*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (149)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

EREENA ce torturi au aia acolo ... fac cu capu' .. dementa .. pacat ca sunt departe si nu pot comanda acolo .. BESTIALE .. si ce forme interesante!!

sa nu ma uiti pls cu costumelele ... daca iti iei, pls sa pui pozute!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Bine ai venit clopotel de Isidora!Sa cresti mare si sanatos, voinic si sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata.
Gatta ma bucur ca Sara e mai bine si sper sa reintrati in normal si tu si ea cat mai curand.
Laura si Virgo multumesc de sfaturi. Eu sper sa fiu cat mai repede mai bine si mai ales sa nu raman cu sechele.
Honey bine ai revenit . Nu dispera cred ca multe am trecut printr-o noapte in care bebe plangea .Lapticul o sa vina, sfatul meu e sa bei multe ceaiuri de lactatie, sa mananci bine(la mine asta a fost problema).Pompa mie nu mi-a folosit la nimic, tot bebe te stimuleaza cat mai bine.Mare atentie sa nu faci ragade si mare atentie ce formula ii dai. Testeaza formula intai dandu-i cu lape preparat in jurul guritei, daca in 5 min totul e normal poti sa i-l dai.Daca-i apar bubite, pete rosii inseamna ca bebe e alergic la formula respectiva si trebuie schimbata. Si eu a trebuit sa-i dau o zi formula si mi s-a constipat , s-a rezolvat dar nu vrei sa stii cu cata disperare am asteptat primul caca.
Pup toate fetele.

Eliza
Emma
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

Fetelor, multumim mult ca ne gasiti simpatici!!!

Mary, nu-ti fa griji! La 2 luni Ozi a refuzat sanul inexplicabil...practic dak nu aveam ideea de a-i da laptele meu cu bibe eram nevoita sa o intarc. A tinut-o cam 4 luni, desi in somn sugea la piept. Intr-un fel a fost mai linistitor pt ca asa stiam cat papa.

mami de Ozi si Tudorash

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

offf, Grati, cum sa nu-mi fac griji, bb nu are decat 3480g, s-a nascut cu 3250g iar dupa 8 zile de spital a iesit cu 3180. a luat fff putin. chiar vroiam sa te intreb de Tudorash, e cum a progresat, ca in poze pare slabutz, cel putn la fata

Mari de Daria Maria

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

danonique, n-ar enik laptele tau! e perioada cand invata sa doarma singur si cand in sfarshit isi exprima reactiile cu privire la mediul inconjurator. nu trece pe lapte praf ca vin cu shlapu! ai rabdare. mai dureaza o luna incertitudinile si gata. balet p-orma:)

quote:
Originally posted by danonique

Felicitari noilor mamici.Cam dupa cat timp un aliment pe care noi il mancam trece in lapte ca as vrea sa imi fac o idee despre ce anume il irita pe Albert.De o saptamana dupa fiecare baie plange cam 2-3 ore si nu se calmeaza indiferent ce as face.Nu mai stiu ce sa fac.Imi vine sa incep sa ii dau biberon desi eu am destul lapte.Pup!

Dana si Albert Aaron 20.12.2007

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Felicitari mami Isidora pentru bebe Ioan! Sa fiti fericiti multi multi ani iar la adanci batraneti sa cititi impreuna mesajele de bun venit ale mamicilor si gravidutzelor zuzici!!!!

mami de Ozi si Tudorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Mary, super este ca apoi ai scos 75 de ml. de lapte cu pompa... Eu m-am muls ieri cu pompa electrica si am scos doar 20 de ml. in 15 minute..... Si beau mnai frate la ceai de stimularea lactatiei de merg non stop la toaleta....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008

eee, nu am scos chiar 75, doar 35, 40 ii aveam de la masa trecuta cand nu i-am mai dat si supliment

Mari de Daria Maria

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Pt. Kalosalina.
Am citit din urma, ca esti ingrijorata pt. fetita ta, ca ar fi mai albastra in jurul gurii, uneori..... Si Patti a mea e la fel, dar din cauza ca venele sunt mai pronuntate.Mai ales cand plange s-au se enerveaza. Tot asa se mai vad vinisoarele rosii-visinii pe pleoape. Eu zic sa nu-ti faci probleme. Nu e ceva grav.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 7 sapt. si 3 zile de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mary, azi dimineatza Tudorash avea 3660gr. Practic marti pe 5 febr avea 2840gr...deci in 19 zile a luat 820gr. Sper ca pana pe 29 februarie sa ajunga la +1kg.. In ultimele pozici se vede ca e mai rotunjor. La sfaturile lui Miri am luat Elevit, am mancat si eu mai acatarii si i-am dat tzatza lui T oarecum la cerere (acum la 2 ore, uneori si la 90minute, alteori la 3 ore). Fruntea sus, mamico!

mami de Ozi si Tudorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Avem si noi cateva poze noi, pt. cine doreste sa ne vada :
http://good-times.webshots.com/photo/2892992390102887153DZgwYd

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 7 sapt. si 3 zile de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Isidora felicitari pt bebe Ioan Sa fie sanatos, mancacios si sa va aduca numai bucurii!!!
Irlandeza multumesc de mesaj! Incerc sa ma mai linistesc si sa ma gandesc ca nu e nimic in neregula cu fata.
Totusi mai am o problema: se intampla cumva bebeilor vostri sa se chinuie sa planga? Daria are momente cand parca se chinuie sa planga, scoate un scancet apoi parca se blocheaza, iar un scancet iar se blocheaza si tot asa...Are si momente cand plange continu, ca din gura de sarpe...

Poze
Poze Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput