateva zile am facut faccinul de cre vb tu...si noua doc nea zis ca va avea "efecete"peste 3-4 saptamani si ca vor dura....si astea sunt semnele ca a "prins"vaccinul..

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
Lucky
camera lui bibi
UN COPIL ITI DA SENS VIETII!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

fetelor, am primit pe mail urmatorul mesaj. poate se gaseste ineva sa-l ajute pe saracul bebe bolnavior:

"Va rog mult dati mai departe, un bebelus de 10 luni foarte bolnav,
internat la spitalul Emilia Irza, are nevoie urgent de transfuzii. Are o
grupa rara, 01, RH negativ. Daca ai aceasta grupa sangvina si vrei sa
ajuti acest sufletel, te rog sa iei legatura cu tatal copilului, Catalin
Lupascu, la nr de telefon: 0723-232.147. Donand putin din sangele tau
daruiesti viata unui bebelus!

Te mai rog sa trimiti mesajul la cat mai
multi prieteni, asa sansele copilului de a gasi donatori vor creste
!!!!!! Multumesc."

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Multumesc Irlandeza!.O sa intreb medicul diseara,am intrebat aseara la farmacie si tipa de acolo mi-a spus ca ar fi cel mai bun gelul asta.
Intre timp am reusit sa-i aplic gelul de fiecare data fara sa se innece,dar jum de ora dureaza procesul,chiar am verificat cu ceasul - e nasol noaptea dar asta e,sa se faca bine baiatul.Isi lasa balutele pe umarul meu de uda o portiune cat umarul meu.

Stancutza incearca sa-l pui pe bebe pe o patura impaturita ca sa ajunga la sanul tau cand e culcat.Si lui Khalid ii place cel mai mult culcat.

Am vazut poze de Ereena cu Matei frumosul si grasunelul zambaret,e super poza pt botez,Irlandeza cu frumoasa Pati roscatica zambareata,Lala_20 - Biencuta e o frumoasa ca mami ei,Alina cu frumoasa Ana care creste mare,Honey cu frumosul Andrew blondut,Stancutza cu frumoasa si dulcea Sofia(sunt mortale titlurile de la poze),Ellenuta cu frumoasa Eva Maria grasunica si frumosul Sacha grasunelul!

Sper sa mai am timp sa mai vad pozici!

Miri,ce burtica are Sacha,se vede ca papa tot de la mami.Cum ai avut curajul sa-l tii asa pe un genunchi,wow.Vreau si eu un relax din ala,vad ca il tine si pe Bruno!De unde l-ai luat?Poate gasesc si eu aici.Pulovarul lui Bruno pare asa de moale,sigur o sa-i placa.
Pupici la toti bebicii!

Poze
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Khalid

Povestea nasterei

Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Eu am grupa rh o1 neg, dar oare pot sa il ajut de aici din Satu Mare de unde sunt eu? As face-o cu placere!

MAmi de Razvan, 7 sapt

http://community.webshots.com/album/561373661vnDxfG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Am pus poze cu Razvan, sa vad daca merg

MAmi de Razvan, 7 sapt

http://good-times.webshots.com/album/562622931EnvRDd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ZUZE BUBURUZE M-AM INTORS.......
vreau sa va multumesc din tot sufletul ca a-ti fost alaturi de mine ,au fost momente fff grele si pline de disperare dar totul a trecut iar acum am o mogaldeata care depinde trup si suflet de mine..........va multumnesc mult pt incurajarii.Docdecap numai la slapul tau ma gandeam cand ma apucau lacrimile dar a trecut cu bine totul.....pe 15 feb la 9.35 a venit pe lume SARA IOANA cu 53 cm.3260gr si nota 10,ne-a ajutat doc nostru caruia i multumesc ,a fost greu dar am un bebe sanatos si voios....cu lapticul stam prost in sensul ca lapte este dar nu vrem sa-l papam de la titi ci din biberon ....asta este
Multumesc lui Jelimoni ca a fost alaturi de mine in tot acest timp ,am pus niste poze pt voi si ma retrag deocamdata pt ca am avut unele pr cu picioarele dupa nastere si nu prea pot sa merg
va pup si revin

http://community.webshots.com/album/562623991TqBPCm?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

fetelor sunt supi rau de tot
am vb doar la tel cu doctorita si i-am spus ca bebe e tare infundat, defapt e mai mult fornait si parca are mucisorii in gat .am luat sterimar si batista bebelusului ,cum mi-au recomandat fetle, scot mucisori, dar el tot fornait e ,exact in gat i se aud.......si doctorita mi-a zis ca sunt polipiii inflamati ,fie de la iesitul afara fie de la praf sau alti stimuli posibil sa se fi inflamat ..........ce ma fac ? astia nu au remediu decat prin operatie si asat la cel putin 3 ani dincate stiu eu .........cred ca nu se simte foarte bine pt respira pe gurita si i se usuca buzele.eu am avut polipi maricuta si era nasol........

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA

Mergi la inceput

spuneti-mi si mie cum se manifesta nenorocirea de dermatita astazi am vazut in zona sprancenelor ,pilicica cu cruste dar nu se descuameaza, nu sunt albe ci usor galbui si aspre .pe fata avem de vreo sapt cateva bubuline rosiatice, micute dar foarte usor, unele sunt cu cap galbui dar trec d ep eo zi pe alta ........

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA

Mergi la inceput

ce dulceata bucalata e Sara Ioana.
Stoisor , tare mandra trebuie sa fii de minunea ta!

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA

Mergi la inceput