*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (150)*
Raspunsuri - Pagina 18
miri_mik spune:
ellenutsa! a iesit! am pus atata gelatina ca l-am betonat:))) ma rog, intra foaaaaaaaarte putin degetul in el. spr sa nu fie ca guma de mestecat!:) ca doar e pt copii:)))) in orice caz am facut cantitatile la jumatate. in comparatie cu primul stiam c-o sa iasa cand am vazut cum arata dupa ce s-a racit si-am amestecat cu frisca. e frumos. am pus piscoturi pe lateral, pe care le ung cu un strat fin de miere si pun "kktsei" de soricel, cum le zic eu, colorati. problema e ca nu pot sa-l gust...dar a lins domnul sot crema aseara si a zis ca-i bun:))
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua! si mai da-mi o data id-ul tau de pe mess c anu pricep de ce nue sti la mine in lista!
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
ginnette spune:
quote:
Originally posted by alina023
Acum intrebare pentru fetele care au facut botezul si pt cele care se pregatesc deja pt asta: voi cum veti proceda cu bebe? Il tineti la restaurant si daca da, unde mai exact (ma gandesc ca vor fi si fumatori printre invitati si nu-i poti da afara din restaurant ca sa fumeze). Sau...ce alta medota vrei sa folositi sau ati folosit pt bebe? Cum eu o alapteza pe Anita, daca nu o tin cu mine la restaurant eu ar trebui sa fiu numai pe drum intre restaurant si casa.
Alina, mami de Ana Antonia(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Alina, eu o s-o aduc acasa (restaurantul n-are hotel); n-o tin in fumul de acolo (mai ales ca majoritatea invitatilor sunt fumatori); o s-o duc putin de la biserica, sa facem poze si apoi, acasa (rest. este aproape de casa, si o sa fac cu schimbul cu mama, cu nasa si cu 'moasa' - fata care o duce la biserica)
Este petrecerea ei, e-adevarat, dar nici s-o chinui in carut nu-mi vine.
Roxana si Adela
!Ingerasul nostru
Poze
Ellenuta spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
ellenutsa! a iesit! am pus atata gelatina ca l-am betonat:))) ma rog, intra foaaaaaaaarte putin degetul in el. spr sa nu fie ca guma de mestecat!:) ca doar e pt copii:)))) in orice caz am facut cantitatile la jumatate. in comparatie cu primul stiam c-o sa iasa cand am vazut cum arata dupa ce s-a racit si-am amestecat cu frisca. e frumos. am pus piscoturi pe lateral, pe care le ung cu un strat fin de miere si pun "kktsei" de soricel, cum le zic eu, colorati. problema e ca nu pot sa-l gust...dar a lins domnul sot crema aseara si a zis ca-i bun:))
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua! si mai da-mi o data id-ul tau de pe mess c anu pricep de ce nue sti la mine in lista!
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
miri ce bine imi pare ca a iesit tortutsu! am uitat sa-ti spun ca daca iti iese prea tare, pui laptic putin cate putin pana se ma inmoaie .. si amesteci cu mixerul! sa-i faci o pozuta sa-l vedem si noi. eu il fac des ca e racoritor si bun bun! ai gasit gelatina praf sau ai facut tot cu din aia foi?? tortu e bun ca nici nu are coca .. e yummy yummy .. pe asta il fac ptr ziua de dupa botez cand o sa vina sa-i ia mirul lui bitzilina!!
id-ul meu .. ellena_christina

Elena
de
Eva MariaCRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
danybv spune:
ginnette eu am tinut-o pe bebelusa in carut la restaurant fiindca am uitat sa va zic noi nu am stat decat cateva ore acolo , nu am facut petrecere peste noapte .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria
Andrei cu familia
FILMULET CU ANDREI !!!
ramonab spune:
Buna ziua mamicute si viitoare mamicute,nu stiu daca va mai amintiti de mine, nu am mai postat de mult la voi dar va spun sincer ca v-am citit atat cat am avut timp.
Eu am nascut prin cezariana pe data de 9 ianuarie un bebeu de 3.200 si 55 cm, scor 10. Acum are 7 sapt fix si e un cuminte si un mancacios, ziua mananca la 3-4 ore noaptea nu mamnaca decat la 5 sau 6 dimineata, seara ultima masa e cel tarziu la 10.
Probleme nu prea am avut decat un pic de kk verde, care il face si acu si nu-mi dau seama de ce si daca e mare problema.
Cu colici nu am avut probleme pt ca ii dau 10 picaturi Bonisan si ii prind foarte bine.
Am vazut ca ati facut vaccinurile de 2 luni, vreau sa va intreb daca a facut careva vaccinul Pentaxim, e un vaccin care se face de multa vreme in europa si e un vaccin foarte bun, fara efecte secundare.Ma rog are multe avantaje dar nu e inclus inca de Min Sanatatii in grila de vaccinuri obligatorii pt ca asa se misca romanul mai greu.DAca vreti sa stiti mai mulute inf intrebati medicul de fam ,trebuie sa stie despre el, ar fi bine sa vi-l recomande ca e foarte bun.
33+ 
http://community.webshots.com/album/561373661vnDxfG
ramonab spune:
Am uitat sa schimb semnatura
MAmi de Razvan, 7 sapt
http://community.webshots.com/album/561373661vnDxfG
Ellenuta spune:
ramona eu pentaximul il fac. mi l-a recomandat dr de familie. zice ca e foarte bun.
sa-ti traiasca grasunelul si sa fie sanatos!
Elena
de
Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
ginnette spune:
quote:
Originally posted by danybv
ginnette eu am tinut-o pe bebelusa in carut la restaurant fiindca am uitat sa va zic noi nu am stat decat cateva ore acolo , nu am facut petrecere peste noapte .
danybv
Mamy deMaria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria
Andrei cu familia
FILMULET CU ANDREI !!!
Dany

Aaa, asa da; la noi incepe "istoria" pe la 2:30-3:00 (din cauza bisericii, ca au botezul "setat" la ora 2 - pana atunci au pomeni
Mai ales, ca noi nu suntem cu "restaurant la purtator" - mandra este fan NAN1.
Roxana si Adela
!Ingerasul nostru
Poze
remiclea spune:
neatza fetelor. noi am avut probleme cu netul asa ca, obligat fortat am luat o pauza de "forumit" cum ii zice sotul.
ieri a plans Ada de mi s-a rupt sufletul. locul unde i-au facut vaccinul de la 4 zile ia puroiat si dupa ce i-am facut baita i s-a spar asa ca, la sfatul doctoritei i-am stors tot puroiul care a curs si m-am speriat ce mult puroi a putut sa curga
doctorita a spus ca e ceva normal, dar dupa atata timp sa tot aiba probleme din cauza vaccinului? voi ati patit asa?![]()
mami de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
www.flickr.com/photos/23559686@N03/" target="_blank">poze Ada
cat am crescut...
Anca.Diana spune:
quote:
Originally posted by roli25
Fetelor voi il scoateti pe bebe in fiecare zi la plimbare? Eu il scot in fiecare zi la aer, dar uneori doar pe balcon ca nu am chef tot timpul sa ma plimb pe strazi. Si ma simt cam vinovata de lenea mea...da ma gandesc ca oricum sta la aer, nu?...bine mizeria de aer poluat de Bucuresti...
La mine in cartier nu-i nici un parc, nici o bancasi mi-e urat sa tot dau ture pe strazi singura. In week-enduri cand e tati acasa mergem cu maisna pana in parc.
E stau in 1 Mai pe langa Domenii, mai sta cineva pe aproape sa ne intalnim?
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
Roli, eu stau pe 1 mai, in blocul cu Dioda (aproape de Domenii, vis a vis de Hotel Casa Locato). Iesim la plimbare? eu am mai iesit pana in Herastrau. fac 15 minute pe jos pana in parc.

(14 Feb 2003)

(16 ianuarie 2008) si Marc