*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (149)*
Raspunsuri - Pagina 13
honey79 spune:
Still me....
Cam cat dureaza... pana trec durerile cele mari de la cezariana....si se poate misca cat de cat...ca un om normal?
Eu inca am "capsele" (caci nu m-a cusut, m-au capsat).... maine sun la doctor sa vad daca mi le scoate maine sau in alta zi.
Si...tebuie vreo ingrijire speciala????
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
AngeliquedeS spune:
Multumesc mult, bb yasmi! sper sa fie bine.
Irlandeza, deci din cauza viitorilor dintisori face asa... saru mana! doame, dar Pati e superba, are niste culori mortale, parul, ochii, fatsuca de portelan!
Vai de mine, Irinouka, ce rau imi pare! ce pacatoase pot fi dermatitele astea! Asteptam vesti bune
Pupi a fost azi tare agitat, nu a dormit decat o jum de ora in carucior la plimbare, nu a vrut decat la san, se agita, dadea din manute si din picioruse, plangea dupa mine si era mare nenorocire cand pierdea sfarcul. suntem in sapt a 9-a si e un nou prag de crestere.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Multumesc mult, bb yasmi! sper sa fie bine.
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by honey79
1. Cand ati inceput sa ii cremuiti/uleiati pe bebei???
Eu nu am uleiat-o/cremuit-o, pielicica uscata i s-a dus in primele cateva zile. Si avand si hamul , e putin mai greu s-o dau in fiecare zi.
2. Ati dat (dati) cu pudra de talc la fundulet dupa fiecare cacuta???
(Eu il sterg cu servetele umede fara miros.... si apoi cu o carpa umeda...il spal la fundulet..si-atat..aplic pameprsul. E de-ajuns? )
Cu pudra o dau doar din cand in cand, mai mult cu bepanthen, can vad ca e putin rosioara. Si eu o sterg cu servetelele speciale si o spal, dar ai grija sa o stergi si cu ceva uscat la urma , ca sa nu stea pielea umeda.
3.Sa incep sa-l dau pe fatza cu ceva crema?O are un pic cam uscatica.
Eu nu o dau cu nimic, nu e cazul. Dar daca vrei sa o dai, incearca o crema speciala pt. bebelusi. Intrebi la farmacie.
4.Cam ce papati voi intr-o zi normala?
Eu mananc orice doresc. Nu am restrictii, dar eu nu mai alaptez. Cand alaptam, nu aveam voie decat un fruct/zi si in nici un caz citrice, nu fac bine la bebelusi. Mai bine intrebi asistenta care vine in vizita la tine, sau intreaba moasele la spital.
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 7 sapt. si 3 zile de viata 03.IAN.2008
AngeliquedeS spune:
Eu am fost azi in vizita la mama, e prima data ca il vede pe Pupi de la nastere - nu intrebati de ce, e poveste lunga. si m-a enervat ca a vrut sa ii dea gris cu lapte!!!! Si cand i-am spus ca pana la 6 luni nu papa decat san mi-a spus ca sunt nebuna ca macar gris cu lapte si pireu moale de cartofi zb sa ii dau. si i-a facut ceai de ceapa ca sa nu il mai doara burtica. am innebunit de draci.

Honey, si eu il dau cu pudra numai din cand in cand in rest cu crema Deflamol dc e putin rosu. Pe fatuca uscata poti folosi Cold Cream de la Mustela e ff buna. De mancat incearca sa nu papi alimente pe care nu le-ai incercat in sarcina si evita cele care te baloneaza pe tine, nu fa abuz de legume si fruce crude - mai bine compot. papa carnita slaba, legume gatite, evita dulciurile - scoate complet cioclata.
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
kalosalina spune:
quote:
Originally posted by honey79
1. Cand ati inceput sa ii cremuiti/uleiati pe bebei???
2. Ati dat (dati) cu pudra de talc la fundulet dupa fiecare cacuta???
(Eu il sterg cu servetele umede fara miros.... si apoi cu o carpa umeda...il spal la fundulet..si-atat..aplic pameprsul. E de-ajuns? )
3.Sa incep sa-l dau pe fatza cu ceva crema?O are un pic cam uscatica.
4.Cam ce papati voi intr-o zi normala?
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
Vali
1. Pana sa-i cada buricul am sters-o cu comprese sterile inmuiate in apa cu putin bicarbonat. Dupa ce i-a cazut buricul, la 5 zile,am inceput sa-i fac baitza in caditza si sa o creia o pauzasc dupa cu lotiune de corp de la Sanosan.
2. Dupa ce face cacutza o spal in chiuveta la funduletz si o ung cu crema de galbenele Melkfett (f. buna) sau si cu Bepantene cand ii mai apar bubite
3. Poti sa o dai cu lotiune de corp si sa o masezi cu degetele mari ale mainii de o parte si de alta a nasului (sus la baza) pana inspre coada ochiului pt desfundarea canalelor lacrimale.
4. Multe lactate cu multa grasime, nu dietetice, carnitza, ceai mult, poti sa bagi treptat si putin fruct - banana, mar, avocado
Durerile de la cezariana mi-au trecut f repede, la o saptamana de la nastere m-am apucat sa fac curatenie in casa.
Poze
Poze Daria
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
irlandeza spune:
Angi si Pupi e un dragut. Imi place poza in care doarme in pat cu tati.....si unde doarme pe pieptul tau, cu gurita cascata.........si ce talputa mare aveti........ Frumosi, ce mai !!!
Poze de tot felul
honey79 spune:
Multumesc frumos pentru raspunsuri fetelor.
Mi-am adus aminte ca am Bepanthene...cumparat in toamna din Romania.
Mi-am luat si ceiut pentru lactatie...."Mother's Milk"... cu toate plantele in el, la pliculete.
S-a trezit mai devreme, dupa cum am zis... il asteptam.... a papat la sanul drept timp de 25 minutele, mi-a oferit 2 zambete smechere si-a adormit la loc.
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
Vali
irlandeza spune:
Hai ca v-am pupat,
va spun noapte buna.
Poze de tot felul
flavia maria spune:
AZI DIMINEATA LA ORA 07.12 A VENIT PE LUME MARC ANDREI BB DE VERONIKA...4150GR SI 57 CM.
Matusica lui Flavia ii doreste muuulta sanatate si mult noroc in viata!!!
BINE AI VENIT PE LUME MARC!!!
mama de 2 bbei prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)