*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (149)*
Raspunsuri - Pagina 14
Ereena spune:
Ellenuta , am fost eu sa imi caut un costumas pt botez si nu prea au magazine cu hainute elegante . nu merita sa faci atata drum , eu vreau sa vin la bucuresti
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
darene spune:
Buna fetelor!
Felicitari noilor mamici:Honey,Alexia si Isidora !
Sa va mai povestesc ce s-a mai intamplat cu noi.
Am facut ieri dimineata la 9 vaccinurile de la 2 luni si a facut temperatura de pe la 2 dupa-amiaza.De atunci ne luptam cu febra,pana la 7 seara abia sugea cate un pic,am incercat sa-i dau si cu biberonul si refuza.La 7 am fost la pediatru(nou),azi noapte a fost bine,s-a mentinut sub 37 dupa ce i-am dat tylenol,de pe la 7 dim a inceput sa urce iar si acum vreo jum de ora a atins 38 si i-am dat iar tylenol.
Ne-a dat doctorul si medicamente pt fungus de pe limbuta - un gel de pus pe limba si picaturi antialergige;mi-e asa de mile de el atatea de inghitit si nu prea stie sa inghita.Acum s-a innecat cu tylenol si a scuipat mult asa ca i-am mai dat cateva picaturi dupa ce s-a linistit.Demult banuiam ca are fungus dar celalalt pediatru a zis ca nu are.Imi vine sa ma duc la el si
.
Irlandeza voi ati terminat tratamentul pt fungus ?Daca da,cat a durat?
O sa mai mergem la pediatru poimaine.
La spital unde a facut vaccinurile l-a si cantarit si masurat,controlat peste tot.Are 57 cm si 5625 g.
Honey eu l-am dat cu ulei de bebelusi Sebamed din a 4 zi pe unde i se lua pielicica,acum mai rar ,nu are pielea uscata.La fundulet folosesc servetele umede Pampers sensitive si crema Mustela cu zinc.Nu s-a iritat niciodata.cateva zile am folosit servetele Pampers fresh baby si incepuse sa se inroseasca.Cu Mustela ii dau cel putin o data pe zi,asa preventiv.Din cate am citit eu nu e recomandat sa aplici crema pe fata acum cand e mititel.Eu pap de toate,mai putin usturoi si ceapa.
Incerc sa mai citesc din urma cat doarme mititelul meu.
Poze
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Khalid
Povestea nasterei
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
Ellenuta spune:
irinuka off .. nenorocita de dermatita. Doamne ajuta sa se faca bine mai repede rareselu. imi pare rau pentru ce patimeste micutul.
fata si bebele
irlandeza ce frumoasa e pati! ochioasa si scumpa foc!
alina si a mea mai face asa .. se chinuie sa planga .. probabil ca atunci se vrea in brate sau alintata .. caci dak plange de duerere sau foame .. sigur urla cat o tin plamanii.
miri multu' ptr lamuriri .. cu urletele dupa baie si dupa plimbare . deja intrasem la idei .. 
gatta ce dulce si frumoasa e Sara!! 
honey curaj. prin astea am trecut toate .. si sa vezi ce va urma .. eu am inceput sa-i dau cu ulei din prima zi acasa - adik 4 zile de viata - si vad ca ii place. eu nu-i dau cu pudra de talc .. o spal cu apa si daca e iritata pun bepantehne daca nu dau cu crema ptr bebelusi. si pe fatzuca ii mai dau cu crema dar nu in fiecare zi, cand vad ca e uscata. ce pap eu .. dimi 2-3 sanwichuri cu mezeluri naturale, o felie gem cu lapte sau cereale sau branzica vaci, la pranz supa/ ciorba si seara o fripturica sau o mancarica cu ciuperci, cartofei .. printre mai bag niste biscuiti sau ceva dulce dar nu ciocolata. cat despre dureri .. cam dupa o saptamana poti sa te misti mai normal, nu normal ca asta ia mai multisor ..
VERONIKA, SA FIE SANATOS BB MARC SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!
ereena m-ai linistit .. credeam ca se gasesc super hainute .. o sa iau bucuirestiu la colindat .. ce sa fac ..
zuzele
Elena
de
Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
alina023 spune:
Bine v-am regasit zuzici!!!
In primul rand felicitari proaspetelor mamici Alexia, Honey si Isidora. Sa va traiasca bebeii, sa creasca mari, sanatosi si norocosi!!!
Ne cerem scuze pentru lipsa din ultimul timp. Mi-a fost tare dor de voi dar va rog sa ma credeti ca sunt in criza de timp. Am alergat prin multe locuri in ultima saptamana. In primul rand pentru pregatirile de botez (pe 2 martie o crestinam pe Ana) dar am mai facut si plimbari extra botez. O sa fie Ana o mare plimbareata. Am mers pe la Breaza si i-a placut tare in masina la drum mai lung. Nu a comentat decat cand i s-a facut foame.
Din pacate nu am apucat sa citesc mare lucru din ce ati mai scris. O sa merg sa citesc.
Noi avem doua aspecte la care nu gasim raspuns.
1. Ana isi roade manutele chiar si dupa masa. Ma gandesc, este oare posibil sa o doara deja gingiile la 2 luni jumate? Lui Luca i-au iesit primii dintisori la 4 luni. Oare Ana il urmeaza?
2. Mi se pare ca mi-a scazut productia de laptic. Sa nu ma luati cu shlapii la trei pazeste, spun doar ce crede inteligenta mea. Ana cere sa manance mai des decat acum o saptamana. Nu are pauza mai mare de 2.5 ore decat noaptea. In plus si-a format un obicei (din ce cauza oare?) sa se trezeasca din ora in ora sa pape incepand cu ora 4:30 am. Si o tine asa pana la ora 8-9 cand adoarme pentru cca 2 ore. De-asta ma gandesc eu ca poate nu mai am laptic suficient si trebuie sa fac ceva sa stimulez lactatia mai mult. Ana poate fi deja la pragul acela de crestere de la 3 luni chiar daca are 2 luni jumate?
Am vazut ca intreba cineva (nu ma bateti!!! sunt nedormita si cu neuronu' tare obosit) de torturi de botez. Noi am comandat la Pasticeria Giusepina, la Unirii. Au niste toruturi splendide si deosebit de gustoase. O recomand!
Noi restaurant am gasit cu 95 ron/persoana fara bauturi alcoolice si tort. Mi se pare f rezonabil pretul, mai ales ca au mancare f buna.
Pup toate fetele dragi si merg sa citesc din urma!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Ellenuta spune:
zuzici .. hai sa va dati si voi cu pararea .. bitzi a facut scandal aseara, nu vroia nimik (miri mi-a spus de ce) dar a papat ceva ceva. a adormit la 23.30 si s-a mai trezit la 3 noaptea .. a papat super bine 15 minute a tras in continuu .. apoi s-a mai sculat la 5 si un sfert a scancit a tras ceva partzuri si s-a culcat la loc .. nu a vrut sa pape .. apoi s-a trezit la 7, a tras partzuri si s-a culcat la loc .. si iar nu a papat ..
E NORMAL?? nu o avea ceva?? sa nu pape ea de la 3 noaptea?? dr a fost ieri la noi si bitzi e super bine .. a controlat*o peste tot ..
ce spuneti de asta?? sau poate incepe si ea sa-si faca un program?
Elena
de
Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
alina023 spune:
Ellenuta, eu cred ca nu ai de ce sa-ti faci griji. Daca a papat bine la 3 poate sa faca o pauza de 6 ore din 24 de ore. Si Ana face o pauza mai mare seara de pe la ora 20 pana la ora 2-3 am.
Gatta, am vazut ca bebe Sara e bolnavioara. Ii urez multa sanatate si sa scapati fara antibiotic. Dar daca e musai sa ii dai, nu-ti face mustrari de constiinta. Este tot pentru binele ei. Si ca sa stii pentru viitor, la rosu in gat unii copii fac febra destul de mare. La fel face si Luca. Si pe mine ma sperie febra mare insa este normala. De obicei la Luca tine 3 zile. Pupam fetele!
Pentru cine cauta rochite si costume de ocazie. Eu am vazut ff multe si frumoase in magazinul Victoria. Unele chiar superbe (si am vazut si mariri mai mari).
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
alina023 spune:
Veronika, sa-ti traiasca grasunelul, sa aiba o viata lunga lunga plina cu multe bucurii!! Refacere rapida si cat mai usoara!!
Irinuk, iubita, imi pare tare rau ca treceti prin complicatiile astea cu bebe Rares. Va doresc sa reveniti cat mai repede acasa, veseli si sanatosi. Doamne ajuta!
Irlandeza, Gatta, Gratiela, Angi, Laurici aveti niste bebei superbi! Sa va traiasca! Doamne, Doamne, numai minunatii de copilasi avem la odiseea noastra.
Honey, bine ai revenit acasa! Iti spun si eu la fel ca si celelalte fete, sa nu te panichezi. Si noi am trecut prin ce treci tu acum. Orice inceput e mai greu. Asculta fetele si nu baga formula! Tine puiul cat mai mult la san, papa si tu bine si odihniti-va impreuna (uite cine da sfaturi... eu nu reusesc sa dorm decat f rar ziua cu Ana iar de mancat...imi dau silinta).
Laura I, felicitari pentru crestinarea bebelinei. Asteptam sa ne spui cum s-a comportat Theiuta la baita si la petrecere.
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Mire79 spune:
salut!
Ma iertati ca va scriu asa tarziu.
Am nascut pe 21 dec, un baietel de 3.4kg si 54cm.
Felicitari tuturor mamicilor si bebei cat mai cuminti!
numeioana spune:
Oooooooooooooo, a nascut Isidora!!!!!!!!! Felicitari, mamico!! Sa-ti traiasca flacaul si sa te urmez si eu cat mai curand!!
Ioana si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
virgo spune:
Fetelor , am o dimineata cu-adevarat sinistra : imi vine sa-mi impusc barbatu' ...
Si-a luat liber pana la 1 martie , sa stea cu noi si sa ma ajute . Ajutor ... o creasta ! Sta TOATA ziua lipit cu superglue de calculator si joaca sah sau table pe net . Trebuie sa urlu la el sa miste un deget . Iar cand il rog ceva se enerveaza ca el e in mijlocul partidei si trebuie sa piarda sa vina pana la mine ! 

Colac peste pupaza , a venit acum cateva zile o scrisoare de la fisc , l-au somat sa trimita declaratia de venit pe 2006 , ca nici acuma n-a completat-o . I-au dat termen limita pana saptamana viitoare . Ei , si-acum incepe tragedia : cauta hartii , cauta aia , cauta ailalta . Totul trantind si izbind ! Cand ( in sfarsit ) doarme Matei !!! Eu , chioara de nesomn , urlu la el sa faca liniste : n-am cu cine discuta . Tranteste in continuare . Si iar a inceput eterna balada a Racului panicard , ca o sa vina draga Fiscul la usa noastra si ca o sa avem probleme grave , ca eu sunt romanca inconstienta si ma doare-n fund de responsabilitati si de bani etc etc etc
Ca si cum n-ar fi fost destul , astazi a plecat . Sambata a fost iarasi in capatul celalalt de tara , sa mai dea o mana de ajutor la constructia noastra . Care din pacate inghite bani cu nemiluita si nici gata nu e , baga-mi-as ! 

M-a lasat cu nervii la pamant , fara un pic de paine in casa , singura sa ma descurc cu bebe ! Pe de o parte e mai bine ca-i dus , ca eram si eu si gogo stressati din cauza lui .
Si vine , evident , la noapte . Daca vine si nu sta frumusel pana maine .
Offffffffffff