*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (149)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

bine-ai venit pe lume clopotel surpriza Ioan! Se pare ca ti se facuse pofta sa vii s acunosti fetele noastre frumoase, si cel mai tare si mai tare pe mami care te astepta cu sufletul la gura! sa fie intr-un ceas bun si draga mami isidora-Adina sa te refaci repede si sa vii cu tolba plina de emotii sa ni le impartasesti si noua!

Honey, bine ati vneit acasa! sa te refaci repede si ai grija de odihna ta in primul si in primul rand. toate am avut "coshmaruri" cu copiii in primele zile acasa. in spital bebe doarme bine inca de la anestezie, acasa se adapteaza la mediu. e firesc sa vrea la tine in brate. ia-l si bucura-te d emomentele alea. ia lucrurile cu calm. nu e nici o problema care nu poate fi rezolvata doar c auneorii hormonii ne joaca feste. FARA FORMULA! nu t elua dupa cat mulgi. nu mulsul e important ci sa suga bebe Andreew. esti inca la faza de colostru, ceea ce e firesc. laptele, furia laptelui si lactatia in sine apar in ziua 4 de la cezariana (pt o prima cezariana). ascult-o pe tina si pe eliza si pe restul fetelor care te-au sfatuit sa-l tii non-stop la san. (ellenuta imi vine sa te pup pt ardoarea ta). trebuie! cand vrea, cat vrea! curaj, in 3 saptamani ai sa fii experta!

gatta ma bucur ca sunteti mai bine! a trecut hopul. astia micii sunt fenomenali la recuperare!

ellenutsa, mitsu, secretul la racnetele dupa plimbare e ca piticii se descarca de impresiile de pe "drum" - masini, oameni, voci, zgomote. ei sunt loviti in nari de aerul rece, ii amorteste, dar inregistreaza tot. asa patim si noi, dar nu ma impacientez, stiu ca asta e.

mitsule, plansul dupa baie, cum am zis si mai devreme e reactie la mediu. se adapteaza si asa stie el sa spuna: aveti o lume de tot rahatu', la mami in burta era infinit mai bine, vreau inapoi dar nu ma baga nimeni in seama:)

grati.ela, ce bine creste dodolotsul de tudor! eh, n-am vorbit degeaba, desi e posibili s an-am de fapt nici un merit:)

lauraD, ce te tot iei de fata! e fata, creste in ritmul ei de rasfatsata. sa-ti bati capul daca scade in greutate, pana atunci, relax! tsitsi in bot si somn pe saturatelea si mama si fata!

doc, daca nu vrea n-are rost sa-i vari tsitsi in bot numai pt ca stii tu ca ar trebui sa bea mai mult. el stie exact cat are nevoie; intre regurgitat eventual voma, si reluat sanul o ora mai tarziu, eu prefer varianta 2 chiar daca intre timp trebuie sa ma mulg:)

louiza,ereena, eliza, mary pupici!

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Irlandeza, Patty este o printzesuca!!! Sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc!!!

mami de Ozi si Tudorash

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Irlandeza , Patricia este din zi in zi mai frumoasa si mai...roscovana papushica delicata!

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

zuzici ..

voi ce pompa de san folositi??? eu am una de la chicco .. cu para .. e criminala rau ... fac scurta la mana de la para aia .. e greu de folosit .. as vrea sa-mi iau altceva .. eu stiu de pompa de la avent, tot manuala, ca e buna ..

deci ce folositi voi si sa mearga foarte usor .. adik sa nu faci febra la mana si sa scoata repedez?? caci de curs, curge ..

saru-mana in avans ptr raspunsuri ..

Eu mi-amk luat de la Avent, electrica, 134 euro. E scumpa , dar e mai buna ca cea manuala. Nu faci "scurt" la mana. Din pacate eu nu mai am lapte, acum o tin de bibelou.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 7 sapt. si 3 zile de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Irlandeza ce grasunica frumoasa! Si ce ochisori avem...Sa-ti traiasca!

Poze
Poze Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

irlandeza, patri a facut cunostinta si cu domnul meu sot! doamne ce ochisori are in poza la bunica in brate! o mananc nu alta!

kalosalina, da, si ai nostri fac la fel! incearca sa iesi din starea d epanica datorata nefericirii prietenilor tai. e greu, dar cum zicea irinouka in viata asta nu ne paste cate o tragedie la fiecare colt de strada! si nici drobul de sare n-o sa pice! nu te simti vinovata ca ai o fetita ca o printesa iar ei au pierdut ingerashul lor! nu ai nici o vina, nici o legatura! bucura-te de fata ta inainte s-o iei razna! pusici pt daria ta care e o minune de copil!

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Ancadragoman, am vazut ce frumoase ati fost la botez. Maria seamana f. bine cu tine.

LauraIoana, felicitari pt. micuta crestina. Sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa.Asteptam pozele de la botez.

Poze de tot felul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Multumesc Miri de incurajari ! Gata, promit sa incerc sa nu ma mai gandesc la tot felul de prostii...sper sa reusesc.

Poze
Poze Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Am mai pus si eu cateva poze cu zuzilicea mea la 2 luni ...uitati AICI

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danonique

Felicitari noilor mamici.Cam dupa cat timp un aliment pe care noi il mancam trece in lapte

Eu stiu ca intre 24 si 48 ore.

Poze de tot felul

Mergi la inceput