*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (150)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by creata2008

Da, si eu m-am intrebat acum ceva vreme de ce nu ne-am vazut... Si noi tot acolo am fost, la normoponderali. Dar vineri dimineata am plecat din spital. Tu cand te-ai dus prima oara la alaptat? Zi si ora?

Pe de alta parte, e oarecum normal si firesc, ca eram putin dusa cu capul. Eram in al noualea cer si totul in jurul meu se estompase... nu mai vedeam decat fatuca Mariucai. :)

Pai cand vii in Bucuresti sau cand vin in Giurgiu, cu siguranta ne vedem!

quote:
Originally posted by Ereena

creta , la multe luni si voua !!!
asta noapte o pusesem de o intalnire noi patru :-))) asta probabil pt ca seara m-am gandit ,tu ai nascut la giulesti ?cu o zi inaintea mea ,nastere normala ,de ce nu ne-am vazut la alaptat? erai cumva la nou-nascuti?bebe al meu a fost la normoponderali

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA

eu vineri dimineata eram inca in sala de nasteri , la 11 m-au mutat in salon si am mers l;a alptat vineri la 3 prima oara

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

of, fetele ce ciuda mi-e ca nu i-am facut poze lu' ingineru' cand avea bubitele pe tot corpul, asa stiam daca sfturile de la mine se potrivesc cu ce au bbii vostri.

bubite mici si rosii care mai fac si cap alb, ca niste cosuri, le stergeam energic (sa spar capetele albe) cu o compresa cu spirt sau solutie 2% betadina in ser fiziologic, apoi pudrat cozonacelu' cu baneocin. Da' erau multe, fetele, mai ales la subtiori si in jos pe torace, dar mai mult in parti.
pe fata (frunte) doar stergeam, nu dadeam cu baneocin decat putin, de pe degetul meu, sa nu-i intre in ochi.
la spirt plangea saracu', daca avea mufa era mai usor.

apoi am luat de la plafar o tinctura, se cheama dermogent, a fost mult mai bine decat cu spirt. avea alcool, dar si alte plantute care faceau bine, si apoi iara baneocin. pe fata i-au trecut, se vedeau tot asa, mai mult cand plangea. dar a ramas pielea aspra, era smirghel. atunci am inceput sa dau cu atoderm si se curata, nu mai e aproape nicaieri aspru.

mai are si la coada ochiului acumulari mici albe sub piele, pe alea le lasam in pace, asa trebuie.

dom' inginer a facut iara nazuri la san acum la 6, mi-e si frica cand alaptez sa-l mai scape din gura. a plans (nu urlat, a fost finut acum). i-am pus suzeta, am vorbit cu el frumos, sa nu se sperie, e tot tzitzi lu' mami, etc., a stat linistit 10 minute, apoi a vrut iarasi san. ma gandesc ca dupa ce a tras cu nadejde din mufa si nu venea nimica, deja la san era parfum... nu mai era asa greu! (cred ca de-aia se agita atata, ca nu mai sunt mu.ietzi posmagii...)

Ellenuta, daca spui ca trage putin de la san, si la tine s-ar putea sa fie la fel. i-ai dat laptic muls cu lingurita sau seringa sau bibe sau altceva, sa vezi daca vrea? si daca nu mananca mult, poate plange de foame sau de ciuda ca nu vine la de-a gata...

Irinouka, sper ca ati ajuns acasa si sunteti bine!! mult de tot!

alina023, eu cu dezamagiri de-astea mi-am facut plinul la nunta (religioasa). ma mutasem din Bucuresti deja de 3 ani si un singur prieten din toti a venit la nunta (pe care am facut-o petrecere de zi, daca vor aveau cazare asigurata, fara dar -cel mult un cadou simbolic, si ei stiu ca vorbesc serios si nu ne formalizam- gratar la iarba verde, tocmai ca sa nu fie o problema financiara). Am bocit apoi ca un pui parasit de lume. Adevarul e ca m-a durut tare-tare (si acum daca ma gandesc ma doare inca), si atunci mi-am spus ca la o adica, tot pe familie te bazezi pentru sprijin (si eu am neam mare)...
asa ca la botez chem numai familia, si numai familia apropiata, si dupa cum se prezinta situatia cu soacra mea, numai familia mea nici nu stiu daca sa mai facem botezul pana in Pasti, dar tatal meu vine din Coreea o data pe an, si n-as vrea sa-l ratez...
Na, ca te consolam pe tine si am ajuns sa ma plang eu (fac asta deja cam des...)
oi fi din aia cu 'mila mi-e de tine, da' de mine mi se rupe inima...' NASHPA!!

hai va pup!

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Miri, cu gelatina pt tort am patit-o si eu! nu toate tipurile de gelatina actioneaa la fel. sa citesti pe ambalaj pt ce cantitate de lichid ajunge gelatina respectiva si sa calculezi cam cit lapte (sau alte lichide: iaurt, sana, apa) pui in compozite. in functie de asta pui si gelatina..

in legatura cu voma lui bebe, am intrebat si doctorul. mi-a zis ca daca ar fi fost vorba de muschiuletzul acela de la stomac, s-ar fi manifestat tot timpul si de la inceput. mie imi face figurile astea doar "in salturi". nici nu mai stiu ce sa cred. si nu imi explic de ce nu vomita si porcaria aia de formula, ca ma dispera!!! bine macar ca ia in greutate. azi l-am cintarit si am ajuns la 5250 gr, la 6 saptamini si 2 zile.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Darene, pt. fungusul de pe limbuta, noua ne-a dat sa facem doar 10 zile trat. Cica nu e bine mai mult de atat, trebuie facuta o pauza si apoi daca mai zice dr. ai mai dai.
Noua ne-a trecut in cateva zile.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 7 sapt. si 5 zile de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

doculet m-am muls si i-am dat cu bibe .. nu l-a vrut neam .. ma rog sa nu scada in greutate, macar sa se mentina unde e pana ii trec bazdacii ..

si tatzele mele pocnesc de lapte .. mi-e sa nu dau in alte prostii .. dar asa nu-mi place mulsul .. si tre' s-o fac manual caci pompa e un jaf .. shit .. cred c-o sa-mi iau una electrica ...

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Alina023, ai intrebat de ce isi baga ana pumnisorii in gurita , .... asa cum i-am spus si lui Angi, i se intaresc gingiile, se pregatesc pt. dintisori.Si de aceea saliveaza mai mult si isi tin pumnisorii in gurita.

Poze de tot felul

Mergi la inceput

fetelor, copilasii vostri pling cu lacrimi? oare de la ce virsta se intimpla asta?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kalosalina

Neata zuzici!
Am si eu o intrebare: de la ce temp.se considera ca bb are febra?

Eu am fost chiar azi la dr., pt. ca Patti a avut aseara 37.6 (luata in ureche), iar dr. azi i-a pus termo. in fundulet si era 37.4 si a zis ca n-are tempt.

Poze de tot felul

Mergi la inceput

irlandeza, merci si eu de raspuns. chiar voiam sa va intreb ce e cu secretia asta mare de saliva si cu pumnii in guritza. mi-ai anticipat intrebarea . saru-mina!

quote:
Originally posted by irlandeza

Alina023, ai intrebat de ce isi baga ana pumnisorii in gurita , .... asa cum i-am spus si lui Angi, i se intaresc gingiile, se pregatesc pt. dintisori.Si de aceea saliveaza mai mult si isi tin pumnisorii in gurita.

Poze de tot felul

Mergi la inceput
Mergi la inceput