*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (149)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna buna
slabuta miscarea pe aici..
raspund si eu cu intarziere la cateva intrebari:

Honey...noi facem asa..in fiecare zi face tati masaj cu ulei sanosan inainte de baie. La fiecare schimbat de scutecel o sterg cu servetele umede(sanosan sunt super, pampers nu imi plac deloc), apoi o dau cu uleiutul sanosan pe la fundulet si pe la cutisoarele de pe coapse. Pana acum nu a fost rosie sau ceva deci nu am folosit nici o crema cu ingredient activ tip medicament...noua ne este bine asa.

Virgo..off..barbatelu tau trebuie invatat cu bebe...stii ce..ia pune-i copilu in brate dupa ce i-ai dat sa manance si spune-i ca pana la urmatoarea masa e al lui..trebuie sa aiba grija de el ca tu ori te culci, faci mancare..sau stiu eu ce...gasesti tu ceva de facut...

Temperatura recatala este cu o jumatate de grad mai mare decat cea cutanata..deci...e normal un 37 cu 8

Felicitari noilor clopotei si mamicilor lor...

Aaa..am vazut ca se vorbea de botez...si de toalete...noi facem pe 3 mai..deci mai am timp sa revin la kilele mele naturale..dar tare ma tem ca am sa raman cu o alta distributie a lor...eu am avut intotdeauna picioarele si coapsele bat...acum..offf..am aripioare..iar toate lucrurile mele de dinainte de sarcina se mulau pe vechea constitutie..ce ma fac...
Eu am un costum de dinainte de sarcina..nou nout, alb..in care sper sa mai incap..e destul de sobru...nu stiu daca ar merge la botez...dar tinand cont ca nu e un botez de noaptre..adik..pe la 2 mergem la restaurant...ma gandesc ca merge..vom vedea..Poate va vand un pont,...la Vitan, pe drumul spre targul de masini e fabrica LoSpaccio..sau cam asa ceva...au lucruri super frumoase..mai ales cele pt barbati.,..iar cele pt doamne la fel...nu am mai fost de vreun an..asa ca nu stiu noua colectie cum arata..dar cred ca sunt frumu..am zis ca voi trage o fuga ...mai peste vreo luna sa imi clatesc ochiul...

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

AA..Elenutsa...si eu zic sa ii bagi tzitzi in gura asa..prin somn..sigur se trezeste cu buna dispozitie:D

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by flavia maria

AZI DIMINEATA LA ORA 07.12 A VENIT PE LUME MARC ANDREI BB DE VERONIKA...4150GR SI 57 CM.

Matusica lui Flavia ii doreste muuulta sanatate si mult noroc in viata!!!

BINE AI VENIT PE LUME MARC!!!

mama de 2 bbei prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

FELICITARI VERONIKA !!!
BINE AI VENIT PE LUME MARC ANDREI. SA FII SANATOS!!
Cred ca-l vei face baschetbalist daca s-a nascut cu 57 cm ...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Uite Alina despre temperatura.Scrie ca peste 38 de grade rectal se considera febra: (fara spatii)
http://www .parinti .com/modules.php?name=News&file=print&sid=152.

Poze
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Khalid

Povestea nasterei

Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by kalosalina

Neata zuzici!
Am si eu o intrebare: de la ce temp.se considera ca bb are febra?

Poze
Poze Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

38 de grade

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Multumesc mult fetelor de raspunsuri!

Poze
Poze Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

m-am dus la ea hotarata s-o trezesc (asta acu vreo ora) si statea bitzi cumintitca la ea in patut, se uita pe pereti si nu zicea nimik .. cand m-a simtit a inceput sa bazaie .. a papat vreo ora, cred .. acum iar scartie .. in 40 de minute o trimit pe socrella cu ea in parc s-o plimbe. eu raman sa ma spal pe cap caci aseara nu am avut sanse ..

multu' ptr sfaturi.

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by flavia maria

AZI DIMINEATA LA ORA 07.12 A VENIT PE LUME MARC ANDREI BB DE VERONIKA...4150GR SI 57 CM.

Matusica lui Flavia ii doreste muuulta sanatate si mult noroc in viata!!!

BINE AI VENIT PE LUME MARC!!!

mama de 2 bbei prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Felicitari! Sa va traiasca bebelul si sa fie sanatos!

Mari de Daria Maria

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by alinaatudor

Virgo..off..barbatelu tau trebuie invatat cu bebe...stii ce..ia pune-i copilu in brate dupa ce i-ai dat sa manance si spune-i ca pana la urmatoarea masa e al lui..trebuie sa aiba grija de el ca tu ori te culci, faci mancare..sau stiu eu ce...gasesti tu ceva de facut...

Been there , done that . Ia copilul la calc si joaca in continuare !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetele!!

felicitari Veronicka si mire79 pentru bebei!! sa fie sanatosi mancaciosi (stim eu ce spun) si somnorosi (asta stie toata lumea!!)

Numeioana, esti prima la rand??

fetele, eu aseara am crezut ca fac criza de nervi. la 10 juma, hai sa-i dau sa pape. Da' am avut cui? urla de foame, sanul nu-l vroia deloc. a supt (adica a stat mai mult sa-i vina laptele in gura, ca la inceput are presiune) cate 5 min la fiecare san, dupa care urla si la san, si luat de la san, de foame, evident. mai fetelor, da' zbiera la san de parca-l taia cineva!! si nu facea partzuri sau crampe sau altele (ca pentru alea avem descanturi specifice).
am pasat cupilu' sa se linisteasca mama, tacea intr-un final cate 10 minute daca-l tinea cineva in brate, era si obosit ca iar am fost pe drumuri, ii picau ochii in gura dar mai mult de 15 minute nu tacea, era si flamand ca si peste zi facuse nazuri la supt, da' nu chiar asa.
m-am muls si i-am dat cu biberonul 60 ml, ras tot, ar mai fi intrat,iar mai plans de crampe o vreme (o ora) si apoi a dormit 4 ore.
la fel am facut si cu o seara inainte, nu mancase aproape nik, a ras alt bibe de 80 ml (tot lapte de-al meu).
azi-noapte -adica dimineata la 4 era sa proneasca iarasi soneria, l-am lasat in pace cu cat a mancat, a dormit totusi 3 ore.

nasol e ca ma apuca pe mine toate alea, si cu plansu', si cu dracii, si cu ciuda ca nu inteleg ce are...si un san nu pot sa-l mulg bine, la pompa imi face sfarcul cel ombilicat prastie si nici nu iese cine stie ce, iar la mana fac scurta si ma chinui tare, ca intra sfarcul inauntru si iese greu laptele.

problema mea cea mare e ca nu inteleg, si nu stiu ce sa-i fac! azi o sa merg la controlul de 6 saptamani, vine mama sa stea cu el si daca nimereste ora de masa tot cu bibe o sa-i dea laptic (muls special pentru ocazie), nu pot sa o pun pe mama sa-i dea 100 ml, cam cat papa el o data, cu lingurita...
ma iau cu mainile de cap daca mai face la fel.

darene,am citit la alaptat help-line ca si tu ai avut problema asta, parca nu seamana, dar nici complet diferite nu sunt.

nasol e ca nu-mi vine sa-l las sa planga pana apuca sanul (uneori a functionat, dar era parca mai lnistit) pentru ca nu suntem doar noi doi in casa -de vecini mi se rupe- si fata cealalta trebuie si ea sa doarma ca merge dimineata la scoala, n-are treaba cu ifosele lu' dom' inginer. desi si ea aseara si-a mai spalat din pacate, a venit sa intrebe de ce plange, sa-si dea cu parerea ce am putea face, sa-l tina in brate sa-l linisteasca sa mai incercam o data...doamne-ajuta sa o tina asa!!!

stancutza, si eu am un sfarc cu probleme cum le descrii tu acolo, albire dupa alaptat, (asta se intampla la ambii sani), criza de durere la frig (numai la unul), dureri dinspre mamelon in tot sanul intra alaptari (tot la unul). oare gasesc in Cta un medic sa stie despre asta? eu rezist la dureri, dar ma gandesc ca suge din ce in ce mai tare, si situatia nu se va imbunatati...cand incepe sa traga din sanul ala ma tin cu mana de perna, sa am ce strange de durere. plus sensibilizarea de la folosit pompa, e o simfonie intreaga...

am citit ca si irinouka are belele, o sa-i dau un SMS de incurajare, sper sa treaca repede peste asta!!

alina (cea cu kalos ), nu-ti fa ganduri negre degeaba iubita, uite de la mine o si daca nu trece, avem dupa colt si o

Irlandeza, ma bucur sa aud ca sunteti mai bine, pup mami si fata frumoaaaaaaaaasa!! o sa iasa si ea din ham cat de curand, daca mami deja se descurca!

virgo, intrebare e simpla catre hollandezu': de ce stai acasa? ca sa te ajut. ei bine, na bebe, ma duc sa ma culc. nu ma trezesti decat peste 2 ore. (sic!) si pe mine m-a ajutat tati ieri, a facut mancare, dar el fiind mare artist a facut o supa si un ostropel de la 5 pana la 11 noaptea. evident ca o ora mi se datoreaza mie i-am mai pasat cupilu, ca tot incercam sa prind o ora de somn, da' stai ca vrea bb papa, stai ca trebuie sa pun rosiile, stai ca trebuie sa ma duc sa cumpar niste ceapa... ei, d-ale masculilor. asa ca ne-am fatait amandoi si nu s-a odihnit niciunu'. da' macar avem mancare!!

ma duc sa fac un dus pana nu se trezeste ingineru!va pupic pe toate si scuze ca m-am lungit ca o peltea!

Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput