*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (150)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

hop si io!!

cu bebe m-am mai lamurit un pic.
S-a conturat un pattern, adica zbiara si face nasoale doar la masa de la 10 seara. asa ca aseara, ca sa nu faca mami criza de nervi dupa ce a zbierat (da' cu tot ce avea, ziceam ca o sa-si piarda vocea in orice clipa si ma trezesc cu doi plamanasi in poale) 10 minute doar pentru ca il tinea mami in brate si, cine stie, poate vroia sa-i dea din nou sanul , m-am culcat si l-am lasat in grija lui tati si sora cu lapte muls, 100 ml, pe care i-a ras pe la 11 si a dormit pana la 4 dimineata. peste zi mananca frumos, asa ca seara va papa din biberon, daca asa pofteste.

cu sanul nu cred ca e candidoza, pentru ca se albesc varfurile doar cand mi se strang la rece sau contact cu bluza. altfel sunt roz si frumoase, am fost ieri la control la medic, toate bune si frumoase, avem liber la alea-alea, mi-a spus ca poate pune sterilet de la 3 luni, asta inseaman ca scap de tot de contraceptie hormonala. stiu ca voi ati spus de 6 luni, a mai primit cineva un termen atat de scurt?

Godzilla, si noi spalam cu apa -ma rog tati, mami e mai comoda, da de obicei cu servetele, mai ales noaptea(!!)- dar apoi dau cu crema de galbenele. am avut o iritatie de la kk (si la noi e mai mult sparcaiala decat vreo treaba mai consistenta) si a trecut tot cu crema de galbenele -o facuse unde nu dau intotdeauna, exact unde vine elasticul si cam daduse pe dinafara de data aia. am gasit si una cu galbenele si propolis, e si mai buna.

angi, bine ca e Pupi mai bine. ma pregatesc si eu, o sa fac tot varianta de la stat. noua ne-a zis dr. la un momant dat sa-i punem un supozitor cu paracetamol, a cerut sotul la farmacie pentru sugari si tot zicea pe prospect ca e de la 3 luni incolo. asa ca am taiat jumate si am pus asa. cred ca la fel vom face si la vaccin. mai avem olecuta pana atunci.

gatta, bine ca Sara e mai bine. pupam mamica sa fie tare (eu stiu ca o sa ne tot pasca din astea, nu vreau sa cobesc, vreau doar sa fim mai 'avizate')

Lala, tinem pumnii pentru maine la dr.

numeioana, , si iasa bebe David repede si frumos!!

si miri, un uite asa, de draga.

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Maine mergem si noi la spital... Sper sa nasc cat mai repede. O sa va tin la curent.

Ioana 40+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Ioana, sa ai o nastere usoara si sa-ti strangi in brate comoara cat mai repede!!!

I - OA- NA !!!
I - OA- NA !!!
I - OA- NA !!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

AVEM MESAJ DE LA IRINUKA

"PLECAM ACASA!!! DUPA VIZITE SI PARAVIZITE MEDICALE S-A DECIS SA CONTINUAM TRATAMENTUL IN AMBULATOR CA SA NU IA BEBE RARES ALTA MINUNE STAND AICI. VA PUP SI VA MULTUMESC CUM NU AM CUVINTE SA MA EXPRIM. MESAJELE DE LA VOI AU FACUT TOATA DIFERENTA. VA IUBESC. AM RECURS LA MESAJ COMUN SI IMI CER SCUZE, DAR FUG LA BAGAJE. PUUPP!"[/b]

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Angi, of, micutul de pupi (care nu este micut deloc ci chiar voinicel !!! ) ce tare trebuie sa-l fi durut vaccinul....Mi-aduc aminte ce tare suferea dimitris la toate vaccinurile si eu pe langa el.... Eu nu-l scoteam afara din casa daca avea febra. si sa treaca repede-repede !!!

Ellenutza, poate are colici printesa...?!

Cat despre luat in greutate... iti inteleg disperarea.. Nu v-am mai descris prin ce trec eu... eleni mananca laptele meu si mananca degeaba...
Are trei saptamani si dupa 2 cantare reiese ca a luat in greutate doar 50 de grame.... Este inca departe de greutatea cu care s-a nascut....
Maine merg la doctor cu ea sa vedem ce spune!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

miri NU TE GRABI!! lasa crema sa se raceasca de tot!! trebuie sa fie rece rece. de la gelatina se intareste dar ia ceva timp. iti spun sigur ca se intareste. dar aia sigur e gelatina, da??? sa nu fie glazura din aia de pus pe deasupra. si ai pus 6 lingurite, da?

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Ellenutza, ai incercat sa o tii in brate asezata pe un scaun si sa o legani? pe un balansoar ar fi ideal. fetele

Mari de Daria Maria

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

roli eu o scot in fiecare zi afara .. cel putin acolo doarme sau nu plange .. si mai ies si eu si imi mai aerisesc creierii ..

dany a luat bine in greutate mariuca ta. sa fie sanatoasa, pitika.

stancutza ce dulce so frumuoasa e sofiuca. si cat ciuf are in cap.

laurici nu stiu ce are bitzi .. dar mi-a pus creierii pe moatze .. mi-e frica sa ma mai intorc din parc caci stiu ca acasa urla ..

ma gandeam .. oi avea candidoza si eu?? sfarcurile mele nu-s albicioase dar am vazut ca bebe scoate limba de un cot si e putin albita asha ... ce sa fac??

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

mari am incercat de toate .. daca mai face si maine asa, cand vine tati de la job ma urc in masina si ma duc direct la spital .. nu se mai poate asa ..

cel mai grav e ca nu prea mai mananca .. papa vreo 5-10 min maxim si apoi se pune pe plans .. cand ii duc tzitzi la gura, urla si mai tare .. o fi ceva cu laptele meu???? poate ii miroase urat .. eu n-am mancat nicio porcarie ..

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Cretulina, multumesc mult pentru incurajari. Asa este; prea mult ma las influentata de vorbele "babelor". Da' pe cuvant daca reusesc sa ma schimb! Ii spuneam si Laurei D, cred ca si daca as fi la al 7lea copil, tot asa panicoasa as fi.
Da, m-am conversat cu Dani. Sau mai bine spus l-am tot bazait eu la cap pe bietul om. Ba ca caaa...ba ca caaaa. Sa ma scuze daca sunt sacaitoare si mii de multumiri pentru tot ajutorul!
Asa este, sunt destul de prinsa cu organizarea botezului. Al meu sot a considerat ca ma descurc mai bine decat el sa fac asta (adevarul este ca imi si face placere) asa ca m-a lasat pe mine in charge. Abia astept sa vina ziua de duminica. Evident ca deja cateva persoane la care nu ma asteptam m-au anuntat ca nu vor veni din X motive. Si sa-mi bag picioarele daca reusesc sa nu ma oftic atunci cand vine vorba de prieteni apropiati pe care ti-i doresti langa tine la evenimente fericite. Dar ce la vie, ce la guerre (iata via, iata gara ).
Felicitari pentru prima luna de viata a Mariucai!! Sa va traiasca si sa va faca cei mai fericiti parinti din lume!!!

Lala, ma bucur mult ca bebelina e sanatoasa. Tinem pumnii ca si controlul la ochisori sa iasa bine. Cat despre domnul sot...mai tine-l in sah un timp chiar daca iti tremura inima cand il vezi. E mai bine sa aplici un tratament mai dur ca sa fii sigura ca nu uita si revine la comportamentele vechi.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

ERRENA, ce mare a crescut bebe, imi place mult poza in care sta pe spate la tati.
azi implinim si noi 4 saptamani, diseara mergem la control la spital, sa vedem ce ne zice nenea doctorul.

Mari de Daria Maria

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput