*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (148)*
Raspunsuri - Pagina 16
alinushca spune:
Zuzelor care mai sunteti pe aici ajutati-ma si pe mine cu o intrebare.
Azinoapte am facut febra. A ajuns la 38.3 si am luat paracetamol si a scazut la 37.7 si cam asa a stat pana spre dimineata cand a ramas stabila in jur de 37.2. Voi tre sa fi trecut unele prin asta. Ce ati facut?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
Ellenuta spune:
alina Doamne ce tragedie pe capul oamenilor. imi pare rau de drama prin care trec. Dumnezeu a vrut s-o aiba ingeras langa El. nu e drept ce se intampla dar asa e viata asta.
tu trebuie sa incerci sa` te linistesti, stiu ca e greu, dar starea ta se transmite si la bebe. poti sa si pierzi lapticul pe fondul stresului. cel mai bine este s-o vada un pediatru pe printzesa. eu zic sa nu te ingrijorezi .. acum cred ca ti se pare ca vezi multe nereguli la bebe .. linisteste-te, te rog!
Elena
de
Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Ellenuta spune:
e clar .. bitzi a mea a suzi addicted .. Doamne ce-o mai jeleste si ce-o mai cauta cu gurita daca o scapa in patut .. ati mai pomenit sa refuze tzitzai ptr suzi??
papa ce papa si apoi se pune pe un jelit .. daca ii bag pe suzi, tace imediat .. in aceste conditii trebuie sa ma mulg caci sanul drept parca e fanatana arteziana .. cel stang mai putin dar e si acolo. din dreptul sare pe toate canalele .. din stangul nu ..
CE MA SFATUITI??? 
alina la o sarcina asa mica, nu cred ca poti lua altceva in afara de paracetamol. eu una nu am patit asa ceva, m-au mai incercsat raceli si am dat cu paracetamol .. DAR SIMPLU, NU SINUS!!
Elena
de
Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
miri_mik spune:
lauraD: ca si pt srancuta - daca doarme noaptea asa mult, nu e k. trezeste-o la 2 ore, pana ia in greutate. p-orma, nu alterna sanii; unul pana te plictisesti si tu si ea. sa ajunga la smantana. mananca zdravan, cu carnita si proteine. nu exista lapte apos...scot shlapu'. pana una alta, mulge-t intre alaptaturi.sa curga mai usor, nu sa picure. dureaza, dar nudispera. nu uita ca a fost "lenesha" din burtik, trebuie invatata sa se ingrase. cata vreme nu a scazut, nu e dramatic. deci, ai remedii: papa la 2 ore, cate un san, muls intre mese, mancare si cat posibil odihna pt tine.
stancutsa, viseaza.e in somn paradoxal si si pe ea o sperie propriile reactii.
fetelor, cine isi face mila de mine si-mi da o reteta simpla de diplomat pe un PM? vreau un tort pt bruno de ziua lui dar sunt habarnista. si diplomatul mi se pare cel mai lejer. sau poate tiramisu?
raport de bube: a ramas doar pielicica uscata, fara cruste, un pic rozulie, peceafa nu maia re nici urme, urechi frumoase (seamana cu copilu meu). dupa a treia aplicare de cortizon. am hotarat ca mai dam si azi, sa nu ne bucuram ca icnorantsii...
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
irinouka spune:
neatza!
raport de bube si la mine, miri.
cojitele galbene au disparut complet la o spranceana, mai exista pe sponci la cealalta dar sunt inca frecvente la imbinarea sprancene/nas. pe capshor, printre firele de par, sunt putintele.
mai exista, destul de multe, in zona nasului. la baza narilor si chiar la radacina nasului. adica pe laterale si in fata. :-)
in rest, ceva bubite rosii pe pe obrajori, gat si barbita.
ce ma ingrijoreaza insa cu adevarat e ce se intampla cu si pe urechile lui. pavilionul e de-a dreptul grunjos iar in spatele urechilor sunt cojite, zona e iritata si am senzatia ca anumite cute supureaza usor. si miroase cam urat.
fetele care ati avut/aveti probleme cu pielicica bebeilor, asa a fost si la ai vostri?
am inceput aseara cu atodermul si parca arata mai bine...dar eu, de obicei, am tendinta sa vad lucrurile mai roz decat sunt cu adevarat si nu am incredere in perceptia mea, la ora asta.
irina
de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
kalosalina spune:
Ai dreptate Ellenuta ca vad multe nereguli, poate chiar fara motive...imi este asa frica acum (dupa ce s-a intamplat...), mi-e si frica sa o mai las singurica, chiar dc doarme, ma gandesc - dc se ineaca, dc vomita...cred ca incep sa o iau razna...
Poze
Poze Daria
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
irinouka spune:
ellenutz si stancutz, pediatra mi-a zis ca daca bebe incepe sa planga la san, daca tresare, incepe sa scanceasca, lasa sanul si pe urma iar il cauta, tipa brusc etc e de la burtica. suzi are darul sa calmeze povestea asta ceva mai bine decat sanul pt ca nu iese nimic din ea. iar copilul care, oricum, e stresat de durere, nu mai tre' sa se ocupe si de ceea ce curge din san, sa inghita, sa alea-alea. deci, daca sunt tipete de dureri, il ajuta mai mult suzi. nu inseamna ca refuza sanul.
irina
de bebe rares
irinouka spune:
kalosalina, e cumplit ce s-a intamplat acelei familii dar...nu merge atat de departe incat sa te gandesti ca vi se poate intampla si voua, ca o nenorocire e iminenta. cred ca ar trebui sa te linisteasca macar putin faptul ca medicul a vazut-o si a spus ca e bine. poate e ceva mai agitata, sunt zile si zile, momente si momente. bine, face parte din "meseria" de mama sa ne facem griji din orice, de la cojite pe nas pana la cine stie ce. o luam ca atare, aia e, dar daca am reusi sa ne mai punem frana temerilor, macar din cand in cand, ne-ar fi mult mai bine. te pup!
irina
de bebe rares
Tinna S. spune:
Fetelor eu am o stare un pic cam proasta... imi cam vine sa plang din orice... Stiu ca hormonu' e de vina si incerc sa-mi impun sa ies din starea asta, dar nu reusesc mereu...
Si sa va zic ce-am patit aseara... L-am culcat pe bebelin cu o caciulita de-aia stil fesuletz pe caputz. Dupa un timp am intrat intamplator la el in camera, sa iau de acolo niste hainute de-ale lui ca sa le calc... Si l-am gasit cu fesul complet tras peste cap... Avea fata acoperita de tot, iar partea dublata de la fesuletz era chiar peste nasuc... Am crezut ca s-a axfixiat... ca nu mai respira... M-am speriat ingrozitor... Am sarit si i-am tras fesul de pe cap, si atunci a tresarit... respira bine merci... Dar eu tot shocata am ramas... Am plans de mi-a venit rau... Parca nici acum nu mi-am revenit...
Tinna, mami de doua minuni
Alexandru Luca (14 feb. 2008) si
Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele