*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (150)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

tu fetelor, am iar probleme cu bebe...maninca ca spartul, cite 40 de minute la sin (am incercat sa-i dau mai putin si sa fac mesele mai dese, dar urla ca din gura de sarpe si cauta tzitzi), dupa care vomita...si vomita mult...scoate la fiecare rigiit cite ceva, si dupa aceea iar...e o chestie ciudata, mai mult "apa" decit lapte, ca un fel de zer...a inceput de ieri...am mai patit asta cind avea vreo trei saptamini. nu mai stiu ce sa fac si in ce pozitie sa-l tin: il tin vertical-vomita, il tin in brate -vomita, i-am ridicat saltelutza de la pat-vomita. simt ca ma ia disperarea.

oare ce sa mai fac?
si vomita numai cind bea laptic de la mine. seara ii dau o cam 100 ml de formula, pt ca imi cam scade productia. si porcaria aia nu o vomita!!!! mi-e o ciuda de inebunesc.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Pupi mic e un golan zangalit oricat ar fi de murdar nu plange, nu imi da semne ca se vrea schimbat, tb sa am grija sa nu uit eu Abia de doua bai nu mai plange si sub unghiute oricat de scurte i le-as taia tot are jeg...

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

si eleni a mea este la fel....
daca nu-mi bag nasul sa o miros... habar n-am daca a facut sau nu...
cred ca-i place sa simta ceva caldut acolo...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

a, si godzilla, am mai rezolvat-o intr-un fel cu iritatia, de vreo 2 sapt am trecut la scutece nr 3., ii sunt cam mari dar asa nu mai sta scutecul lipit de funduletsi prin urmare nici kk...

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Irinouka, ma bucur ca Reres e mai bine si va lasa acasa!!!'

Si noi avem ceva bubitze pe fata...se vad mai tare dupa baitza, sau cind se screme tare (i se roseste fata si ies bubele in evidenta). Cele mai multe la avem pe frunte si pe obraji...sint asa ca "grisul cu lapte" si citeodata mai avem si din cele cu cap alb parca ar fi epidemie de asa ceva, fir-ar sa fie.

Mergi la inceput

Hai ca umplu eu pagina! bebe a adormit si pot intra si eu un pic pe forum!

am niste "restantze" din capitolul trecut:

Felicitari pt mamicile
Honey, Isidora si Veronica

Sa fiti fericite si sa va bucurati de puiutii vostri!

ps: ce repede a trecut timpul...uite ca sintem pe ultima suta de metri si ne mutam curind la scutecele...oau!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ancaB, e vorba de inchiderea de la stomac car enu functioneaza bine. ia sa te lamureasca mai bine ven sau lalaD ca parca ele au patimit cu asta. productia ta scade pt ca scoti o masa. nu e cerere doar n-o sa fie oferta. lasa naibii formula! n-ai nevoie de ea. si nu uita d eplaierele de crestere!

ellenutsa, io am o gelatina idioata care se pregateste altfel decat ai zis tu. e in folii. tortul sta la frigi de 3 ore... e varza, moale ca o balega, scuzati expresia. si ama steptat sa se raceasca bine... nu-i bai, la noate, dupa ce se culca copiii mai icnerc o data. numa las, vreau s amanance bruno tort facut de manuta mea si sa se mazgaleasca pana la urechi!

cu bitsi, rabdare! are o zi mai proasta. daca pediatra a zis ca e ok, e ok! ai icnredere, c an-a facut scoala degeaba. si io zic ca e o nervozitate acumulata la tine care d ain foc acu. caaaaaaaaaaaaaaaalm!

doc, pup si eu inapoi! ia uite mofturosu' cum si-a facut tabieturi. dar eu zic sa nu spui hop pana n-ai sarit gardu. io am teoria mea cu cele 3 zile:)))

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Fetelor, pana aflu ceva maine cand merg la doctorita... poate ma ajutati voi...pls!

Am tot citit aici de problemele bebeilor cu bubite si de bau bau de dermatita...
Eleni are de 3 zile exact 4 bubite: una in cap, imediat deapupra fruntii, una la o incheietura a mainii, una la gatut, intr-un pliu, iar alta pe ceafa cumva...
Sunt niste pete rosii de cam 2mm diametru dar au ceva lichid galbui in interior...
Poate fi dermatita??
Barbata-meu era ingrijorat sa nu cumva sa fie varicela luata de la frate-sau..
Eu zic ca nu este asa pentru ca i-am dat eu anticorpi prin laptele meu si cu cine am vorbit mi-a spus ca nu au pomenit varicela la copil sub 6 luni..
Si, pe de alta parte... ar fi aparut alte bubite de atunci...

Nu stiu cu ce sa-i deau..
ieir i-am dat cu bepanten iar astazi cu crema de galbenele..
Am si baenocin in casa dar...

Ce parere aveti ??

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

miri pai sa-ti trimit niste gelatina de la romanica ..imi pare rau de tortut ca nu a iesit .. off ..

cat despre bitzi .. am rabdare ce sa fac, pot sa fac altceva .. singura mea teama e sa nu-mi scada productia de lapte dat fiind ca ea nu prea a papat zilele astea .. si de muls am oroare ..

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Cine mai doreste....avem poze noi....., razand, e prima data cand reusesc sa-i fac poze razand.
http://good-times.webshots.com/photo/2821393650102887153AHjnxZ

Merg sa citesc din urma si revin.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 7 sapt. si 5 zile de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

si tot doc mea...m-ia zis ca institutul american sau asa ceva a declarat ca singurele conditii in care bebe nu se scoate afara e ceata...deci pe vant e voie...astept pareri!![/blue]

Corect, dar in Bucuresti cand bate vantul ridica foarte mult praf incarcat de mizerie si microbi. Nu vantul e problema ci praful excesiv care ne irita chiar si pe unii din noi, dar pe bebelusi...

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput