*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (150)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by darene

Irlandeza help
Ce tratament v-a dat voua pt candidoza?Mie mi-a dat gel oral Daktarin dar abia pot sa-i dau,il scuipa si se inneaca cu toate ca ii frec limbuta cu cate putin o data.
Pupici.

Am luat MYCOSTATIN , 1 ml de 4 ori/zi, timp de 10 zile. E un siropel, putin mai consistent decat apa, si are un gust dulceag/mentolat. Il dadeam dupa masa, ca sa ramana pe limbuta pana la urmatoarea masa. S-a instrambat putin la inceput, dar apoi nu am mai avut probleme. Nu i-am frecat limbuta niciodata, nu a fost nevoie. E suficient doar sa-l plimbe prin gurita si sa-l inghita.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 7 sapt. si 5 zile de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Multumim de-aprecieri.

Suntem mai bine... Cat priveste acomodarea, am io o teorie cum ca... va fi de lunga durata... ceva de genul 18-20 de ani.
Caci, nu-i asa... mereu va trebui sa ne acomodam cu ei...cu obiceiuri, mofturi, dorinte, nazuinte,etc,etc.

Laptic...este... adica...se pare ca bebe se satura.Mai ales ca-i dau de cate ori cere, cum zice Miri-scump.Acum sunt mai goi sanii, caci a tot cerut peste noapte...dar, bebe doarme si.. pana se trezeste, speram ca stocul sa se refaca.

Ceaiul pentru lactatie, nu l-am mai baut ieri. Caci, am baut cu 2 zile in urma si..bebe a fost... nelinistit...ca sa zic asa.
Ieri n-am mai baut si bebe a fost ok si peste zi , si peste noapte. Oare sa fie de la ceai??????

Vreau si eu Batista Bebelusului. Dar, n-am pe nimeni sa mi-o cumpere si sa mi-o trimita. Contra cost, normal.

Pupici.

PS: Intr-o ora trebuie sa pelcam la nenea pediatru.

bebe de Honey
Pozici de tot felu'
Poze Andrew

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici mamici sau cu burtici
Nu prea mai am timp sa intru pe forum ca motzata mea vrea companie, mai mereu
Am terminat si cu petrecerea (cumetria), a fost foarte frumos, fata mea a fost o printesa, dar pozicile le voi avea abia vineri. Atunci va voi pune sa vedeti ce frumusete de fetita are mama

Irlandeza m-ai lamurit si pe mine la chestia cu pumnisorii in gurita Si a mea saliveaza si tzocaie pumnii, de-mi imaginam ca deja-i dau dintii si ziceam ca-i "precoca"
Incerc sa mai citesc din urma, cat doarme gaza (in tot timpul zilei doar atzipeste parca-i iepuras, nush ce sa fac sa doarma si ea o ora, macar), ca dupa ce se trezeste facem baitza.
Am vazut pozele lui Andrew de Honey e un frumos! Sa creasca mare si sanatos!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Honey scump, iti cumpar eu si-ti trimit batista bebelusului. Doar ca am marea rugaminte sa ma lasi pana saptamana viitoare ca sa ma potolesc si eu putin cu alergatura. Duminica avem botezul si apoi cred ca voi avea mai mult timp. Trimite-mi te rog datele tale pe PM si iti trimit prin posta.

pupici!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ereena, eu as alege-o pe a doaua, in care zambeste.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 7 sapt. si 5 zile de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Am uitat sa va spun ca azi am experimentat si noi o repriza de plans neconsolat dupa ce am facut o vizita la fostul meu loc de munca unde Ana a vazut cel putin 20 de figuri noi care vroiau sa ii intre in voie. A zambit la toata lumea, a fost vesela si bine dispusa insa acasa...valeleuuuu... A bagat o serenada de nu mai stiam ce sa-i fac ca sa se potoleasca.
Acum intrebare pentru fetele care au facut botezul si pt cele care se pregatesc deja pt asta: voi cum veti proceda cu bebe? Il tineti la restaurant si daca da, unde mai exact (ma gandesc ca vor fi si fumatori printre invitati si nu-i poti da afara din restaurant ca sa fumeze). Sau...ce alta medota vrei sa folositi sau ati folosit pt bebe? Cum eu o alapteza pe Anita, daca nu o tin cu mine la restaurant eu ar trebui sa fiu numai pe drum intre restaurant si casa.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru galerie!! Ne-am pregatit pentru maine, sper sa fie totul bine si sa nu ma tina mult pana nasc...

Honey, ti-am vazut bebele! E un dulcic, Mister Andrew!!

Irlandeza, printesa ta e f frumoasa si zambareata!

Ioana 40+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Buna seara!

Sa va traiasca puiti, sunt frumosi foc! Si voi sunteti tare harnicute, am stat acuma sa citesc ce ati scris de ieri pana azi.

O floare pentru miri, pentru sfaturile ei utile.

Tinem pumni pentru gravidutele ramase.

Noi suntem tare plimbarete. Cu vremea asta frumoasa, chiar ca nu prea imi permit sa stau acasa. Mai ales Robert, cel mare, trebuie si el plimbat pe afara si alergat. Deci iesim de 2 ori pe zi,cu toata trupa dupa mine.

Cu esofagul, avem si noi problema cu Eric. Cu Robert chiar ca nu am avut probleme, pot sa zic in gluma, puteam sa ii dau sa pape si dupa sa tin cu capul in jos, si nu scoatea nimic. Acuma cu Eric trebuie sa fiu atenta foarte mult. Dupa masa daca scoate aer, ii curge lapte, mai si vine acidul din stomach. Si se stramba mult, si plange ca se sperie. La capitol cu kk-a, copii alaptati poate sa faca la fiecare masa (ex. Robert), sau exista si unii care pot sa faca o data pe saptamana(asimileaza aproape tot). Deci cam asta e situatia. Alta povestea cu plansul bebeilor la san, din afara ca le vine putin, exista si posibilitate sa curga prea puternic laptele, si ei nu reusesc sa tina pas. Asa pateste Eric, se neaca, si imi scuipa sanul, si atunci se vede cum curge laptele in jet in toate partile. Atunci stau si astept pana se potoleste.
Cu bubitele cu cap alb, chiar pediatra lui Robert din austria imi spunea sa le las in pace. Trec de la sine. Asa elimina ei hormonii nostri. La Robert a fost mult si bine, si a durat cam 3 saptamani. Acuma la Eric nu a facut caz mare, si a tinut cam 10 zile.

Sper ca a fost de folos experienta mea.

Va pupam si noapte buna!!!

mamica lui Robert(22.01.05) si Eric (18.01.08)

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Alina, nu mi se pare normal sa se fumeze dak bebe este acolo. Noi optam pt salon nefumatori, vorbim si cu ospatarii sa nu aduca scrumiere si sa mentioneze dak va fi cazul ca se fumeaza in hol sau pe terasa. Chiar si fara bebe, este restaurant unde se mananca, nu cafenea! O prietena de rusine a stat cu bebe in fum si cand a ajuns acasa cu el a facut o criza gen astm de era sa lesine de spaima.
Cat despre foto gen marturii si pe mine m-a incantat initial ideea numai ca sotul nu este de acord sa dam poze cu copiii decat celor din familie (frati, bunici).

Tudor a plans ingrozitor aproape o ora...eu zic ca mancase ceva, era schimbat, cald sau frig nu cred ca-i era. Poate ii dau un pic ceiutz.

mami de Ozi si Tudorash

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Parca Angelique facea probleme cu greutate. Robert luase 3kg la control de 6 saptamani. Deci eu zic ca se poate. Acuma cu Eric, am facut control tot din afara de greutate la o luna. Deci doar la control de 2 luni o sa aflu cat a luat. Oricum de cand am iesit din spital cu 2700, mie se pare ca a pus bine.

mamica lui Robert(22.01.05) si Eric (18.01.08)

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput