*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (150)*
Raspunsuri - Pagina 12
alina023 spune:
Irlandeza,
multumesc mult pentru raspuns. Banuiam ca asta trebuie sa fie dar mi se parea cam devreme sa inceapa de acum. Dar se pare ca nu este asa...
Monicutz,
si eu am avut dezamagiri si la nunta. Cea mai buna prietena a mea de atunci nu a venit nici macar la biserica in conditiile in care locuieste tot in Bucuresti. Dar se pare ca nu m-am invatat minte. Acum, la botez, cea mai buna prietena a mea de acum m-a anuntat ca nu vine. Se pare ca eu trebuie sa imi pierd "cele mai bune" prietene in astfel de ocazii. Cat despre socrii...iubita mea, in majoritatea cazurilor am vazut ca parintii de fete sunt cei care isi indragesc mai mult nepotii. Sigur ca exista si exceptii.
Incerc sa ma incurajez singura si fac asta si pentru tine. Sa fie sanatosi bebeii nostri si noi ca sa-i crestem frumos. Sa dea Domnul ca familiile noastre sa fie bine, noi, parintii si copilasii. In rest...viata se pare ca ne cerne prietenii adevarati de cei oportunisti. Mi-a spus candva o doamna (intamplator tot constanteanca; pe vremea aceea locuiam inca in Cta) ca dupa o viata de om daca reusesti sa ai prieteni cat degetele de la o mana...te poti considera un om foarte norocos. Mare dreptate avea doamna Ionila.
Laurici D,
din pacate nu stiu ce sa-ti spun legat de bubitele acelea. Cred ca totusi cel mai bine este sa isi dea cu parerea pedriatrul. Ai gasit medic bun pentru puiuti?
Pupici!!!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
alina023 spune:
Anca.b, depinde de la bebel la bebel. Unii bebelusi plang cu lacrimi de la inceput (asa cum e Ana) iar altii mai tarziu (Luca a plans cu lacrimi cam de la o luna dar am auzit ca se poate sa fie si mai tarziu). Canalele lacrimale sunt infundate la unii bebelusi. Poate sunt fete care stiu exact de la ce varsta trebuie apelat la medic daca nu apar lacrimile.
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
honey79 spune:
IOANA GOOOOOOOOO!!!!
IOANA !!!! GOOOOOO!!!
NASTERE USOARA ITI DORESC, REFACERE RAPIDA, UN BEBE SANATOS, CUMINTE SI PAPACIOS.
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
Poze Andrew
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
honey79 spune:
Am pus cateva pozici cu Andrew .... la semnatura. Pentru cine vrea sa ne vada. Speram ca ne incadram in standardele de frumusete ale Odiseei zuzicilor si bebeilor lor miss si mister.
Azi-noapte am dormit mai binisor. Adica... ne-am tot trezit la 2 ore... papam la cate-un san..10 minutele si adormeam la loc.
Acum mami e cam secata.... sanii sunt moi moi....caci am papat iarasi... de dimineata... cate 15 minute din fiecare.
In 2 ore mergem la pediatru sa ne vada si speram la vesti din cele mai bune.
Pupam dulce si-apasat.
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
Poze Andrew
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Ellenuta spune:
vali-honey bb andrew este un scump si un frumos. sa fie sanatos, cuminteeeeee si sa va aduca numai bucurii!!
ce mai faci .. cum mai e cu bb, v-ati acomodat? lapticul ti-a venit, esti ok?
Elena
de
Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
docdecap spune:
anca, mie Serban mi-a plans cu lacrimi dn amternitate, cand il chinuiau alea cu bubitele si alcool.. mi-a rupt inimioara cand l-am vazut!
acasa n-a ma plans decat foarte de curand, si plange de obicei nu la crampe, ci cand ne cheama. cand vrea suzeta, sau luat in brate etc. cand are crampe se screme de durere, da' nu da si apa la soricei..
Alina, familia sotului nu poate veni pentru ca soacra mea a avut un atac vascular cerebral si cumnata de la Iasi se ocupa de ea, au externat-o joi si trebuie sa se apuce de recuperare, bine macar ca nu e f. grav, e afectat limbajul (nu isi gaseste cuvintele) mana dreapta (la miscarile fine) si piciorul (merge singura, dar mai greu).
Asa ca sta la cumnata, socrul a fost adus si el de la tara sa se ocupe de ea peste zi, nu au cum veni. poate doar daca o aduc la recuperare in techirghiol sau Eforie, si asa ar fi context ideal sa vina cu totii. Daca va ramane la Iasi toata lumea e blocata la mantinela ![]()
E asta e, nici la cununia civila nu au putut ajunge, asta-i viata. Ne vedem cu alte ocazii.
Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'
Ereena spune:
fetelor am nevoie de un sfat. vreau sa fac marturii pt botez si am avut o idee ,nu stiu cat de originala este .am facut poze lui bebe si merg la un studio foto sa printez pt fiecare fiecare , si sa editeze poza, sa scrie pe ea ceva genul "sa va amintiti cu drag de botezul meu " numele lui bebe si data sau ceva multumiri ca au fost alaturi de noi , sa ne hoataram la text ,daca aveti o idee e binevenite:) am nevoie de voi sa ma ajutati sa ma hotarasc care poza sa o folosesc . pozele in plic vor servi si ca asezare la masa a fiecaruia
asta http://good-times.webshots.com/photo/2977165170102332184dxfSvM
sau asta http://good-times.webshots.com/photo/2084852020102332184FSlAEe
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Irlandeza, si voi doua sunteti foarte frumoase!
Multumim. Voi nu aveti poze ?
Ereena, ce mare e bebe, sa va traiasca si sa fie sanatos.
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 7 sapt. si 5 zile de viata 03.IAN.2008
Ereena spune:
quote:
Originally posted by irlandezaquote:
Originally posted by creata2008
Irlandeza, si voi doua sunteti foarte frumoase!
Multumim. Voi nu aveti poze ?
Ereena, ce mare e bebe, sa va traiasca si sa fie sanatos.
Poze de tot felulPATRICIA ALEXIA 7 sapt. si 5 zile de viata 03.IAN.2008
multumim ...am vazut pozele cu bebelina zambareata ,si s-a topit sotul :-)
MateiCUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
alina023 spune:
Monica, imi pare tare rau pentru soacra ta. Multa sanatate si refacere cat mai rapida! Daca ai socri buni esti o norocoasa. Si asa este, sa fie ei sanatosi ca va veti vedea voi si cu alte ocazii.
Ereena, ambele fotografii sunt frumoase dar eu as alege-o pe cea in care e zambarici. E tare scumpic!
Honey, ce bebe mumos si dragalas ai!!! Sa creasca mare, sanatos si norocos...dragul de el!!!
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei