*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (148)*
Raspunsuri - Pagina 15
AngeliquedeS spune:
Varsta de 2 ani, doi ani jumate se mai numeste in psihologia copilului prima adolescenta ca e la fel de dificila ca adolescenta propriu-zisa, stie ea ce stie vr#259;jitoarea ta
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
isidora spune:
Miri ,eu zic ca faci cea mai buna alegere considering...Asa e cu hidrocortizonul: trateaza efectul si nu cauza dar pe mine ma ingrijora la mom. acela efectul ,respectiv ca a sangerat...iar riscul de suprainfectare la leziuni deschise stii ca e mai mare...Fa asa cum ai spus -nu pateste nimic pe o per. asa scurta de la hdr.-si Doamne ajuta sa fie bine! MA BUCUR ca ati putut ajunge la homeopata!
!
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(39sapt) cu 
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1203523802941&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=128845807824_9450568900233" target="_blank"> Poze cu noi
isidora spune:
Ca tot am vb. de vaccinuri ,medicamente ,doctori,companii farmaceutice,concerne internationale ,interese si altele...
Cititi aici :http://old.ieseanul.ro/articol/ziar/iasi/pastilele-infernului/4782/0/print/
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(39sapt) cu 
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1203523802941&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=128845807824_9450568900233" target="_blank"> Poze cu noi
Ellenuta spune:
off fetelor ..
bitzi a mea e tare mofturoasa .. a papat vreo 10 minute tzitzi dupa carre a inceput sa urle ca din gura de sarpe .. bun zic eu .. hai sa ragaim .. a ragait cupilu' si pun iar la san .. iar tipete de cred ca a auzit tot blocu' .. ii bag pe suzi .. bucurie mare .. trage la ea ca disperata .. pun iar tzitzi .. iar tipete .. iar suzi .. iar fericire si bucurie ..
DE CE O FACE ASHA ???
oi fi mancat eu ceva si nu-i place tzitzi? (am papat niste chipsuri sarate rau ..)
o tasni prrea mult si nu-i place? (dar 10 minute a tras linistita si nici nu s-a inecat)
o fi satula si nu mai vrea?? (de obicei strangea buzitele ..)
ce sfat imi dati??
multu' anticipat
isi m-a ingrozit acel articol .. am citit si eu pe net despre unele din acele medicamente .. de aulin nu stiam ... Jesus .. Doamne fereste!
Elena
de
Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Ellenuta spune:
acu' vaz ca a adormit .. singura .. o lasasem in patut treaza cu tzitzi in gurita .. acu face nanita .. Doamne .. oare cat o s-o tina?
Elena
de
Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
ginnette spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Excelent!!! Balaceala placuta!
In rest, cum sunteti cu pregatirile?
Am platit avansul la restaurant si maine se duce tatal meu la biserica, sa dea un avans si la popa.
Mai avem de luat cruciulite (si dak gasesc marturii dragute; sa le vad pe "viu" ca pe net toate sunt frumusele) si un body pt buburuza, sa-i pun pe sub rochita.
Restul, crashma si fasha o s-o ia nasa (si mi-a zis ca-mi plateste si costumul de botez)
Are rochita (adik o bluza mai lunga cu volane) si panatalonasi, la botez.
Invitatii n-am facut, pt ca am doar 20 de invitati pe care i-am "convocat" telefonic.
Roxana si Adela
!Ingerasul nostru
Poze
stancutza spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
acu' vaz ca a adormit .. singura .. o lasasem in patut treaza cu tzitzi in gurita .. acu face nanita .. Doamne .. oare cat o s-o tina?
Elenade
Eva Maria
Ellenuta, sa ne spui cat a tinut :-)
Din pacate eu nu stiu sa-ti raspund, si eu mi-as pune aceleasi intrebari si as face aceleasi supozitii ca si tine...poate iti raspunde altcineva mai experimentat.
Apropo de experiente, pitica mea mi-a facut in seara asta de doua ori o faza (se mai intamplase o data, acum cateva zile): era la san, linistita - probabil motaia, cand deodata trage un fel de chiot neterminat, tresare groaznic si se desprinde de san - tragand de el super-tare, bineinteles! Pe urma incepe sa planga, speriata de propria reactie ... si eu, de durere va inchipuiti... ce o fi visand mititica de tresare asa? Deja mi-a facut asta de trei ori in cateva zile, in seara asta de doua ori la acelasi san. Si nu era reflexul acela - Moro parca-i spune - de aparare cu mainile in lateral. Pe ala nu il are la san.
De-ale bebitilor...ciudate si minunate animalute

Cretz, desi eu nu consider "Mama si copilul" cartea mea de capatai, admit ca sunt multe lucruri cu cap acolo, care se mai aplica si azi. Poate ca atunci cand a fost scrisa cartea copiii cresteau intr-adevar cu o medie de 500 grame in prima luna si acum cresc cu un kil, dar tot m-ai mai linistit putin. Abia astept sa terminam cu monitorizarea greutatii de sapt asta, si sa pun cantarul la loc pe dulap, pt cantariri saptamanale, asa cum i-a fost scris
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
laura_dimitris spune:
Buna dimineata fetelor!
Sper sa apuc sa scriu ceva inainte sa se trezeasca eleni...
FELICITARI ALEXIA SI HONEY !!!!
BUN VENIT BEBELUSILOR, SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI MANCACIOSI!!
Cretulina, bine ai revnit si sa dea Domnul ca sa-si faca treaba gripe W. si mariuca sa fie vesela si feiricta, sa nu o mai doara burticuta !!Doamne, tare greu trebuie sa fie sa stai singura cu bebe mic si sa mai ai si o casa de inchiriat...!!!
Stati sa plece mama de la mine ca incep si eu sa ma vait...
. De fapt, cred ca atunci nu ma voi putea vaita pentru ca chiar nu voi mai avea timp sa deschid calculatorul...
Multumesc de aprecierile la adresa lui eleni .Si mariuca parca este o papusica !!! Mie mi se pare ca seamna putin eleni a mea cu mariuca a ta...![]()
asteptbb bebelusha, nu te stresa. in curand vine momentul (poate chiar a venit intre timp...) avem fete aici care au nascut la 42 de saptamani...
Iti va fi dor de burtica si de sentiometele pe care le ai cu bebe in burtica...
Stancutza.... la mine problema ta este pare mai grava...
Fetelor, am plans doua zile de sarea camasa pe mine...
Eleni a mea nu a luat in 2 saptamani niciun gram!!!
Are tot 2.880 grame cum avea cand a iesit din spital.
Am facut rost de alt cantar si..
are o diferenta de 50 de grame..
Deci, nu prea bine!
Oare de ce ????
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
A, si ca si Sofia lui stancutza... doarme noaptea si cate 5 - 6 ore legate !!!
In rest, toata ziua sta cu gurita in sanii mei...
Eu credeam ca ea mananca bine...
Am sunat-o pe doctorita ei si mi-a spus ca "poate nu am laptele bun"
Am crezut ca innebunesc... Parca am vazut-o si pe miri rosie la fata de furie..
Dar, ce explicatie poate fi ?
Ea trage din sani ore in sir toata ziua...
Laptele meu este cam apos... adica nu are culoarea aceea de alb..
Asa este si la voi?
Cat despre "tasnit"... nici vorba... Curg asa, cateva picaturi....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
kalosalina spune:
Buna zuzici!
Am intrat si eu sa ma plang...De alaltaieri sunt intr-o stare de kk
incerc mereu sa ma abtin sa nu plang ca sa nu-i fac rau fetei 
. Fetita de care va povesteam zilele trecute s-a facut ingeras 
. Se pare ca a avut probl. la inimioara din nastere, dar nu a vazut nimeni la eco din timpul sarcinii. Si colac peste pupaza, observ la fetitza mea ca este mai vanata in jurul guritii. Am chemat-o aseara disperata pe pediatra ca sa o consulte. Mi-a zis ca ei nu i se pare ca ar fii vanata si a ascultat-o la inimioara. Avea 180 de bpm. A spus ca este inspre limita max dar este f ok. Stie cineva sa-mi zica dc intr-adevar e bine? Eu am incredere in pediatra, dar dc as mai auzi si de la altcineva, poate chiar m-as linisti...
Va rog sa-mi raspundeti dc stiti!
Poze
Poze Daria
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)