*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (148)*
Raspunsuri - Pagina 13
creata2008 spune:
Stancuta, multumim ca te-ai interesat de noi.
Acum, am citit ce probleme ai tu. Sau aveai, sper, ca inca sunt cu 2 capitole in urma, hehe! Pai hai sa iti zic ce zice in carte, ce mi se pare si mie de bun-simt si buna-logica. Ca sa iti pot da seama de evolutia copilului, trebuie sa ai istoricul greutatii ei pe ACELASI cantar. Metode nu prea ortodoxe, de genul o iei in brate si o cantaresti cu voi si scazi cat aveti voi, sunt bune sa va induca numai in eroare. Pentru ca, de obicei, greutatea noastra, a maturilor, variaza cam cu 1-2 kg, uneori si de la o zi la alta. Daca astazi a variat cu 1 kg si maine, cand ai cantarit-o din nou, a variat cu 1,250 kg, atunci iaca problema! Sofia a pierdut in greutate!! Eu zic sa te linistesti, sa iti cumperi un cantar pe care sa il ai permanent, sa ai baterii in casa si sa faci 3 teste, in 2 saptamani. O cantaresti azi, de exemplu, vinerea viitoare si peste 2 vineri. Asa poti afla cu exactitate daca pierde (ceea ce ma indoiesc profund) sau nu.
Si, ca sa te linistesc, la carte scrie ca este gresit sa se creada ca toti copiii pot lua 750 grame - 1 kg, si ca, de cele mai multe ori, copilul ia cam 500 grame in prima luna.
irlandeza spune:
Multumim Ioana, de abia astept sa vad poze cu David.
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 7 sapt. de viata 03.IAN.2008
creata2008 spune:
Roli, ce frumusel e Andreiutul!!! Si ce haios arata in hainuta aia maro!
La cat mai multe luni si fericite! Ca de obicei, pozele cu fratii alaturi sunt cele mai frumoase!
Kalosalina, long time no see! Am vazut poze cu micuta Daria, este o scumpa si o frumoasa!!! Sa va traiasca! Iar tu arati foarte bine, ti-ar sta excelent si tie cu o sepcuta "a la chef".
Laurici, saru' mana ca ai intrebat de mine. Dupa cum ai vazut, s-au instalat colicii si la noi, din pacate. Eu astept povestea nasterii micutei Eleni cu mare nerabdare! Mai ales ca nu apucat sa pun majoretele la treaba inainte sa se intample evenimentul! Asa ca vreau sa aflu cum a fost, cum te-ai simtit inainte, ce emotii te-au incercat... trebuie sa fie frumos.
Laurici de Piatra, trag de al meu sot sa dam o tura prin Piatra, de Paste, sa stam si cu socrelii macar cateva zile. Asa ca poate ne vedem si noi la o cola/cafea/suc/apa plata. Am vazut noile poze cu Thea de la 1 luna! S-a schimbat in bine, e din ce in ce mai frumoasa! Sa va traiasca! Aaaa, botezul e maine!!! Oooo, ce frumos, sa fie intr-un ceas bun!
Shobo, ne bucuram ca ai intrat sa ne dai vestea cea mare: Ana-Maria a venit pe lume! Sa va bucurati in fiecare zi de ea si sa fie sanatoasa! Ca frumoasa este, am vazut-o in poze! ![]()
IrinaL spune:
ellenuta, cojitele galbene din sprancene par a fi zisele "cruste de lapte", care apar la mai toti bebeii. Nu-s tot una cu bubitele, asa ca nu cred sa-i foloseasca Atodermul. Crustele astea apar de obicei si pe pielea capului si mie, la Tudor, mi-a recomandat dr. sa-l sterg cu o compresa cu ulei alimentar inainte de baita.
quote:
Originally posted by Ellenuta
MIRI, IRINUKA si bitzi are niste cojite galbene si pielea uscatica pe la o spranceana si putin langa nasuc ... O INCEPE SI LA NOI???? ce sa fac? sa-i dau de acum cu atoderm sau nu???
Elenade
Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Irina, mami de
Ileana siTudor
LaLa_20 spune:
am fost si noi azi la vaccin si ne-am intors pe jos am mers vreo 10 min...si ne-a placut am dormit....da acuma avem treaba....si maine daca e tot frumos luam krutu si o tulim si noi vreo 20 de min afara...
da cum e cu reeducarea?k Bibi dorme cu mine in pat decand am venit acasa?chiar nu pot s-o mai dezvat mai tarziu?!
zuzicile
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
Lucky
camera lui bibi
UN COPIL ITI DA SENS VIETII!!!
Ellenuta spune:
irina multumesc! m-am mai linistit!
Elena
de
Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
zeririlouiza spune:
Hello fetelor
Felicitari noilor mamici, sa va traiopoteii si clopotelele
Fetelor am o intrebare, eu am nacut pe 9 ianuarie, deci sunt 6 saptamani lohiile au incetat de vreo 2 saptamani, azi o scurgere ca de ciclu, nu dureri nu nimic, e posibil sa-mi vina deja ciclu chiar daca alaptez?
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008
poze bubulina
ce mare sunt
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
miri_mik spune:
ne-am intors de la vraji...
bon, m-a laudat ca sunt bine si psihic si fizic - prea putin important.
acuma, forma asta de iritatie, cu cruste galbene care crapa si supureaza se numeste "grafit". e tipica pentur bebeii dodolotsi, si car ein familie au rude obeze. apare si dispare pe parcursul primilor ani de viata, dar trece intr-un final. atentie la alcool, capsuni, peste, fructe de mare, alune. lactatele cica n-au treaba. in faza in care e sacha acu, nu i-a dat nik. daca se redeclanseaza criza a primit niste granule. m-a sfatuit sa nu ma avant tare la hcort. ceea ce stiam deja
bun, pe de alta parte, am vazut-o pe tanti lui bruno. eu l-am scos de la gra. si i-am zis ce belea avem. sfatul ei a fost s anu pun nic pe ce are sacha. sau s aintervin cat mai putin. 1. pt ca crema cu Hcort. da infectii respiratorii pe urma!!!! 2. ca daca tratez la suprafata, ramane in inetrior cauza si iese sub alta forma. prin urmare... mi-a povestit despre cei 5 nepoti, care toti au trecut prin asta, si copiii ei la fel, de crustele de lapte ale unuia dintre nepoti (pana la 6 ani) si care au trecut in momentul in care nu le-au mai tratat cu x mii de feluri de remedii.deci acu sunt... indoita. dar m-am sfatuit cu sotul: inca de doua ori cortizon si arunc crema la gunoi. atodermul in continuare pt intretinere si hidratare, si la criza, ce-a dat homeopata.
ma doare capul de crap:)
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
AngeliquedeS spune:
Miri, la noi nu se potrivete chestia cu "grafit-ul", adi Pupi nu e dodolots si nici rude obeze nu avem in familie. si nici eu nu am papat nici unul din alimentele enumerate...
Creata, sper ca s-au mai linistit colicii!
Louisa, ciclul poate sa vina chiar dc alaptezi, si lui Gugu i-a venit.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
ginnette spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Ginette, intrebai de fotograf... Sotul meu, daca nu aveam si noi botezul in aceeasi zi!Si nici nu pot sa iti recomand un alt fotograf, pentru ca de-abia am gasit si noi unul mai bun!
Creata,
Asta a fost prima varianta , pana am citit ca tot pe 9 va balaciti si voi.
M-a ajutata Camelia.
Roxana si Adela
!Ingerasul nostru
Poze

Si nici nu pot sa iti recomand un alt fotograf, pentru ca de-abia am gasit si noi unul mai bun!