*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (149)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by honey79

Bun gasit, zuzici.

Felicitari celor care au mai anscut intre timp.
Multumim pentru cuvintele voastre calde.

Noi am venit aseara acasa si ... de-atunci o tinem numai intr-un plans.
La spital s-a purtat bebe frumos foc.... papa cam la 3 ore... cate 15,20 minute la cate-un san, apoi adormea la loc.
Ei.... de cand am venit.... nu stiu ce sa-i mai fac.
N-am dormit de ieri dimineata de la 8.... acum e 7am aici....
Mi-a papat pe la 7-8... a facut caca si-a adormit pana pe la 12.
De la 12 noaptea insa, ma tine numa-ntr-un sah : atipeste, se trezeste, il pun la san...suge, adoarme... patut, trezit, tipat, san ...si tot asa.
Acum... de disperare... am pus pompa..zic sa ma mulg, sa-i dau biberon. Culmea!!! Nu mai am nimic; abia daca am scos 1 ml lapte.

CE sa fac????
Mi-a venit si mie randul.

Astept raspunsurile voastre ...caci nu mai pot... sunt zombi.

bebe de Honey
Pozici de tot felu'

Mami Honey de bebe Andrew - John

Vali

Pai eu zic sa treci la lapte praf ca daia plnage mititelu ,nu se satura

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

I-a scazut iar temp la 36.8 - e bun tylenol -ul.Ii dau cate 0.8 ml (nu trebuie mai mult de 3 ori pe zi).Sper ca maine sa nu mai faca temp,azi noapte am dormit ca pe ace cu treziri din sfert in sfert de ora,apoi din 30 in 30 min.
Am vazut ca sunt unele mamici (n-am retinut nume) care isi fac griji cu suptul.Uitati un site cu videoclipuri (in partea dreapta) :atasarea bebelusului la san,cum papa,etc.Eu acum imi dau seama cand suge bine Khalid dupa ce am vazut cele 2 videoclipuri :"Pause in chin":
http://www.thebirthden.com/Newman.html

Eu i-am pus caciulita doar in prima noapte/zi la maternitate pana cand am vazut ca scria pe usa la salon sa nu tinem bebelusii cu caciulita.Acasa doar dupa baita ii pun cate o jum de ora,1 ora,oricum nu o suporta.Am avut temp de 20-22 grade in casa pana acum vreo 2 sapt.Nici cand deschid aerul conditionat (23 grade) nu-i pun caciulita.Afara ii pun o caciulita subtire de bumbac seara,ziua cand e soare nu-i pun.

Poze
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Khalid

Povestea nasterei

Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by docdecap

a intrat Angi inainte sa anunte de Adina...

Felicitari mami, ma bucur ca a fost asa cum ti-ai dorit...

noi am fost in vizita, au venit sora mea, cumnatul si verisorii, ma uit la ei acuma ca sunt mici, da' cand o sa creasca toti si o sa se intalneasca ce o sa iasa...

bebe iarasi a facut figura cu zbieratul, la amandoi sanii, cred ca nu-i place cand vine 'smantanica', ca ragaie si nu mai vrea deloc! adica sta pe pernuta se uita la mine, gangureste, rade, daca-l indrept catre san o ia razna. l-am tinut sa ragaie, da si lapte pe dinafara, si dup-aia nu mai vrea neam! dupa o ora, o ora si ceva daca ii dau vrea dar tot asa, o gustare, dupa care urletele.
azi-noapte am reusit sa-l pacalesc si a mancat din amandoi destul, dar nu-mi iese prea des...
o sa perseverez, ca nu ma vad mulgandu-ma de fiecare data ca sa fiu sigura ca mananca destul... da' nici sa-l las nemancat sa-mi planga la o ora juma, ma obisnuisem cu el cuminte si la 3 ore...

va pupic tare-tare

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'

Asa face si Khalid de ceva timp ,cum il apropii de san se schimonoseste si ince sa urle.Daca il alaptez culcat papa mai bine.Eu credeam ca e satul,de aceea face asa,pana cand l-am pus culcat si a papat,dar acum refuza si culcat cateodata.Ieri ma gandeam ca poate de la fungus (pe limbuta) face asa;mi-a zis o mamica de la alaptatul on-line ca de la chestia asta devin mofturosi.Of of,daca si voi sunteti la fel,atunci de la ce este?Nu cred ca de la colici.

Poze
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Khalid

Povestea nasterei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici .. nu-i a buna .. bitzi nu s-a trezit nici acum .. doarme de la 7 .. si ultima oara a papat la 3 noaptea ... CE SA FAC?? pls ..!!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

ellenutza, eu zic sa o trezesti. si al meu a dormit ieri 4 ore, ca am fost la cumpararturi cu el, si nu mincase de 5...l-am trezit usurel, sa nu se sperie si l-am pus la sin...a mincat o ora jumate...deci flamind era, doar ca ii placea acolo la caldurica si nu mai voia sa se trezeasca

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Elena nu o trezi ,ca daca ii era foame urla ea

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neata zuzici!
Am si eu o intrebare: de la ce temp.se considera ca bb are febra?

Poze
Poze Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Ellenuta eu daca as fi in locul tau as trezi-o sa pape,sunt deja 7 ore.

Poze

Povestea nasterei

Mergi la inceput

Felicitari Veronika si Mire79 ! Sa va traiasca puiutzii!

Kalosalina eu stiu ca peste 37.2 luata la axila sau ureche.

Poze

Povestea nasterei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Eu i-am luat-o rectal si are 37.6 Parca stiam ca de la 37.8 e febra

Poze
Poze Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput