*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (150)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Ereena, merci muuuuult. Ce tare esti ca te-ai gandit la mine! Ia sa vedem daca merge!!

quote:
Originally posted by Ereena

creata , ti-am facut un ticker sa nu fie nevoie sa schimbi mereu semnatura . sper sa iti placa . da reply with quote la mesajul meu si copiaza-l la profilul personal
CUM CRESTE MARIUCA

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
CUM CRESTE MARIUCA
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Mitsule, abia asteptam sa scrii ceva din nou ca stiam ca ai pus poze dar mi-era lene sa merg in urma sa vad unde...bb Conrad e tare frumusel, si o sa aiba buzele lu' mami!!! Parol! Sa-ti traiasca!

Ellenutsa, multumim pentru complimente...acceptam, acceptam ...de Bitzisor nu mai zic nimic, ratusca scumpa ... sa o din partea mea!

Irlandeza, Patti e tare-tare frumusica! Abia astept sa mai creasca si a mea, sa o prind zambind!

Eeee...si pentru ca a fost pediatra pe aici, am vesti...si mai bune si mai putin...deci bebita noastra e sanatoasa, motric si neurologic e in standarde, s-a lungit, i-a crescut si caputul etc. Are un inceput de dermatita seboreica pe frunte (recomandare: stearsa cu Eau d'Avene - sper sa nu fie apa de ploaie ca deja am luat-o!), un buricut herniat (il presam cu leucoplast, o data il inchidem pe orizontala odata pe verticala).

Dar: nu am rezolvat cu cresterea in greutate, tot in urma e. Solutia: sa ii monitorizam cantitatea de mancare timp de o saptamana, sa ma asigur ca mananca 80-90 ml la o masa, de la mine integral sau cu completare - formula. Deci va trebuie sa o cantaresc inainte si dupa fiecare masa!

Ce sa ma fac cu completarea insa...eu as vrea sa ii dau completare tot de la mine, dar mulsul asta mi se pare chinul de pe lume...cu mana abia scot 10 ml de la ambii sani, in vreo 1/2 h, iar pompa manuala nu o pot folosi pt ca sanii mei sunt destul de distrusi aici eu cred deja ca am o problema medicala, dar dr pediatra nu se pricepea...m-a trimis la ginecolog :-(
Ma rog, revenind, nu pot folosi momentan pompa tip seringa pe care o am, dr mi-a recomandat sa imi iau una electrica, dar ma gandesc ca dau 6 milioane pe ceva ce voi folosi, cu voia Domnului, doar temporar...nu stiu. Poate totusi nu o sa fie nevoie, in seara asta de ex a papat de la un sg san 70 gr si nu i-am mai completat cu nimic. La urmatoarea masa ar trebui sa ii dau 90. Sa vedem de unde ii scoatem .

Sper din toata inima sa mearga metoda asta, chiar daca va trebui sa completez cu formula. Oricum am de gand sa i-o dau cu lingurita / seringa, nu cu bibe sa nu faca confuzie dupa si sa renunte la san.

Voi ce ziceti? Pare un plan inteligent, per total? Sunt cam debusolata, dar hotarata sa imi pun fata la ingrasat! Are sub 3.700 gr, cu 3.200 la nastere acum 5 saptamani!!!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

creata , cu placere :-)

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

laura ioana ,uite ce am gasit http://bebelusulideal.ro /details/VTECHCentrudeactivitate0luni-4408.htm fara pauza

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by alina023

Acum intrebare pentru fetele care au facut botezul si pt cele care se pregatesc deja pt asta: voi cum veti proceda cu bebe? Il tineti la restaurant si daca da, unde mai exact (ma gandesc ca vor fi si fumatori printre invitati si nu-i poti da afara din restaurant ca sa fumeze). Sau...ce alta medota vrei sa folositi sau ati folosit pt bebe? Cum eu o alapteza pe Anita, daca nu o tin cu mine la restaurant eu ar trebui sa fiu numai pe drum intre restaurant si casa.

Alina obligatoriu bebe va petrece cu noi la restaurant, caci nu am cum sa fac naveta casa-restaurant din 3 in 3 ore. In fond e chiar petrecerea lui, cum sa lipseasca?
Dar pe fumatori ii invit afara sau in alt colt de restaurant, si ar fi stupid sa se supere Oricum vor fi foarte multi copii intre 1 an si 10 ani care nu pot sta nici ei in fum.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Alinus, bine ca esti in toi cu pregatirile si ca de-abia astepti ziua! Si noi mai avem putin si sunt incantata de pe acum! Dani nu mi-a zis ca l-ai bazait, asa ca nu iti face griji. :) Si n-o sa-ti mai zic ca astept sa vad poze de la botez... Ca le voi vedea prima! Sic!

Nemary, la cat mai multe luni pentru Daria!

Ereena, acum am citit din urma... Asa se explica de nu ne-am intalnit. Ma si miram! D-aia te-am intrebat cand ai ajuns prima oara la alaptat, ca asta suspectam... nepotrivire de program.

Irlandeza, vazut fetita, placut mutrita zambitoare!

Ancab, lacrimile apar in jurul varstei de 3 saptamani, more or less. Si da, Mariuca plange cu lacrimi, primele le-am vazut cand avea fix 3 saptamani.

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
CUM CRESTE MARIUCA
Maria Ilona

Mergi la inceput

Chiar daca zambeste in a doua, rezolutia este mult mai proasta. Asa ca, ori mai astepti sa prinzi o alta mai buna calitativ, ori o folosesti pe prima.

quote:
Originally posted by Ereena

fetelor am nevoie de un sfat. vreau sa fac marturii pt botez si am avut o idee ,nu stiu cat de originala este .am facut poze lui bebe si merg la un studio foto sa printez pt fiecare fiecare , si sa editeze poza, sa scrie pe ea ceva genul "sa va amintiti cu drag de botezul meu " numele lui bebe si data sau ceva multumiri ca au fost alaturi de noi , sa ne hoataram la text ,daca aveti o idee e binevenite:) am nevoie de voi sa ma ajutati sa ma hotarasc care poza sa o folosesc . pozele in plic vor servi si ca asezare la masa a fiecaruia
asta http://good-times.webshots.com/photo/2977165170102332184dxfSvM
sau asta http://good-times.webshots.com/photo/2084852020102332184FSlAEe

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
CUM CRESTE MARIUCA
Maria Ilona

Mergi la inceput

Ba da, dar acum m-a invatat Roli cum sa fac sa imi pun link-urile la semnatura. Avem o caruta de poze si vom mai avea!!!

quote:
Originally posted by irlandeza

quote:
Originally posted by creata2008

Irlandeza, si voi doua sunteti foarte frumoase!

Multumim. Voi nu aveti poze ?

Ereena, ce mare e bebe, sa va traiasca si sa fie sanatos.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 7 sapt. si 5 zile de viata 03.IAN.2008

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
CUM CRESTE MARIUCA
Maria Ilona

Mergi la inceput

Vom avea la dipozitie o camera unde nu intra nimeni din staff-ul restaurantului. Si acolo ii voi duce patutul pliant. Vom sta cu ea pe rand, cate o ora, eu si mamele, adica bunicile. Am vazut ca se mai practica si cu camera la hotel, motel, mai ales daca restaurantul este al hotelului.

quote:
Originally posted by alina023
Acum intrebare pentru fetele care au facut botezul si pt cele care se pregatesc deja pt asta: voi cum veti proceda cu bebe? Il tineti la restaurant si daca da, unde mai exact (ma gandesc ca vor fi si fumatori printre invitati si nu-i poti da afara din restaurant ca sa fumeze). Sau...ce alta medota vrei sa folositi sau ati folosit pt bebe? Cum eu o alapteza pe Anita, daca nu o tin cu mine la restaurant eu ar trebui sa fiu numai pe drum intre restaurant si casa.

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
CUM CRESTE MARIUCA
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by creata2008

TEST: sa vedem daca am inteles, Roli... :)

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Avem 1 luna si 4 zile!
Maria Ilona

Ce papusa frumoasa ai tu acolo!

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput