*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (150)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Honey, Andrew este cel mai tanar mister de la odiseea noastra! Sa va traiasca, e un scumpel dolofanel foc!

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
CUM CRESTE MARIUCA
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

fetele...voi mai imbracati bebei cu fasul cand ii scoateti afara?...eu de exeplu ii dau o salopetik in genul fasului da un pic mai subtire...sau doua costumase ma drosute peste hainitele din casa...daca o imbrac mai gros transpira...deci ii este cald!sau sunt o mama denaturata?!!Am mai pus pozici!!!!!

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
Lucky
camera lui bibi
UN COPIL ITI DA SENS VIETII!!!

Mergi la inceput

Saru' mana, si mie imi place! E frumusica. Uneori e chiar simpatica! Ma intrebam ce o sa iasa din combinatia eu-Dani, dar din pisica nu pot iesi soricei, nu??? Hehehe, hai ca sunt modesta acum!!!!

quote:
Originally posted by roli25

quote:
Originally posted by creata2008

TEST: sa vedem daca am inteles, Roli... :)

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Avem 1 luna si 4 zile!
Maria Ilona

Ce papusa frumoasa ai tu acolo!

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
CUM CRESTE MARIUCA
Maria Ilona

Mergi la inceput

Bibi creste pe zi ce trece si se face din ce in ce mai frumoasa! Iar tu arati excelent, zici ca esti fotomodel!

Fetelor... fug si eu sa mananc ceva... ca mi-e cam foame. O noapte super usoara va doresc!

Ioana... nu plec inainte de a activa peluzele...

Toata lumea in cor, GOOOOO IOANAAAAAA!!!

quote:
Originally posted by LaLa_20
Am mai pus pozici!!!!!

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
CUM CRESTE MARIUCA
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Stancuta, multumim... Da' e baiat, nu-i tre'be atatea buze

Creata, puteai sa iti pui direct data nasterii lu' Mariuca, asa nu mai era nevoie sa schimbi in fiecare zi semnaturica. Dar ce a facut Ereena e special... Hihihi! Ce frumos ca s-a gandit la tine!

LaLa, azi a fost ultima zi cand am imbracat si noi fashul... Ca si Conrad a transpirat. Pana acum mi s-a parut mie ca e cam exagerat - ii puneam fasul peste hainutele obisnuite din casa - body si pantalonasi si ii puneam pe cap un fesulet subtire sa ii acopere fruntea si o caciulita subtire d'aia cu urechi ca n-am gasit una sa impac si capra si varza... Dar de maine trecem si noi la salopetele de catifea reiata/velur peste cateva hainute de casa. Sau compleuri - avem 2 foarte frumusele, cu pull-over si pantalonasi de doc

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

multumim cretulino......fotomodel?nu ma mai incape nimik ni hainele vechi..
eu ma delectam cu pozicile cretulinei tale,concluzia...o lungana scumpik...fotomodel

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
Lucky
camera lui bibi
UN COPIL ITI DA SENS VIETII!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

stancutsa, pupici ca s atreaca dezamagirea. daca nu si nu... hai, sa fie si formula. asta ca sa fii linistita, ca decat o depresie... mai bine o lingurita cu surogat de dragoste:)

lala20 ce mare s-a facut bibi! ce bujoooooooooooooori! o scumpa si-o draguta!

creato... pai... imi pare cu regret dar creata mica... osa fie o frumoasa de te lasa la urma:) are ceva... asa... misterios fetisoara ei...

mitsule, ce zici? un bebe hotarat ca bbC si o dulcinee ca Ilona? nu e frumoasa combinatia? si las' sa aibe buze frumoase, c aio la buze ma uit mai intai la un barbat, de ex, si mai sunt nebune ca mine, precis:)

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Buna, zuzici!

Noi intram mai rar ca avem musafiri..bunicii si matusica din Romania.Uraaa!! Dar am vazut si noi poze noi cu bebici frumosi: Bibi si Conrad care au niste falcuteeee!!!Sunteti niste frumosi!! Printesele Mariuca de Creata si Patti cu ochi superbi!! Zambariciul Matei de Ereena!! Si nu in ultimul rand mister Andrew bebe de Honey! Bine ai venit pe lume clopotel!

Ellenuta, eu am pompa de la AINU. Chiar nu stiu daca se gaseste si in Romania.

Miri, bafta multa cu tortuletul! Pune te rog niste poze cu bebe Sacha si strengarul Bruno, ca tare mi-e dor de ei!!!

Noi avem botezul sambata, dar o sa facem in familie..asa se face aici si mi se pare chiar super tare. Oricum nu mai aveam chef de organizat petreceri. Mi-a ajuns nunta unde am avut aproape 250 de invitati!

Va pup!!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

...Mai sunt restanta cu comentarii la niste poze:

Lala20, Creata, Ereena, Honey, sa va traiasca bucalatii! Ce frumosi sunt bebeii nostri! La slabanogica mea, noroc de falcute, ca altfel e cam supla pentru varsta ei

Miri, ai intuit bine - desi eu nu stiu cat am vrut sa se vada...da, am fost dezamagita, si usor speriata, m-am gandit: adio alaptat, buna ziua intarcat! Si "cum mi se intampla mie asta? oare nu imi e dat sa alaptez si eu?" etc ... ma gandeam cu jind la rezervele de laptic congelat ale lui Doc ...Dar pe urma am stat si m-am gandit ca atata timp cat alaptatul va fi principala metoda de hranire, si daca stau cat mai departe de bibe, poate nu o sa fie dracu' asa negru. Depresie nu m-a pascut, dar o sa ma pasca daca nu o sa obtinem rezultate! E mai important sa ingrasam puioanca, chiar cu compromisuri. ...eh...sper sa treaca curand grijile astea, chiar daca nu-s din categoria "trei zile"

In alta ordine de idei, gazuta mea a adormit astazi de doua ori singura in balansoar, si acum seara in patutul ei, doar cu ceva scancete. Creste micuta noastra...se face om mare...

Am si eu o intrebare pt voi fetelor: voi in ce pozitie alaptati? Pt ca eu o hranesc pe Sofia in pozitia clasica, culcata pe bratul meu, cu corpul intors catre mine. Dar am impresia ca ultimele ragade le-am facut din cauza de lasat mana in jos in timpul suptului, de la greutatea ei, mai ales noaptea. Cu pernele nu prea ma impac , mi se pare ca se tuflesc toate si mai rau ma incurca. Iar culcata in pat...am mai incercat dar eu nu am sanii asa mari (cu un modest 75B inainte de sarcina, va dati seama...) si bebe nu ajunge prea bine la ei, ca nu am ce intinde catre ea. Cele care aveti perna de alaptat, merita? Si poate sustine si un bebe mai greut - 7/8 kg?

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

miki, thanx,

miri, Ilona e o finuta, Conrad e un pacatos... O sa iasa rau si dasfranat , o sa o faca sa sufere , deci mai bine nu... Io asa am zis, ca o sa fie ne-familist, ca ma-sa hihihi!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput