*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (149)*
Raspunsuri - Pagina 12
kalosalina spune:
Doamne, ce copilasi frumosi avem! Gatta sa-ti traiasca printzesa, o frumusete!!!
Poze
Poze Daria
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
miri_mik spune:
fetelor, am o veste proasta:( irinouka e in spital cu Rares. au facut complicatii de la dermatita:( e seboreica suprainfectata:( sunt cu antibiotic in vene in spital:( poate ii mai trimiteti si voi niste incurajari irinoukai, ca-mi pot imagina ca e la pamant cu moralul.
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
fetele, stiti cumva care ar fi motivul pt care Pupi saliveaza intr-una? de doua trei zile avem niste balutse de nu imi vine sa cred!
Se intaresc gingiile, se pregatesc pt. viitorii dintisori. Si noi am inceput sa salivam de 2 zile, si-si tot baga pumnusorul in gurita. Pana acum n-a facut-o. Cred ca o deranjeaza.
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 7 sapt. si 3 zile de viata 03.IAN.2008
kalosalina spune:
Doamne, saraca Irinouka...O sa ma rog in seara asta pt bebe Rares sa se faca bine cat mai repede si sa se intoarca sanatos acasa.
Poze
Poze Daria
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Totusi mai am o problema: se intampla cumva bebeilor vostri sa se chinuie sa planga? Daria are momente cand parca se chinuie sa planga, scoate un scancet apoi parca se blocheaza, iar un scancet iar se blocheaza si tot asa...
Ei, asta-i doar ca sa atraga atentia. Cel putin la noi asa este. Cand isi scapa suzeta din gurita, intai scoate sunetele care le spui tu, si daca nu o baga nimeni in seama , incepe sa planga.
Incearaca sa observi cand scoate acele sunete.
Poze de tot felul
irlandeza spune:
Gatta, si tu ai o frumusete de fetita. Mult noroc la ea.
Multumim fetelor. Si sa ma laud putin
, intradevar are niste ochisori superbi.
Irinouka, mult curaj. Rares o sa se faca bine. O sa ne rugam pt. voi.
Am vazut ca vorbeati despre botezuri.....Si noi am vrea sa-l facem pe 8 sau 9 martie. Pe 8 , preotul spune ca are multe botezuri si nu mai are timp si pt. noi, iar duminica, in timpul slujbei,( ca asa face el botezurile duminica, ) dureaza vreo 4 ore slujba, ca o spune paralel si in engleza. Iar nasa saraca a nascut prematur la 34 sapt. , o fetita de 1.400 gr. si abia acum au ajuns la 2.200, si are vreo 40 cm, si inca 2 copii de 6 si 8 ani, cum sa stam noi atatea ore ? Si dupa slujba nu vrea . Asa ca nu stiu cum v-a fi pana la urma. Ca noi abia de Paste mergem in Ro. si Patti ar avea 4 luni, si n-as vrea s-o las nebotezata asa mult timp.
O sa incerc sa ma interesez daca mai e vreo biserica ortodoxa in Dublin, dar ma cam indoiesc ca ar fi.
M-am intins prea mult........in fine........ o sa vedem cum facem.
Poze de tot felul
nemary spune:
Adina
felicitari mami pentru bebe Ioan, sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va ocroteasca. refacere rapida si mult laptic. 
Ereena, la multi ani pntru Matei, sa va traisca voinicul si sa aveti parte de o crestinare frumoasa.
Grati, ce inseamna ca ai mancat mai acatari? ai inceput sa mananci fructe si legume crude?
Mari
de Daria Maria odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
Irinouka, doamne, multa sanatate si sa vii cat mai repede cu bb Rares acasa. 
Mari
de Daria Maria odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
honey79 spune:
Multumesc fetelor pentru sustinerea voastra. Azi-noapte mi-a fost foarte foarte greu, mai ales ca...nu stiam nici ce sa fac si am mai intrat si-n disperare, cand am vazut ca tot suge ,dar lapte nu-i. Credeam ca ma foloseste pe post de suzeta.
Azi-dimineata a adormit pe la 6 si ceva si pana pe la 9. Apoi l-am schimbat...facuse cacuta ... si i-am dat sa pape..de vreo 4-5 ori cate 10-15 minute..alternand sanii... si in jur de 12 mi-a facut cacuta iarasi.
Asa ca... ma gandesc ca.. de papat papa el ceva, daca umple pampersii.
Acum doarme de aproape 2 ore..si-am apucat si eu de-am dormit o ora si apoi...mi-am facut un dush. Acum l-astept sa se trezeasca,micul meu Fomila.
Mai am intrebari...si sper ca nu v-ati pierdut rabdarea...tot raspunzand la ele de-a lungul timpului.
1. Cand ati inceput sa ii cremuiti/uleiati pe bebei???
2. Ati dat (dati) cu pudra de talc la fundulet dupa fiecare cacuta???
(Eu il sterg cu servetele umede fara miros.... si apoi cu o carpa umeda...il spal la fundulet..si-atat..aplic pameprsul. E de-ajuns? )
3.Sa incep sa-l dau pe fatza cu ceva crema?O are un pic cam uscatica.
4.Cam ce papati voi intr-o zi normala?
Mersi in advans pentru raspunsuri, fetelor si.... scuzati o disperata ca mine.
PS: N-am citit din urma ( din lipsa de timp) si nici la pozici nu m-am uitat.Imi cer mii de scuze.
Sper ca toate zuzele si toti bebeii sunt bine,sanatosi.
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Eu il aspir in fiecare dimineata. Si eu fol tot sterimar pt nasuc, ser fiziologic numai pt fata so ochisori.
Maine dim la 9.30 facem vaccinul de 2 luni, am asa emotii! imi e tare mila de el si teama de reactiile adverse de dupa, febra, maraiala, lipsa poftei de mancare... il facem pe cel de la stat. care l-ati facut, cum au reactionat puiutzii?
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
angi si noi tot ala de stat l-am facut!! totul a decurs ok. nu aa vut nici un simptom advers.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007

,